• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۸۰۵۲
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۴
ورزشی » فوتبال و فوتسال

لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ تساوی استقلال در زمین الوحدات

تیم استقلال ایران در هفته چهارم مرحله گروهی رقابت‌های فوتبال لیگ قهرمانان آسیا ۲ برابر میزبانش الوحدات اردن به نتیجه مساوی رضایت داد.

لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ الوحدات ۱ - ۱ استقلال (پایان نیمه نخست)

 

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، تیم فوتبال استقلال ایران در چارچوب هفته چهارم مرحله گروهی رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا ۲ امشب (چهارشنبه ۱۴ آبان) در ورزشگاه ملک عبدالله به مصاف میزبانش الوحدات اردن رفت و در پایان به نتیجه مساوی یک - یک دست پیدا کرد. 

 

قضاوت این مسابقه برعهده احمد عکاشه بن احمد العبادو از سنگاپور با کمک‌های مانوج کلوانی و آشوکراج جیواراجا بود.

 

ترکیب الوحدات؛ عبدالله الفاخوری (۲۹- احمد عرباش)، دانیال عفانة، عرفات الحاج، شوقی القزعة (۵۷- محمد ابوقدوم)، وجدی نبهان (۸۴- مصطفی کمال)، مصطفى معوض، محمود شوکت (۴۶- عبدالرحمن ابوحازیم)، عامر جاموس، مهند سمرین، عمر حسنین و جونیور (۵۷- المنذر العلوی).
سرمربی: جمال محمود

 

ترکیب استقلال: آنتونیو آدان، صالح حردانی، رستم آشورماتوف، امیرمحمد رزاقی‌نیا، سعید سحرخیزان (داکنز نازون ۵۹)، منیر الحدادی (محمدحسین اسلامی ۷۳)، سامان فلاح، دیدیه اندونگ (اسماعیل قلی‌زاده ۵۹)، حسین گودرزی، یاسر آسانی (محمدرضا آزادی ۸۱)، مهران احمدی (ابوالفضل زمانی ۸۱).

سرمربی: ریکاردو ساپینتو

 

کارت زرد:

دانیال عفانة (۴۵)، عامر جاموس (56)، وجدی نبهان (۷۸)، مصطفی کمال(۸۵) و عبدالرحمن ابوحازیم (۹۰)

 

نیمه نخست:

نیمه نخست این دیدار آغاز شد. استقلال کار را بهتر شروع کرد و بازی مالکانه‌ای را ارائه داد و موقعیت‌هایی را هم شکل دادند. تا دقیقه ۱۵ این مسابقه، خطرناک‌ترین موقعیت شوت صالح حردانی به سمت دروازه الوحدات بود که توسط دروازه‌بان این تیم به کرنر فرستاده شد.

گل اول الوحدات: در دقیقه ۱۹ بازیکنان الوحدات حمله‌ای را ترتیب دادند، در ادامه روی اشتباه صالح حردانی در فضای خالی پشت او، بازیکن حریف صاحب توپ شد و با یک شوت دروازه آدان را باز کرد.

الفخوری دروازه‌بان الوحدات در دقیقه ۲۹ به دلیل مصدومیت از زمین بازی خارج شد. او دقایقی روی زمین بود و پزشکان مشغول مداوای او بودند، اما در نهایت تصمیم به تعویض این بازیکن گرفتند.

گل اول استقلال: یاسر آسانی از سمت راست سانتری را به تیر دوم دروازه الوحدات ارسال کرد تا مهران احمدی در دقیقه ۳۹ این توپ را به گل نخست استقلال تبدیل کند.

استقلال مالکیت توپ را در نیمه نخست در اختیار داشت، اما اشتباهات در خط دفاعی باعث می‌شد تا موقعیت‌هایی به مهاجمان تیم الوحدات داده شود. در نهایت نیمه نخست با نتیجه یک بر یک به پایان رسید.

 

نیمه دوم:

استقلال نیمه دوم را هجومی آغاز کرد و فشار را روی دروازه الوحدات حفظ کرد. در دقیقه ۵۲ شوت یاسر آسانی از درون محوطه جریمه توسط دروازه‌بان حریف دفع شد و توپ برگشتی به سعید سحرخیزان رسید که شوت او به تیر دروازه الوحدات برخورد کرد.

اشتباهات در خط دفاعی استقلال خطرناک بوده، برای دومین بار تا به اینجای کار پاس رو به عقب سامان فلاح با سر برای دروازه‌بان، باعث ایجاد موقعیت برای تیم الوحدات شده است. در دقیقه ۶۰ مهاجم حریف از این فرصت استفاده کرد و ضربه او را رستم آشورماتوف از روی خط دروازه برگرداند.

پس از تعویض‌های تیم استقلال در دقیقه ۵۹، روند بازی تغییر کرد. از شدت فشار استقلال کم و بازی کندتر شد. سپس الوحدات بالاتر بازی کرد و استقلال هم کمی عقب نشست.

در ادامه دو تیم موقعیت‌هایی‌ را خلق کردند، اما در به ثمر رساندن گل ناکام بودند تا بازی با نتیجه یک بر یک به پایان برسد.

 

دو تیم با این تساوی در جدول گروه ۴ امتیازی شدند؛ استقلال با تفاضل گل بهتر در جایگاه سوم قرار گرفت و الوحدات چهارم است.

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هوش مصنوعی، فن‌آوری تاثیرگذار برای کودکان و نوجوانان
اجرای پلکانی استاندارد‌های جدید خودرو
دولت باید مشکل تولید و سرمایه گذاری را حل کند
کلنگ‌زنی ۸۰۰ واحد مسکن کارگری در زرندیه با حضور وزیر کار
افتتاح اتاق تربیت بدنی یکی از مدارس قم
یادواره شهدای مخابرات و بی‌سیم‌چی دفاع مقدس 
فعالیت فرهنگی باید شبهات این حوزه را پاسخ دهد
معرفی آثار پویانمایی کوتاه نهمین جشنواره فیلم شهر
توزیع بسته‌های معیشتی در بوکان
تقویت همکاری‌های بندری و حمل و نقل دریایی ایران و روسیه
افزایش ایمنی راه‌های استان اردبیل
بانوان خوزستان قهرمان مسابقات پارادو و میدانی کشور
وزیر کار: واگذاری ۱۰۰ هزار قطعه زمین به صنعتگران برای ساخت مسکن کارگری/ رصد برخط بیکاری
غار «بورنیک»، جاذبه‌ای طبیعی در مسیر توسعه گردشگری
قدردانی استاندار آذربایجان غربی از مدیرکل و کارکنان صداوسیمای استان
بازگشت امید به بیمارستان‌های غزه
یادی از خیر نیک اندیش شمال پس از نیم قرن
حضور استاندار گلستان و دبیر شورایعالی مناطق آزاد کشور در مراسم ترحیم صابر کاظمی
حرکت لاک‌پشتی در ساماندهی محور حادثه خیز نهاوند – فیروزان
پیشرفت ۷۰ درصدی احداث ایستگاه‌های اتوبوس تندرو در خیابان پروین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۱ نظر)