• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۵۷۹۳۲
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۵
بین الملل » غرب آسیا

حزب‌الله: دولت لبنان به همه خیانت کرد

حسن عزالدین با اشاره به خیانت دولت لبنان به کشور گفت: آینده لبنان را مردم و مقاومت ترسیم می‌کنند نه دشمنان.

حزب‌الله: دولت لبنان به همه خیانت کرد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، حسن عزالدین، عضو ارشد فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان، طی سخنانی درباره تحولات اخیر این کشور و منطقه به‌ویژه در سطح تداوم مذاکرات مستقیم دولت لبنان با دشمن صهیونیستی در چارچوب توافق تسلیم، اعلام کرد که ادعای دولت مبنی بر کم‌هزینه‌تر بودن گزینه مذاکره، نشان‌دهنده نقص و فقدان بینش و درک از ماهیت واقعی رژیم صهیونیستی، جاه‌طلبی‌ها و توسعه‌طلبی‌های آن است.

دولت لبنان به مردم و مقاومت خیانت کرد

حسن عزالدین در جریان یک تجمع اعتراضی که توسط حزب‌الله در روز شنبه سازماندهی شده بود و حاضران در آن، توافق موسوم به «توافقنامه چارچوب» را با شعار «ما مقاومت می‌کنیم، سازش نمی‌کنیم» محکوم می‌کردند، اظهار داشت: عملکرد دولت لبنان صراحتاً در قبال اکثریت مردم لبنان خصمانه بود و با وجود همه کمک‌های مثبتی که حزب‌الله و جنبش امل به‌همراه متحدانشان به این دولت کردند، اما متأسفانه مقامات با خیانت پاسخ دادند.

وی افزود: مقامات لبنانی با اتخاذ تصمیماتی که مقاومت را جنایتکار جلوه داد و جنایتی فجیع علیه همه مردم آزاد و شریف این کشور در سراسر قلمرو آن مرتکب شد، مسیر خصمانه‌ای را علیه مقاومت، جامعه آن و مردمی که از آن حمایت می‌کنند، در پیش گرفتند.

این نماینده حزب‌الله تأکید کرد: ما همچنان به گزینه مقاومت به‌عنوان اصلی‌ترین روش خود برای مقابله با دشمن صهیونیستی پایبندیم و در این راه از هیچ نوع فداکاری دریغ نمی‌کنیم، زیرا دفاع از سرزمین، حقی ذاتی، الهی، مشروع، ملی، اخلاقی و مردمی است.

مقاومت تا آزادسازی کامل ادامه خواهد داشت

حسن عزالدین تصریح کرد: ما تا زمانی که سرزمین خود را کامل آزاد کنیم به مقاومت ادامه خواهیم داد و هیچ‌کس در جهان نمی‌تواند مانع از اعمال این حق مشروع ما شود؛ همانند کاری که در سال ۲۰۰۰ و نیز ۲۰۰۶ انجام دادیم و باز هم سرزمین خود را آزاد خواهیم کرد.

وی ادامه داد: مردم، جامعه و محیط ما در مکتب کربلا پرورش یافته‌اند، مکتبی که اساس آن مقابله با ظالمان و ستمگران، ایستادن کنار مظلومان، حمایت از آنها و دفاع از حق است. سرزمین حق است، کرامت حق است و وطن حق است، بنابراین، کربلا پابرجا می‌ماند، زیرا رویدادی است که هر روز و هر لحظه تکرار می‌شود.

این نماینده پارلمان لبنان گفت: مقاومت، آزادی را برای لبنان محقق ساخت، از حاکمیت، سرزمین، مردم و منابع کشور محافظت کرد و لبنان را در موقعیتی قرار داد که شایسته مردم آن است. همواره ثابت شده است که مقاومت نیروی ضروری و موردنیاز برای لبنان است و از آن محافظت می‌کند؛ به‌ویژه در زمانی که همه می‌بینند دولت وظیفه و نقش خود را برای محافظت از کشور انجام نمی‌دهد.

