• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۵۲۷۸۹
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۵ - ۰۰:۱۴
خوزستان » اجتماعی

لزوم استفاده از ظرفیت کتابخانه‌ها و کانون‌ها برای تبیین وقایع مدرسه میناب

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان گفت: باتوجه به نقش کتابخانه‌ها و کانون‌های فرهنگی، باید در کتابخانه‌ها کانون‌هایی تشکیل داده می‌شود و با استفاده از تخصص‌هایی که در کانون پرورش فکری کودکان وجود دارد، ابعاد اتفاق بزرگ در مدرسه میناب تبیین شود.

لزوم استفاده از ظرفیت کتابخانه‌ها و کانون‌ها برای تبیین وقایع مدرسه میناب

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، رضا نجاتی در دومین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی استان خوزستان، با اشاره به حضور پرشور مردم در تشییع پیکر رهبر شهید، اظهار کرد: هفته گذشته، مردم ولایتمداری خودشان را به نمایش گذاشتند و در سه نقطه از کشور، تهران، قم و مشهد، آن تشییع پیکر و بدرقه باشکوه شهید را رقم زدند. مردم خوزستان نیز الحمدالله سهم بسزایی در این راستا داشتند.

وی با قدردانی از هماهنگی دستگاه‌های اجرایی، افزود: الحمدالله همه هماهنگی‌ها به خوبی تحت مدیریت استاندار، نماینده ولی فقیه در استان، فرماندهی سپاه و همه دستگاه‌ها صورت گرفت. فرمانداران نیز پای کار بودند و الحمدالله مردم بار دیگر ثابت کردند و پیمان بستند که راه رهبر شهیدمان را با یک فصل جدید، با یک رویکرد جدید و با شتاب بیشتری، با رهبری جدید آغاز کنند.

نجاتی با اشاره به استمرار مقاومت در برابر دشمنان بیان داشت: در چند ماه اخیر، شاهد خودنمایی در مقابل استکبار جهانی و رژیم جعلی صهیونیستی با قدرت و قوت هستیم. ان‌شاءالله که خداوند توفیق عنایت فرماید که هر چه سریع‌تر پیروزی جبهه اسلام بر جبهه کفر حاصل شود.

ضرورت توجه به اوقات فراغت جوانان و نوجوانان

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خوزستان با اشاره به بحث اوقات فراغت جوانان، تصریح کرد: بحث اوقات فراغت جوانان، نه تنها دانش‌آموزان، بلکه همه جوانان را در بر می‌گیرد. هر ساله در فصل تابستان که مدارس تعطیل هستند، بخشی از اوقات فراغت به ورزش، اردو و موارد این چنینی اختصاص می‌یابد، اما واقعیت این است که امروزه در کنار اینها، ضرورت‌هایی وجود دارد که باید دیده شوند. نسلی که در آینده می‌خواهند در این مملکت کار، تلاش و اظهار نظر کنند، همواره سوالاتی دارند. بهتر است در محافلی که اطلاعات بیشتری در آن جریان دارد و می‌توان به صورت تخصصی‌تر پاسخ‌شان داده شود، این پرسش‌ها مطرح شود.

لزوم تبیین جنایت میناب برای نسل‌های امروز و آینده

نجاتی با اشاره به حادثه مدرسه میناب اظهار کرد: جنایتی که آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونیستی در مدرسه میناب انجام داد، حادثه خیلی بزرگی بود. این باید در ذهن‌ها و تاریخ بماند و جوانان و نوجوانان امروزی باید در جریان این لکه ننگی که بر پیشانی آمریکا و رژیم صهیونیستی، قرار بگیرند.

استفاده از ظرفیت کتابخانه‌ها و کانون‌ها برای تبیین وقایع

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری با اشاره به نقش کتابخانه‌ها و کانون‌های فرهنگی نیز گفت: بهتر است در کتابخانه‌ها کانون‌های تشکیل داده می‌شود و بها استفاده از تخصص‌هایی که در کانون پرورش فکری کودکان وجود دارد، ابعاد اتفاق بزرگ در مدرسه میناب تبیین شود. وقتی که دانش‌آموزان وارد مقاطع بالاتر می‌شوند، این آمادگی را دارند که با یک ذهنیت درست و منطقی بتوانند این ابعاد را تشریح کنند و حتی به دیگران انتقال دهند.

