• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۹۵۰۱۶
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۵ - ۰۱:۳۲
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه
در پی تشدید حملات ضد مسلمانان روهینگا ؛

تظاهرات اعتراضی به کشتار دسته جمعی مسلمانان روهینگا

مالزیایی ها برای برگزاری تظاهرات به خیابانها آمده اند تا با کودکان و زنان مسلمان روهینگا اعلام همدردی کنند.

به گزارش سرویس بین المللخبرگزاری صدا و سیمابه نقل از شبکه الجزیره؛ فعالان حقوقی و اعضای پارلمان مالزی خواستار اقدام نظامی برای جلوگیری از قتل عام مسلمانان روهینگار در میانمار شدند. زنان مالزیایی برای برگزاری تظاهرات به خیابانها آمده اند تا با کودکان و زنان مسلمان روهینگا اعلام همدردی کنند. سازمانهای حقوق بشر بین المللی به کشتار مسلمانان در میانمار اذعان کرده اند. با وجود آنکه دولت مالزی پاک سازی نژادی را در ایالت آراکان در کشور میانمار محکوم کرد اما تظاهرکنندگان از دولت کشورشان خواستند گامهایی عملی در این زمینه بردارد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر

یکی از شرکت کنندگان در تظاهرات گفت: «ما از دولت مالزی می خواهیم سفارت میانمار در کوالالامپور را ببندد. این مسئله ای است که باید صورت بگیرد و ما از سران کشورهای عضو آسه آن می خواهیم با برگزاری نشستی، اقدام عملی برای نجات مردم مسلمان میانمار انجام دهند. خبرنگار شبکه تلویزیونی الجزیره افزود: این اولین تظاهراتی نیست که در یکی از پایتختهای کشورهای آسیایی در محکومیت افزایش سرکوب مردم مسلمان میانمار توسط مقامات این کشور برگزار می شود. برخی از تظاهرکنندگان خواستار حمایتهای بین المللی از مسلمانان روهینگا شدند. برخی دیگر هیچ راه حلی جز دخالت نظامی مسقیم را عملی نمی دانند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر

خیر الدین بن امالی رزالی نماینده پارلمان مالزی که یکی از شرکت کنندگان در تظاهرات نیز بود گفت: «کشورهای اسلامی مانند اندونزی و مالزی می توانند کشتی های جنگی و ناوهای خود را به سمت میانمار بفرستند و دولت میانمار را ساقط و این کشور را مجبور کنند تا دیگر سیاستهای پاکسازی نژادی را به اجرا در نیاورد».

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر

خبرنگار الجزیره عربی ادامه داد: در حالی که اعتراضات مردمی ضد کشتار اقلیتهای مسلمان روهینگا در میانمار در حال افزایش است سازمانهای حقوقی از واکنشهای دولتی و بین المللی انتقاد می کنند و می گویند این اقدامات عملی نیست. این سازمانها منافع اقتصادی و سیاسی را بر حقوق بشر ترجیح می دهند.

درهمین حال سازمانهای بین المللی حقوق بشر اقدام ارتش میانمار را در سوزاندن روستاهایی از این کشور بطور کامل در ایام اخیر محکوم کردند . از سوی دیگر در حالی که شاهدان عینی تاکید می کنند عملیات کشتار سازمان یافته ضد مردم بی دفاع روهینگا ادامه دارد دولت میانمار می گوید این اقدامات ارتش در پاسخ به حملات افراد مسلح صورت می گیرد! و مانع از ورود سازمانهای بین المللی برای امداد و نجات مسلمانان می شود. دولت میانمار حتی از ورود رسانه های بی طرف در ایالت آراکان برای پوشش خبری جلوگیری می کند.

