• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۵۰۷۸۲
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۷
کرمانشاه » سیاسی
امام جمعه کرمانشاه:

همه دنیا بر فناوری هسته‌ای صلح آمیز و قانونی ما اقرار دارند

امام جمعه کرمانشاه با تاکید بر اینکه ملت ایران با شکست دادن تحریم سیلی محکمی را به آمریکا خواهد زد، گفت: ۱۲۰ کشور غیر متعهد بار‌ها گفتند که فناوری هسته‌ای ایران قانونی است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، آیت‌الله مصطفی علما نماینده، ولی فقیه و خطیب نماز جمعه کرمانشاه در خطبه‌های همه دنیا بر فناوری هسته‌ای صلح آمیز و قانونی ما اقرار دارندعبادی سیاسی نماز جمعه این هفته با دعوت همگان به تقوا و عدالت با اشاره به اینکه بهترین ادب آن است که خدا از حرام فاصله بگیرد و از آنچه خداوند و عقل آدمی نهی کرده مبرا باشد، گفت: انسان باید بر تهذیب و تربیت دینی ثابت قدم باشد.
خطیب این هفته کرمانشاه با نهی بر احتکار اقلام مورد نیاز جامعه که مغایر اخلاق‌مداری و تذهیب است، تصریح کرد: جامعه اسلامی باید از اینگونه رفتار‌های ناشایست پرهیز کنند و مراقب باشند که بر برادران مسلمان خود سخت نگیرند
نماینده، ولی فقیه در استان ضمن تاکید بر اینکه امیرالمومنین حضرت علی (ع) همه بندگان را دعوت به تقوا و پرهیزگاری می‌کنند، بیان داشت: تقوا سرمایه کشور اسلامی است و آنان را از هر نوع آسیبی حفظ خواهد کرد، چرا که باید رضای خداوند متعال را در نظر بگیریم و آشکار و پنهان در این مسیر حرکت کنیم، همچنین ملاک و معیار ما حق باشد.
این مسؤول با یادآوری ۲۳ مهر، مصادف با سالروز گرامیداشت شهادت پنجمین شهید محراب ایت الله اشرفی اصفهانی، گفت؛ این روحانیت معزز صفای باطنی داشته و مورد تجلیل و تکریم امام راحل و مقام معظم رهبری بودند.
وی همچنین به روز جهانی نابینایان اشاره کرد و ادامه داد: روشن دلان با توانمندی که دارند کار‌های خوبی را انجام می‌دهند و حتی می‌توانند قدرتمندتر باشند، لذا فراهم کردن اشتغالزایی برای آنان در استان حائز اهمیت است.
نماینده، ولی فقیه در استان کرمانشاه ضمن گرامیداشت هفته نیروی انتظامی و تقدیر از این نیرو‌های خدوم در حفظ امنیت و اقتدار کشور و استان، افزود: نیرو‌های انتظامی همواره در تامین امنیت کشور تلاش دارند، که امیدوارم در مبارزه با مفاسد اجتماعی و قاچاق بیش از گذشته اهتمام کنند.
علما با بیان اینکه ۲۴ مهر سالروز عقیدتی سیاسی است، افزود: این روز به درخواست مقام معظم رهبری و با حکم امام راحل روز عقیدتی سیاسی ارتش نام گذاری شده است.
علما به فرموده امام راحل خطاب به همه مسؤولان و کارگذاران اشاره و بیان کرد: باید وصیت نامه امام راحل مرور و اجرایی شود.
این مسوول با اشاره به اینکه برخی مسایل مجلس را در هفته اخیر و لوایح شنیدم که با مواضع امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری تطبیق ندارد، متذکر شد: امام راحل در سال ۴۲ و روز عید فطر فرمودند: هر حرفی میزنم ۵۰ سال آینده را نگاه می‌کنم و لذا با اطمینان می‌گویم اسلام ابر قدرت‌ها را به خاک مذلت می‌کشاند.
