• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۸۳۷۸۲
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۴
صفحه نخست » عمومی

پیشروی ارتش و نیروهای مردمی یمن در الشبوه

ارتش و نیروهای کمیته های مردمی یمنی در مثلث النقبه در استان الشبوه با پیشروی های میدانی زیاد،دهها تروریست القاعده را به هلاکت رساندند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اینترنتی العهد، نیروهای کمیته های مردمی و ارتش یمنی در درگیریهای که در مثلث النقبه با تروریستهای القاعده داشتند، خسارتهای سنگینی را به تجهیزات نظامی آنها وارد ساختند و تعداد زیادی را نیز به هلاکت رساندند.
نیروهای طرفدار جنبش انصار الله تعز را گلوله باران کردند
نیروهای طرفدار جنبش انصار الله با کمک نیروهای طرفدار علی عبدالله صالح رئیس جمهور سابق یمن استان تعز واقع در مرکز یمن را گلوله باران کردند.
ساکنان محلی اعلام کردند نیروهای طرفدار  انصار الله  با کمک نیروهای علی عبدالله صالح از شب گذشته تا بامداد امروز با سلاح های سنگین و نیمه سنگین ارتفاعات «جره» را که در تسلط نیروهای طرفدار عبدربه منصور هادی رئیس جمهور مستعفی یمن است، گلوله باران کردند.
 انصار الله  برای تسلط بر کوه «جره» از منطقه «ثعبات» و«الدمغه» به نیروهای طرفدار عبدربه منصور هادی حمله کردند اما حمله حوثی ها به این منطقه دفع شد.
درگیریهای شدید بین دو طرف همچنان در برخی از مناطق در شهر تعز از جمله «حوض الاشرف» و منطقه «الثوره» ادامه دارد. در این درگیریها شماری کشته یا زخمی شدند.به دنبال یورش  انصار الله  به استان تعز درگیریهای شدیدی بین  انصار الله  و نیروهای طرفدار منصور هادی رخ داد که دهها کشته یا زخمی به دنبال داشت و شماری از منازل و مناطق مسکونی ویران شدند.
جنگنده‌های سعودی چند شهر یمن را بمباران کردند
جنگنده های عربستان سعودی ساختمان مسکونی را در منطقه النظیر استان صعده در شمال یمن هدف قرار دادند.
در حملات هوایی سعودی به منزل فرماندار حجه و پایگاه نیروهای امنیتی ویژه در این شهر شماری از افراد شهید و زخمی شدند.
جنگنده های آل سعود ورودی شهر مارب یمن را بمباران کردند.
در پی سه نوبت حمله جنگنده های عربستان به ساختمان های مسکونی در شهر حجه یمن دوازده تن به شهادت رسیدند که چهار نفر آنان زن و شش تن دیگر کودک بودند. همچنین در پی این حملات هشتاد و یک نفر زخمی شدند.
 آمار شهدای حمله هوایی به بیمارستان صنعا به هفت نفر رسیده است.
وضع انسانی در یمن فاجعه بار است
با ادامه حملات هوایی جنگنده های رژیم سعودی به شهرها و تخریب تاسیسات زیر بنایی یمن وضع این کشور در آستانه فاجعه انسانی قرار دارد.  
شبکه تلویزیونی روسیا الیوم گزارش داد: منابع محلی یمنی از بمباران منطقه رازح در استان صعده از سوی جنگنده های ائتلاف عربی به فرماندهی عربستان خبردادند.
همچنین مناطق مختلف صنعا ازجمله پایگاه های نظامی و انبارهای سلاح و مهمات وابسته به علی عبد الله صالح و خانه یکی از سران قبایل یمنی طرفدار جنبش انصار الله بمباران شد.
ازسوی دیگر در بمباران مناطق مختلف شهر عدن چند شهروند یمنی کشته شدند.
این درحالی است با ادامه حملات هوایی جنگنده های عربستان سعودی به شهرهای یمن و تخریب تاسیسات زیربنایی مردم این کشور در شرایط فاجعه بار انسانی قرار دارند.
عبد العزیز الهیاجم گزارشگر روسیا الیوم از صنعا درباره بحران انسانی در یمن گفت: با گذشت بیش از دو ماه از آغاز حملات هوایی ائتلاف عربی به فرماندهی عربستان سعودی به شهرهای یمن و قرار گرفتن این کشور در محاصره می توان گفت وضع مردم یمن روز به روز بدتر می شود.
وی افزود: بیش از نیمی از مردم از نبود امنیت غذایی رنج می برند و همچنین آنها با مشکلات معیشتی سختی روبرو هستند. شمار زیادی از آنها آواره شدند و شما دیگر به علت ترس از حملات هوایی در خیابانها زندگی می کنند.
نادر الصلاحی سخنگوی ائتلاف کمک رسان «امم» گفت: وضع انسانی در یمن فاجعه بار است. انبارهای دارو در بیمارستان ها خالی است و همچنین انبارهای مواد غذایی و کالاهای اساسی خالی است.
وی افزود: ما از همه طرف ها و بویژه از سازمان ملل متحد و طرف های بین المللی و منطقه می خواهیم برای تحقق آتش بس در یمن تلاش کنند. در پنچ روز آتش بس گذشته به برخی استان ها هیچ کمکی ارسال نشد.
 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت اتخاذ تدابیر ویژه برای مهار ریزگرد‌های نمکی دریاچه ارومیه
خدمات فضاپایه در مدیریت شهری اردبیل
شهرداری‌ها باید از ظرفیت‌های خود برای ایجاد درآمد پایدار استفاده کنند
فیلم‌های سینمایی آخر هفته شبکه‌های سیما
بازداشت ۳ عضو شورای رامسر
مهر و موم واحد آلاینده در اردکان
میزبانی زنجان از ۲ شهید گمنام دفاع مقدس
توزیع رایگان بذر بلوط در شهرستان بوکان آغاز شد
فرهنگ سازی استاندارد در جامعه، عامل بازدارنده تدلیس است
برگزاری بزرگترین نمایشگاه کتاب کرمان در ماه آینده
کشف نگاره سوزنی در صخره‌های شهر استخر فارس
صعود تیم دوبل تنیس‌روی‌میز بانوان ایران به یک‌چهارم‌نهایی
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
ارسال پیام هشدار آزمایشی برای تلفن‌های همراه
نقص فنی عامل انفجار جایگاه سوخت جهرم
همکاری وزارت علوم و شهرداری تهران برای ساخت خوابگاه‌ها
وزنه برداری بازی‌های همبستگی اسلامی؛ پایان کار نصیری با نقره دو ضرب
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران
تأکید بر وحدت بیش از پیش مسلمانان در نشست تخصصی ائمه جمعه شاخص اهل سنت آذربایجان‌غربی
نشست بین‌المللی رؤسای مجالس در اسلام‌آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)