دولت لبنان خودش را متعهد به تحقق اهداف و منافع صهیونیست‌ها کرده است

حسن عزالدین خاطرنشان کرد: همان‌طور که امام موسی صدر فرمودند؛ «کسانی که توانایی مقابله ندارند، باید در خانه بمانند.». اصرار مقامات سیاسی حاکم بر لبنان بر ادامه مذاکرات مستقیم با دشمن صهیونیستی و توافق شرم‌آور با این رژیم که یک تصمیم احمقانه و کینه‌توزانه است، یک تصمیم از پیش تعیین شده بود که برای خدمت به منافع دشمن گرفته شد.

این نماینده حزب‌الله گفت که دولت لبنان خودش را متعهد به اصل امتیازدهی‌های رایگان برای تحقق شرایط دشمن صهیونیستی و کسانی که از دشمن حمایت می‌کنند، کرده و گرفتار و اسیر این تعهدات خود شده و در نتیجه، طبیعی است که تسلیم شرایط و دیکته‌های دشمن شود.

این عضو فراکسیون مقاومت، اقدامات مقامات لبنان را توطئه‌ای علیه مردم، میهن، حاکمیت و استقلال و توطئه‌ای علیه همه افراد آزاد و شریف در این کشور، صرف‌نظر از فرقه یا عقیده آنها دانست و تأکید کرد: عملکرد دولت لبنان همچنین یک خودکشی سیاسی است که به هیچ یک از منافع و اصول ملی این کشور دست نخواهد یافت.

وی خاطرنشان کرد: توافق تسلیم، همه جنایات صهیونیست‌ها را لاپوشانی می‌کند و اشغالگری صهیونیست‌ها را در خاک لبنان مشروعیت می‌بخشد. به‌خلاف آنچه مقامات لبنانی ادعا می‌کردند، دشمن صهیونیستی از عقب‌نشینی از خاک لبنان امتناع می‌کند و آن را به خلع‌سلاح مقاومت ربط داده است؛ سلاحی که حق مردم لبنان برای یک زندگی شرافتمندانه است.

آینده لبنان به‌دست مردم و مقاومت ترسیم می‌شود نه آمریکا و اسرائیل

نماینده مذکور حزب‌الله گفت: هر کسی که جرئت خلع‌سلاح مقاومت را دارد جلو بیاید و خودش را معرفی کند. همه می‌دانند که توافق شرم‌آور دولت لبنان با دشمن صهیونیستی تا امروز به آتش‌بس واقعی منجر نشده است، اما این دولت همچنان اصرار دارد بگوید که مذاکرات مستقیم کم‌هزینه‌ترین گزینه است.

حسن عزالدین ادامه داد: دولت لبنان برای تحقق اهداف رژیم صهیونیستی که در میدان در رسیدن به آنها ناکام ماند تلاش می‌کند و در جهل و حماقت خود اسیر شده است و مسیر‌های فتنه‌انگیزی را دنبال می‌کند که صهیونیست‌ها می‌خواهند؛ زیرا این رفتار دولت لبنان به‌معنی نجات رژیم اشغالگر از بحران استراتژیکی است که ارتش صهیونیستی در لبنان گرفتار آن شده است.

این نماینده حزب‌الله اظهار داشت:، اما ما کاملاً هوشیار و محتاط هستیم و به همه طرف‌ها، نسبت به همراهی با هر فتنه‌ای که هدف آن خارج کردن صهیونیست‌ها از بحران است، هشدار می‌دهیم. اکثریت مردم لبنان و نیرو‌های سیاسی کشور، توافق دولت با دشمن صهیونیستی را رد و محکوم می‌کنند و بنابراین دولت، نماینده اراده مردم لبنان نیست؛ بلکه گزینه‌هایی را برگزیده است که کشور را تجزیه و تقسیم می‌کند و ترجیح داده است امتیازات بی‌فایده ارائه دهد.

