• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۰۳۳۰۷
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۱
علمی و فرهنگی » حج و زیارت

برگزاری آیین معارفه رئیس جدید سازمان حج و زیارت

مراسم تکریم علیرضا بیات، رئیس پیشین و معارفه علیرضا رشیدیان، رئیس جدید سازمان حج و زیارت با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و تعدادی از مسئولان برگزار شد.

برگزاری آیین معارفه رئیس جدید سازمان حج و زیارت برگزاری آیین معارفه رئیس جدید سازمان حج و زیارت برگزاری آیین معارفه رئیس جدید سازمان حج و زیارت

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، مراسم تکریم علیرضا بیات و معارفه علیرضا رشیدیان به عنوان رئیس جدید سازمان حج و زیارت با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت‌الاسلام عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت، تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع)، رئیس جمعیت هلال احمر، مدیران و معاونان بعثه مقام معظم رهبری و جمعی از کارگزاران حج، امروز سه‌شنبه ۲۹ مهرماه برگزار شد.

در این مراسم، حجت‌الاسلام نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با تأکید بر اینکه مسئولیت در نظام جمهوری اسلامی ایران نعمتی الهی است، گفت: نعمت‌های خداوند نیازمند شکرگزاری هستند و خدمت به مردم، به‌ویژه زائران خانه خدا، از مصادیق شکر این نعمت است.

حجت‌الاسلام نواب با اشاره به منظومه فکری مقام معظم رهبری، افزود: تلاش جهادی برای مردم، اخلاص در کار، پرهیز از اقدامات نمایشی، حضور در میان مردم و تقویت مشارکت مردمی، جلوه‌های واقعی شکرگزاری از خداوند است.

وی مردمی‌سازی برنامه‌های حج و زیارت را از مأموریت‌های مهم رئیس جدید سازمان حج دانست و تصریح کرد: دشمنان همواره در کمین‌اند تا از وعده‌های محقق‌نشده سوءاستفاده کنند، بنابراین باید برنامه‌هایی را پیش برد که قابلیت اجرا داشته باشند و پیوست فرهنگی آنها مورد توجه قرار گیرد.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت، همچنین با اشاره به اینکه همۀ عرصه‌های خدمت در زیر خیمه نظام اسلامی، ارزشمند است، گفت: باید از فرصت خدمت نهایت استفاده را برد تا حقی از مردم بر گردن ما نماند. بسیاری از زائران تنها یک‌بار در عمر خود سفر حج را تجربه می‌کنند و باید بهترین خدمت را دریافت کنند.

حجت‌الاسلام نواب، نوآوری را لازمه توسعه فرهنگی حج برشمرد و ادامه داد: الگوی برگزاری حج در جمهوری اسلامی ایران همواره نوآورانه بوده و حتی مسئولان حج عربستان نیز به آن اذعان کرده‌اند، باید سطح دانش کارگزاران افزایش یابد، از ظرفیت نیرو‌های داوطلب مانند پزشکان بهره گرفت و با بهره‌گیری از فناوری‌های نو، از جمله هوش مصنوعی، برنامه‌های حج را رصد و تحلیل کرد.

در ادامه این مراسم اکبر رضایی، معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت با بیان اینکه مسئولیت‌ها در نگاه قرآن امانت هستند، گفت: در انجام وظایف باید بیش از هر چیز رضایت خداوند را در نظر گرفت.

آقای رضایی با اشاره به دستاورد‌های دوره مدیریت علیرضا بیات، افزود: برنامه‌ریزی برای حج تمتع ۱۴۰۴ و برگزاری عمره، توسعه اعزام‌های هوایی، شفافیت مالی، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و مدیریت صحیح منابع از جمله اقدامات مهم این دوره بوده است.

در بخش پایانی مراسم، علیرضا رشیدیان، رئیس جدید سازمان حج و زیارت با قدردانی از اعتماد مسئولان و خدمات علیرضا بیات، گفت: آقای بیات از جانبازان و یادگاران دوران دفاع مقدس است و خدمات ارزشمندی داشته است.