وی گفت: این سخنان امام با آنچه در مجلس می‌زدنند که اگر رای ندهیم آمریکا چه کار می‌کند، آیا ۷۰ سال آمریکا هر غلطی کرده از ما اجازه گرفته یا مذاکره کرده است؟
علما با اشاره به اینکه در مجلس جای اجتهاد و همفکری است، گفت: آمریکا دارد دارای ما را به تاراج می‌برد و دادگاه ملی فردا بگویند مقرارت من مغایر چیزی است که لایحه می‌گوید، دیگر فایده ندارد.
این مسؤول با اشاره به منویات مقام معظم رهبری که فرمودند: ملت ایران با شکست دادن تحریم سیلی دیگری را به آمریکا خواهد زد، تصریح کرد: حدود چهل سال است تحریم هستیم بالاخره مردم کار خود را به نحو احسنت و با هوشیاری کامل انجام داده و انقلاب کردند، لذا باید مغلوب دشمنان نشویم.
علما یادآور شد: ۱۲۰ کشور غیر متعهد بار‌ها گفتند که فناوری هسته‌ای ایران قانونی است و این کشور نمی‌خواهد بمب اتمی بسازد، اما مگر آمریکا گوش کرد؟
این مسؤول با تاکید بر اینکه جوانان ما راه حل مشکلات کشور هستند، افزود: روز‌های اخیر حدود ۹۰۰ نفر از دانشجویان به رهبر نامه نوشتند که ما برای حمایت از اقتصاد مقاومتی آماده‌ایم و طرح داریم، بنابراین باید به سخنان و طرح آنان گوش دهیم.
علما با یادآوری رشادت‌های یاران باوفای امام حسین (ع) و نهضت کربلا که این برگ زرین تاریخ هرساله مشتاقان بسیاری را به سمت خود هدایت می‌کند، ادامه داد: امام سجاد (ع) و حضرت زینب کبری (س) عاشورای را جاودانه کردند و هرساله عمل به تفکر عاشورایی و استقبال شایسته از حماسه اربعین حسینی جهانی و گسترده می‌شود.
این مسئول اظهار داشت: دشمن راهپیمایی ۲۰ میلیونی را تحمل نمی‌کند و قصد اختلاف افکنی بین مذاهب را دارند که باید اتحادخود را از دست ندهیم و با روحیه انقلابی و جهادی این حماسه جهانی را زنده نگه داریم و بر توسعه آن تلاش کنیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پایان مسابقات والیبال نشسته ساحلی قهرمانی کشور در رودسر
صلح‌یاران و قدم‌هایی از جنس صبر و صلح
تأکید مرکز افتا بر نقش بخش خصوصی در ارتقای امنیت سایبری کشور
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
رویداد ملی «رعنا» در مسیر حل مسائل سلامت و سوء‌تغذیه مناطق محروم
آشنایی سابریست‌های ایران با حریفان جهانی
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۴ آبان ۱۴۰۴
افتتاح نمایشگاه سوغات و صنایع‌دستی در ماسال
نورافشانی خورشید کلام وحی در آسمان دل‌ها
قهرمانی ازنا در مسابقات امدادونجات جمعیت هلال احمر استان لرستان
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ تساوی استقلال در زمین الوحدات
کشف و معدوم سازی ۱۴۰ تن فرآورده خام دامی و تخم مرغ در آذربایجان شرقی
۵ مصدوم در اثر انفجار گاز شهری در یک مجموعه مسکونی در اهواز
۲ هزار کلاس جدید برای دانش آموزان تهرانی در دست احداث است
رویداد ملی ایران جان شروع مسیری مهم برای توسعه خراسان جنوبی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
استعفا در شرایط حساس
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
پزشک معالج کاظمی: خانواده صابر رضایت دادند تا پیکر به پزشکی قانونی نرود
سینمایش «مجنون» روی صحنه می‌رود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)