در حال حاضر بیشترین میزان تولید و سطح زیر کشت توت فرنگی کشور مربوط به استان کردستان بوده و توت فرنگی استان در کشور یک برند است. این میوه هر ساله به مدت ۴۰ روز از اواخر اردیبهشت تا اوایل خرداد برداشت میشود. تغذیه توت فرنگی که در کردستان از آن به عنوان ملکه میوهها نام برده میشود در تغذیه سالم کودکان و بیماران، شادابی پوست و تأمین ویتامینهای مورد نیاز بدن نقش موثری دارد و دارای املاحی همچون پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم و سدیم است. کشت توت فرنگی در استان کردستان سابقهای بیش از ۱۵۰ سال دارد و آب و هوا، شرایط اقلیمی، بارشهای مناسب و کشاورزان سختکوش همه دست به دست هم داده تا این استان به قطب تولید توت فرنگی کشور تبدیل شود.
عکاس :آکان نقشبندي
تاریخ : ۱۳۹۹/۰۳/۱۰ - ۱۰:۳۴