آقای رشیدیان با اشاره به نقش دفاتر زیارتی، از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خواست تا این دفاتر علاوه بر ارائه خدمات به زائران خارج از کشور، به زائران خارجی در ایران نیز خدمت‌رسانی کنند.

وی افزود: حج، دانشگاه انسان‌ساز است و باید از فناوری‌های نو برای تحقق حج هوشمند، کاهش هزینه‌ها و بهبود کیفیت خدمات بهره ببریم. همچنین تعامل سازنده با حجاج کشور‌های مختلف فرصت ارزشمندی برای ترویج ارزش‌های دینی است.

رئیس جدید سازمان حج با تاکید بر استفاده بهینه از ظرفیت ۲۵۰۰ دفتر زیارتی کشور برای اعزام به عتبات عالیات، اضافه کرد: امیدواریم با فراهم شدن شرایط، مسلمانان بتوانند به زیارت قبله نخست خود بروند و زائران نیز در آینده نزدیک توفیق حضور در اماکن مقدس سوریه را بیابند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختصاص فوق‌العاده خاص به معلمان
آغاز پایش هوشمند محیط‌زیست لرستان با پهپاد‌های حرارتی
پلمب سه واحد صنفی متخلف در بیرجند
هوای «ناسالم» مشهد در هفتمین روز آبان
کیفیت بسیار ناسالم هوا در ۶ منطقه اهواز
تعیین تکلیف ۱۴ محکوم زندانی طولانی مدت در خوزستان
سوسنگرد در وضعیت بسیار خطرناک آلودگی هوا
رسانه‌ ملی در خط‌ مقدم نبرد با استعمار
عامل ضرب و جرح دستگیر شد
برگزاری اولین جلسه دادگاه تجدیدنظر پرونده کثیر الشاکی نفیس خودرو
اتصال ۹۷ درصد مشاوران املاک خراسان جنوبی به سامانه ملی کاتب
جشنواره زعفران کاشان، گامی برای برندسازی طلای سرخ
توسعه شبکه توزیع آب استان کرمان
دستگیری سارقان احشام در گچساران
«اگر آوینی بود»، از شبکه افق
راه اندازی حوزه مقاومت بسیج طلاب حسن زاده آملی در آمل
آغاز مایه‌کوبی رایگان دام‌ها علیه بیماری تب برفکی در آذربایجان‌غربی
ششمین جشنواره محلی نان و قورمه در مهریز
تلاطم دریا در بعدازظهر با وزش باد جنوب غربی، ۷ آبان
دیدار اعضای تیم ملی فوتبال کشورمان با رئیس جمهور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ
فارسی‌ها منتظر باران نباشند
آخرین وضعیت کودک معلول کلاردشتی که مورد ضرب و شتم قرار گرفت
پیش ثبت‌نام ۴۰ هزار نفر برای تشرف به تمتع ۱۴۰۵
«مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر جناحی است
عارف: وحدت و انسجام بعد از دفاع مقدس ۱۲ روزه حفظ شود
گام بلند شبکه بانکی برای تامین مالی پروژه‌های نیمه تمام
خرید سهام سهامداران بانک آینده آغاز شد
سلیمان زاده: نخستین بار در تاریخ بسکتبال سه نفره دختران به مدال رسیدیم
کارزار حقوقی ایران در مقابله با جنایات صهیونیست‌ها
لاریجانی: منطقه با دشمنان و چالش‌های مشترکی مواجه است
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است
مقاومت در همه میدان‌ها، هک حساب صهیونیست‌ها
فناوری ای‌سیم (eSIM) به‌زودی در کشور فراگیر می‌شود
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)
اطلاعیه توانیر درباره شایعه افزایش تعرفه‌های برق  (۱ نظر)
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است  (۱ نظر)
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است  (۱ نظر)
شناسایی ۱۵۰ نانوای متخلف در اردبیل  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)