حريف نفت ايران فردا از بين ۳تيم عربي مشخص ميشود
قرعه کشي مرحله يکچهارم نهايي ليگ قهرمانان آسيا فردا درمالزي برگزار ميشود که حريف تيم نفت ايران در اين مرحله،از بين ۳ تيم الاهلي امارات، الهلال عربستان و لخويا قطر مشخص خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري صدا و سيما ،طبق برنامهريزي کميته برگزاري مسابقات ليگ قهرمانان آسيا در سال 2015، هشت تيم صعود کننده به اين مرحله،حريفان خود را در مراسم قرعه کشي که در مالزي برگزار ميشود، خواهند شناخت.
در منطقه غرب آسيا تيمهاي نفت ايران، الاهلي امارات، الهلال عربستان و لخويا قطر و در منطقه شرق آسيا،تيم هاي کاشيو ريسول و گامبا اوزاکا از ژاپن، گوانگژو از چين و جئونبوک هيونداي کرهجنوبي به اين مرحله از جام صعود کردهاند.
ديدارهاي مرحله يکچهارم نهايي به صورت رفت و برگشت برگزار ميشود. همچنين چهار تيمي که در ابتدا قرعه آنها اعلام ميشود، ميزبان ديدار رفت بوده و چهار تيم بعدي ميزبان ديدار برگشت هستند.
دور رفت مرحله يکچهارم نهايي سوم و چهارم و بازي دور برگشت بيست و سوم و بيست چهارم شهريور امسال برگزار مي شود .