• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۰۷۶۸
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۱
البرز » اجتماعی

برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی

امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به فرهنگ‌سازی ورزش در دانشگاه‌ها است تا جوانان نخبه علاوه بر فعالیت‌های علمی، در حوزه سلامت و نشاط اجتماعی نیز فعال باشند. 

برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز البرز، سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان البرز در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری با جهاد دانشگاهی  عنوان کرد: نخبه‌پروری در ورزش تنها به کشف استعداد محدود نمی‌شود، بلکه نیازمند طراحی مسیر حمایتی، آموزش‌های تخصصی، بهره‌گیری از دانش روز و ایجاد انگیزه در میان جوانان است.

حمیدرضا رضایی در این نشست با اشاره به ظرفیت‌های قابل توجه ورزشی استان البرز اظهار کرد: استان البرز از نظر استعداد‌های ورزشی، سرمایه انسانی و حضور دانشگاه‌ها و مراکز علمی، شرایط ویژه‌ای دارد. امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند فرهنگ‌سازی ورزش در دانشگاه‌ها هستیم تا جوانان نخبه علاوه بر فعالیت‌های علمی، در حوزه سلامت و نشاط اجتماعی نیز فعال باشند. 
 
وی ادامه داد: تعامل با مراکز علمی و تحقیقاتی می‌تواند به ارتقای سطح علمی مربیان، اجرای پژوهش‌های کاربردی در حوزه علوم ورزشی و توسعه ورزش دانش‌بنیان کمک کند. 
 
رضایی همچنین از برنامه‌ریزی برای برگزاری رویداد‌های مشترک علمی–ورزشی، کارگاه‌های آموزشی، نشست‌های تخصصی و جشنواره‌های استعدادیابی در بستر این تفاهم‌نامه خبر داد و گفت: هدف ما ایجاد پیوند مؤثر میان علم، فناوری و ورزش است تا بتوانیم الگویی موفق از همکاری بین‌بخشی در سطح استان ارائه دهیم. 
 
 سرپرست مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی پارک علم و فناوری با تأکید بر نقش مراکز فناورانه در حمایت از جوانان اظهار کرد: این مجتمع با در اختیار داشتن فضا‌های پژوهشی، آموزشی و فناوری، آمادگی دارد بستر لازم برای اجرای برنامه‌های فرهنگی و ورزشی جوانان و نخبگان را فراهم کند. استفاده از امکانات این مجموعه با معرفی‌نامه اداره‌کل ورزش و جوانان استان البرز امکان‌پذیر خواهد بود. 
 
وی افزود: ما معتقدیم ورزش می‌تواند مکمل فعالیت‌های علمی باشد و به افزایش بهره‌وری، نشاط و پویایی در میان پژوهشگران و دانشجویان کمک کند. از این رو توسعه فعالیت‌های مشترک، از جمله حمایت از ایده‌های نوآورانه در حوزه فناوری‌های ورزشی، استارتاپ‌های مرتبط با سلامت و برگزاری رویداد‌های تخصصی در دستور کار قرار خواهد گرفت. 
 
محمد کمیلی همچنین بر ضرورت هدایت ظرفیت نخبگان به سمت تولید دانش و فناوری در حوزه ورزش تأکید کرد و گفت: با هم‌افزایی میان نهاد‌های اجرایی و مراکز تحقیقاتی می‌توان مسیر تجاری‌سازی ایده‌های خلاقانه در حوزه ورزش و سلامت را هموار کرد و زمینه اشتغال پایدار برای جوانان استان را فراهم ساخت. 
 
بر اساس مفاد این تفاهم‌نامه، دو مجموعه در زمینه‌هایی همچون برگزاری همایش‌ها و دوره‌های آموزشی مشترک، اجرای طرح‌های پژوهشی کاربردی در حوزه علوم ورزشی، حمایت از طرح‌های نوآورانه جوانان، توسعه ورزش دانشگاهی بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان و ایجاد بستر مناسب برای استعدادیابی و نخبه‌پروری همکاری خواهند داشت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بسته کتابشناسی ماه مبارک رمضان
کرمان میزبان جشنواره خوراک و کارگروه گردشگری جاده ابریشم اکو
لیگ قهرمانان آسیا۲؛ شکست سپاهان مقابل الاهلی
ماه رمضان؛ ماه بندگی برای همه نسل‌ها
بسته خبری آپاراتچی
تشدید نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی ویژه ماه مبارک رمضان در چهارمحال و بختیاری
اعلام اسامی چند برابر ظرفیت دانشگاه جامع علمی کاربردی
«هنر نقاشی» ستون حیاتی توسعه شناختی کودکان
پیش بینی رگبار باران در برخی مناطق
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
روسیه: حمله مجدد به ایران بازی با آتش است
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و عربستان سعودی 
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ بهمن
روابط اقتصادی ایران و تاجیکستان رو به گسترش است
غبار روبی مساجد در شهرستان سلسله
جو پایدار تا اوایل هفته آینده در لرستان
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
اختتامیه جشنواره ایران دخت در خرم آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
تداوم اجاره همسر در اروپا
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
خبر خوش برای خانوار‌های عشایری و روستایی
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
رویت هلال ماه مبارک رمضان ۱۴۰۴ در قم
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۴ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)