مقام سازمان ملل: هدف دولت میانمار پاک سازی قومی علیه مسلمانان روهینگا است
خبرگزاری فرانسه گزارش داد، در حالی که شمار زیادی از مسلمانان اقلیت روهینگا در میانمار به دلیل اقدامات ارتش این کشور به ویژه تجاوز به زنان این قوم، مجبور به فرار به سوی بنگلادش شده اند، ‌نماینده سازمان ملل در بنگلادش روز گذشته اظهار داشت آن دسته از اقلیت روهینگا که در چند روز گذشته از بیم خشونت های ارتش میانمار فرار کرده اند، از اقداماتی مانند: تجاوز جمعی به زنان، شکنجه، قتل و کشتار جمعی سخن می گویند.
جان مک‌کیسیک، رئیس دفتر کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در شهر مرزی «کاکاس بازار» بنگلادش اعلام کرد شهادت آوارگان روهینگا از یک پاک سازی قومی علیه آنان حکایت دارد.
اعتراض به کشتار دسته جمعی مسلمانان روهینگا
مک‌کیسیک خاطر نشان کرد باز کردن مرزهای بنگلادش به روی آوارگان روهینگا تصمیمی دشوار است؛ چرا که در این صورت، دولت میانمار به ادامه خشونتها و اخراج قوم روهینگا ترغیب شده و نهایتا به هدف پاک سازی قومی این اقلیت مسلمان در میانمار دست خواهد یافت.
بر اساس آمار سازمان ملل، نزدیک به 30 هزار نفر از اقلیت مسلمان روهینگا از بیم خشونت ها مجبور به ترک محل زندگی خود شده اند.
شمار زنان روهینگیا که تجربه خود را از تجاوز سربازان میانمار به خبرنگار خبرگزاری فرانسه بازگو کرده اند، بسیار است.
بر اساس این گزارش، مسمات حبیبه، یکی از این زنان اینطور شهادت داد: «هنگامی که نیروهای ارتش وارد روستای ما شدند، بیشتر خانه ها را به آتش کشیده و شمار زیادی، از جمله پدرم را کشتند. آن ها به بسیاری از دختران تجاوز کردند».
دین محمد، یکی از مردان روهینگا که به بنگلادش گریخته است، گفت نزدیک به 50 زن و دختر روستای ما مورد تجاوز سربازان قرار گرفتند».

ابراز نگرانی اتحادیه اروپا در قبال اوضاع انسانی اقلیت مسلمان روهینگا در میانمار
اتحادیه اروپا روز جمعه درباره اوضاع امنیتی و حقوق بشری ­اقلیت مسلمان روهینگا در میانمار ابراز نگرانی کرد.
به گزارش خبرگزاری رسمی کویت از بروکسل ، اتحادیه اروپا بعد از سومین دور از گفتگوهای حقوق بشری بین این اتحادیه و میانمار ­در بیانیه مطبوعاتی بار دیگر اجرای تحقیق مستقل و معتبر را درباره حملات علیه اقلیت مسلمان روهینگا در استان راخین ، پیامدهای ناشی از آن و ضرورت ورود کمک های بشردوستانه به این منطقه خواستار شد.

گفتگوی اختصاصی با جناب آقای غفاری کارشناس مسائل شرق آسیا
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر
گفتگوی اختصاصی بخش خبری 21:00 با محمد تقی جمشیدی کارشناس مسائل شرق آسیا 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر

گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما از تظاهرات مردم مالزی در محکومیت کشتار مسلمانان میانمار
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر

مالزی ، اندونزی و بنگلادش صحنه تظاهرات مردم در حمایت از مسلمانان روهینگا
در پایتختهای مالزی و اندونزی و بنگلادش صدها نفر در حمایت از مسلمانان روهینگای میانمار که هدف ظلم و ستم گسترده ارتش این کشور هستند، به خیابانها آمدند و تظاهرات کردند. معترضان با تجمع در برابر سفارتخانه های میانمار در این کشورها خشم خود را از سرکوب و کشتار مسلمانان در آن کشور نشان دادند. 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هنر نقالی و طنین شور شاهنامه‌خوانی در خرمدره، زنجان
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
یادداشت رئیس مجلس در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پایان مسابقات والیبال نشسته ساحلی قهرمانی کشور در رودسر
صلح‌یاران و قدم‌هایی از جنس صبر و صلح
تأکید مرکز افتا بر نقش بخش خصوصی در ارتقای امنیت سایبری کشور
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
رویداد ملی «رعنا» در مسیر حل مسائل سلامت و سوء‌تغذیه مناطق محروم
آشنایی سابریست‌های ایران با حریفان جهانی
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۴ آبان ۱۴۰۴
افتتاح نمایشگاه سوغات و صنایع‌دستی در ماسال
نورافشانی خورشید کلام وحی در آسمان دل‌ها
قهرمانی ازنا در مسابقات امدادونجات جمعیت هلال احمر استان لرستان
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ تساوی استقلال در زمین الوحدات
کشف و معدوم سازی ۱۴۰ تن فرآورده خام دامی و تخم مرغ در آذربایجان شرقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
استعفا در شرایط حساس
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
پزشک معالج کاظمی: خانواده صابر رضایت دادند تا پیکر به پزشکی قانونی نرود
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)