• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۲۶۱۲
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۸
تهران » اجتماعی

جزئیات لایحه متمم بودجه سال ۱۴۰۴ شهرداری تهران

رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران، جزئیات لایحه متمم بودجه سال ۱۴۰۴ شهرداری تهران را تشریح کرد.

جزئیات لایحه متمم بودجه سال ۱۴۰۴ شهرداری تهران
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران  با اشاره به جزئیات لایحه متمم بودجه سال ۱۴۰۴ شهرداری تهران، گفت: بودجه مصوب سال ۱۴۰۴ شهر تهران به میزان ۲۳۱.۷ همت است و شهرداری در لایحه متمم بودجه درخواست افزایش آن به ۲۵۲.۹ همت یعنی رشد حدود ۹ درصد معادل ۲۱.۲ همت را از شورای اسلامی شهر تهران درخواست کرده است.
 
میثم مظفر با اعلام اینکه در سال جاری تا پایان دی حدود ۷۸ درصد بودجه مصوب از ابتدای سال از منظر درآمدی توسط شهرداری تهران محقق شده است، یادآور شد: به عبارتی شهرداری ۱۸۰ همت از ابتدای سال جاری در سرفصل های مصوب بودجه، درآمد داشته است.
 
مظفر همچنین تصریح کرد: در لایحه پیشنهادی متمم بودجه برای بخش هزینه‌ای ۱۳.۶ همت، تملک دارایی‌های سرمایه‌ای ۵.۴ همت و تملک دارایی‌های مالی ۲.۱ همت افزایش در نظر گرفته شده است.
 
وی به اهم درآمدهای بودجه متمم شهرداری تهران اشاره کرد و افزود: در بخش منابع بودجه متمم، شهرداری تهران با لحاظ نیازهای پیش روی خود در سرفصل درآمدها، عددی بالغ بر ۲۱.۲ همت افزایش برآورد کرده که شامل پنج همت مالیات بر ارزش افزوده، چهار همت تسهیلات و اوراق مشارکت، سه همت در بخش شهرسازی، ۱۰ همت درآمد مازاد از سال گذشته انتقالی به سال جاری مازاد بر پیش بینی بودجه قبلی است.
 
مظفر با اشاره به سهم ماموریت‌های مدیریت شهری در افزایش بودجه متمم، یادآور شد: بخش حمل و نقل سهم ۴۷ درصدی، توسعه مدیریت و هوشمند سازی سهم ۲۲ درصدی، خدمات شهری و محیط زیست سهم ۱۵ درصدی، اجتماعی و فرهنگی سهم ۱۰ درصدی، ایمنی و مدیریت بحران سهم چهار درصدی و شهرسازی و معماری سهم ۲ درصدی از متمم دارند.
 
وی با بیان اینکه در بخش مصارف و هزینه‌های بودجه متمم شهرداری تهران در سرفصل تملک دارایی‌های سرمایه‌ای در بودجه سال جاری بیش از ۱۲۴.۶ همت پروژه پیش بینی شده بود، یادآور شد: شهرداری در لایحه اصلاحیه درخواست افزایش ۵.۳ همتی داشته تا بتواند در مجموع بالغ بر ۱۳۰ همت پروژه سرمایه‌ای اجرا کند. از افزایش ۵.۳ همتی حدود ۸۷۴ میلیارد تومان افزایش در اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای مربوط به مناطق ۲۲ گانه است.
 
مظفر ادامه داد: در اصلاحیه پیشنهادی برای توسعه و تجهیز زیرساخت‌های حمل و نقل و ترافیک در زمینه مترو حدود ۳.۲ همت و اتوبوسرانی حدود ۳.۵ همت افزایش در نظر گرفته شده و در تملک اراضی و املاک جهت کاربری حمل‌ونقل و ترافیک ۵۰۰ میلیارد تومان در لایحه افزایش لحاظ شده است.
 
رئیس کمیته بودجه شورای شهر تهران با اعلام اینکه برای تجهیزات دوربین‌های پلاک خوان ثبت تخلف، افزایشی معادل یک همت در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: برای توسعه و تجهیز زیرساخت‌های ورزشی نیز ۴۳۳ میلیارد تومان افزایش در متمم بودجه پیش بینی شده است.
 
مظفر در خصوص هزینه های جاری نیز گفت: در این بخش شامل اصلاح حقوق و دستمزد کارگران، کارمندان رسمی، کارکنان قراردادی، بازنشستگان، بازخرید انگیزشی و مامورین انتظامی در مجموع حدود ۹.۲ همت اعتبار مازاد در لایحه اصلاحیه بودجه مورد درخواست شهرداری تهران درخواست شده است.
 
وی با اشاره به بخش‌های اصلی افزایشی متمم بودجه سال ۱۴۰۴، اظهار کرد: ۹.۲ همت ترمیم حقوق و دستمزد، ۳.۵ همت تامین اتوبوس، ۳.۲ همت بازپرداخت وام مترو، یک همت تامین دوربین‌های ثبت تخلفات سرعت، ۸۰۰ میلیارد تامین ناوگان مترو و ۶۰۰ میلیارد توسعه زیرساخت برقی‌سازی در لایحه دیده شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مشکلات پیش روی طرح‌های عمرانی، پیگیری شد
گرامیداشت یاد و خاطره ۲ استاد پیشکسوت پزشکی اهواز
عمق محرومیت در جنوب استان کرمان
نایب‌قهرمانی مناطق نفت خیز جنوب در لیگ برتر وزنه‌برداری
قهرمانی کاژه تهران در لیگ دسته یک بدمینتون
تمرکز دولت حمایت از کسب و کارهای خرد
برگزاری دوره دانش افزایی مربیان کاراته در گیلان
بازدید استاندار از کارخانه‌های شن و ماسه، سازه‌های بتنی و تولید لوله
بهارجمع خوانی قرآن کریم در کرمان
پیوند عمیق بم وسیستان وبلوچستان
برگزاری مرحله اول انتخابی بوکس زنان خوزستان
انتخاب ایران به عنوان معاون کمیته ویژه منشور ملل متحد
اختصاص بیش از ۵۲ هزار میلیارد تومان برای آبادانی لرستان
تصادف مرگبار در جاده گرمسار به ایوانکی
اطلاعیه رسمی باشگاه استقلال درباره نتایج آسیایی
اقامه نماز جمعه در شهر‌های گیلان
خبر‌هایی از بزرگداشت شهدای شبه کودتای دی ماه در سمنان
ماه رمضان؛ ماه تضرع و تقرب به خدا
دمای تهران ۱۱ درجه گرم‌تر از شرایط معمول
بهره‌مندی ۲۴ روستای شرق شعیبیه و میان آب، از آب شرب پایدار
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی
تداوم اجاره همسر در اروپا
خبر خوش برای خانوار‌های عشایری و روستایی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
رویت هلال ماه مبارک رمضان ۱۴۰۴ در قم
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)