همکاری دستگاه‌ها در اجرای رویداد فرهنگی میکائیل

وی در ادامه با اشاره به همکاری دستگاه‌ها در اجرای رویداد فرهنگی بزرگداشت شهید میکائیل دورقی، بیان کرد: آموزش و پرورش که جامعه هدف ماست و دانش‌آموزان زیادی دارد، کانون پرورش فکری، شهرداری، شهردار و معاونت فرهنگی‌شان، ان‌شاءالله کمک می‌کنند که این رویداد، به خصوص این شهید میکائیل عزیز که تنها شهید خوزستانی در مدرسه میناب بود، به عنوان یک الگو و یک سند مطرح شود که دانش‌آموزان عزیز ما بتوانند به این قضیه استناد کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح ۱۳۵ هزار مترمربع آسفالت معابر در قلعه‌گنج
«مادر، سرزمین، سرزمین مادری» ورد زبان مردم در این شب‌ها
تداوم پیمان وفاداری در فیروزکوه؛ ۱۳۶ روز تجمع مردمی در سوگ رهبر انقلاب
اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت در کرمان از اول مرداد
صالحیه در سوگ طلایه‌دار عزت اسلام؛ آیین بزرگداشت رهبر شهید امت در مسجد جامع صالحیه
کنترل و مهار آتش سوزی در مزارع طولیان و دشت مازه 
خبر‌هایی از اجرای طرح پیشگیری از تغییر کاربری زمین های کشاورزی در سرخه
جنوب سربلند ایران در آغوش همدلی کابران فضای مجازی
پرچم داری وپایداری کرمانیان تا پیروزی نهایی بر دشمن
ساخت یاقوت مصنوعی در کشور برای نخستین بار
یک نقره و یک برنز حاصل تلاش نمایندگان ایران در جام امره پولیاک و یانوش وارگا
فریادانتقام وپاسخ قاطع به دشمن در قرار‌های شبانه کرمان
کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی؛ ابراهیم الهی صاحب نشان برنز شد
پاسخ قطعی این جنایت‌ها را به دشمن جنایتکار خواهیم داد
از مهار ایدز تا مقابله با کرونا؛ روایت یک عمر مجاهدت علمی
برگزاری کارگاه آموزش توانمندسازی متقاضیان تسهیلات اشتغال‌ زایی در فریمان 
کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی؛ عباس ابراهیم زاده به نشان نقره رسید
تجدید میثاق دانشگاهیان کرمان با سید الشهدای انقلاب اسلامی
اخبار کوتاه ۲۴ تیر ماه از خراسان رضوی
انهدام یک فروند پهپاد «لوکاس» در بندرعباس، ۲۴ تیرماه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
موافقت مشروط عربستان با پیوستن به توافق سازش
انتقاد وزیر امور خارجه عمان از رویکرد‌های امنیتی در قبال ایران
لغو امتحانات نهایی پایه دوازدهم در ۴ استان
خاک عراق پایگاه ناامن سازی کشور‌های همسایه نمی‌شود
اطلاعیه خاموشی‌های موقت برق در استان کهگیلویه و بویراحمد
شعار‌ «گم شو، گم شو» علیه نتانیاهو در کنست
جدول قطعی برق ۲۴ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری
آزادسازی ۱۵ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی تغییرکاربری یافته در مشهد
رفع اختلالات تعدادی از بانک‌های کشور
تجاوز آمریکا به پادگانی در ایرانشهر؛ تدابیر ایران کمترین شهدا را بر جا گذاشت
دروغ نگو و جنگ را تمام کن!
اختلاف ۲۰ درجه‌ای دمای هوا در شمال و جنوب فارس
تعطیلی بانک‌ها و دورکاری ادارات خوزستان، چهارشنبه ۲۴ تیرماه ۱۴۰۵
شهادت ۷ نفر از کارکنان پایور و وظیفه ارتش در بمپور سیستان و بلوچستان
فردا؛ آغاز آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵/ تاکنون ۴۸۰ هزار نفر کارت گرفتند
لغو امتحانات نهایی پایه دوازدهم در ۴ استان  (۹ نظر)
موافقت مشروط عربستان با پیوستن به توافق سازش  (۳ نظر)
انتقاد وزیر امور خارجه عمان از رویکرد‌های امنیتی در قبال ایران  (۲ نظر)
نشست علنی مجلس شورای اسلامی برگزار شد  (۲ نظر)
شعار‌ «گم شو، گم شو» علیه نتانیاهو در کنست  (۲ نظر)
رفع اختلالات تعدادی از بانک‌های کشور  (۲ نظر)
گوترش: ایران و آمریکا مذاکره را از سرگیرند  (۲ نظر)
اطلاع از جدول خاموشی‌ها در گیلان با مراجعه به نرم افزار «برق من» و یا درگاه رسمی توزیع برق استان  (۱ نظر)
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان  (۱ نظر)
قیمت‌های جدید نان در البرز اعلام شد  (۱ نظر)
جدول قطعی برق ۲۲ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
پیش‌ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه هفتم به صورت غیرحضوری است  (۱ نظر)
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند  (۱ نظر)
فعال شدن اهرم‌های قدرت مقاومت بخاطر خطای محاسباتی امریکا    (۱ نظر)
مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی آمریکا در بحرین ویران شد  (۱ نظر)