وی در پایان تأکید کرد: مردم لبنان هرگز چنین موضع تحقیرآمیز و شرم‌آوری را نمی‌پذیرند و ما هرگز اجازه نمی‌دهیم که لبنان در آینده تحت قیمومیت آمریکایی‌ها قرار بگیرد و تبدیل به شهرک‌های صهیونیستی شود. لبنان و آینده لبنان با خون شهدای مردم لبنان، مردم جنوب، ارتش ملی لبنان و همه مردم شریف و آزاده‌ای که این فداکاری‌ها را انجام داده‌اند، ترسیم خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای قانون ثبت رسمی املاک در انتظار اعتبار
پیگیری ایجادصندوق حمایت از زوج‌های نابارور در کرمان
تکریم و معارفه رئیس دادگستری رضوانشهر
کسب دو رتبه نمایندگان قم درمسابقات کاتا جودوی کشور
بازرسی از ۲۸۵ مشاور املاک گلستان
تأمین و توزیع بیش ازیک هزارو۵۶۱تن اقلام اساسی برای هیئت‌ها و موکب‌ها در آذربایجان غربی
برداشت انگور از ۵۲۰ هکتار باغ‌های دَوان کازرون
ریزش دیوار در شهرک صنعتی طرق؛ ۴ فوتی و ۵ مصدوم
استاندار خوزستان: سلامت زائران اربعین خط قرمز خدمت‌رسانی است.
پرداخت غرامت‌های تأییدشده هفتگی شد
تأکید استاندار گیلان بر تداوم اقدامات اصلاحی در سایت دفن پسماند تالش
مروری بر خبرهای ورزشی سوم مرداد ماه استان قزوین
آنچه در مرز خسروی انجام شده نتیجه تلاش عاشقانه همه خدمتگزاران حسینی است
بهسازی معابر بافت‌های فرسوده خورموج
حمایت سنگربانان خیابان از پاسخ‌های کوبنده نیرو‌های مسلح
رفع تنش آبی در شرق و غرب مازندران در دستور کار
پایه هرم خدمات سلامت بر خودمراقبتی استوار است
امروز مجموعه‌ای از ابزار‌های نوین مالی در اختیار زیست‌بوم فناوری قرار گرفته است
از بین بردن بیش از ۵۰ کیلوگرم فرآورده خام دامی و روغن دامی غیربهداشتی در لاهیجان
تأکید بر توسعه فضا‌های فرهنگی در میز خدمت راه و شهرسازی مشهد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حمله موشکی دشمن آمریکایی به شهرستان فیروزآباد استان فارس
نرخ کرایه مسیرهای اربعین از مرزهای ایران تا عراق
عرضه ۵۰۰ مگاوات برق برای جبران کسری صنایع در بورس انرژی
بررسی آخرین وضعیت زیرساخت‌های آب و برق استان هرمزگان
سرهنگ تاجیک: عملیات اخیر سپاه حذف اهداف راهبردی بود
کاهش محدودیت برق ۴۸ شهرک صنعتی از دو روز به یک روز
ابطال پروانه واحد‌هایی که رمزارز غیرمجاز استخراج می‌کنند
اتصال سومین واحد بخار نیروگاه فردوسی به شبکه برق کشور
دستور استاندار خوزستان برای جلوگیری از تعدیل نیروها در آبفای اهواز و ماهشهر
حمله مقاومت عراق به مقر نیروی زمینی کویت
حملات ترکیبی یمن به عربستان
اکبر عبدی درگذشت
ماجرای کافه حاشیه‌ساز تنکابن چه بود؟
حمله آمریکا به یک کشتی تجاری دیگر در دریای عمان
ایران همه را شگفت زده خواهد کرد
حمله سنگین موشکی - پهپادی سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن  (۱ نظر)
دستور استاندار خوزستان برای جلوگیری از تعدیل نیروها در آبفای اهواز و ماهشهر  (۱ نظر)
قشقاوی: دروغ‌های ترامپ باعث آرامش بازار‌ها نمی‌شود  (۱ نظر)
تکذیب فعالیت سامانه‌های پدافندی و وقوع اصابت در شهرستان پاکدشت  (۱ نظر)
دولت به جای واردات برنج از تولیدات داخلی حمایت کند  (۱ نظر)
تاکید استاندار خراسان رضوی بر ضرورت شفاف‌سازی در نحوه مدیریت سهام عدالت  (۱ نظر)
تولید ۹۵ هزار موتور سیکلت در سه ماهه نخست امسال  (۱ نظر)
اعتراض رسمی سازمان‌های مردم نهاد مالزی به فشار آمریکا  (۱ نظر)
هشدار آبفای گلستان؛ احتمال افت فشار و قطعی موقت آب در روز‌های گرم پیش‌رو  (۱ نظر)