• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۴۳۱۹۲
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۵ - ۱۶:۰۰
یزد » سیاسی

آئین وحدت بخش نماز جمعه در نقاط مختلف استان یزد

ائمه جمعه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان‌های مختلف با اشاره به مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب بر حضور گسترده مردم در آئین تشییع رهبر شهید انقلاب تاکید کردند .

آئین وحدت بخش نماز جمعه در نقاط مختلف استان یزد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد،  حجت‌الاسلام محی‌الدینی، امام جمعه مهریز اظهار داشت: مراسم تشییع رهبر شهید تنها یک آیین سوگواری نیست، بلکه نمایش وحدت، انسجام، اراده ملی و تجدید بیعت ملت با آرمان‌های انقلاب و ولایت خواهد بود.

وی افزود: دشمن تصور می‌کرد با شهادت رهبر، مردم از نظام فاصله می‌گیرند، اما ملت ایران با حضور گسترده خود این توطئه را ناکام گذاشت و بار دیگر وفاداری خود را به مسیر ولایت به نمایش خواهد گذاشت.

محی‌الدینی با اشاره به اعزام کاروان‌هایی از شهرستان مهریز برای حضور در مراسم تشییع گفت: ۳۰۰ نفر از مردم شهرستان با اتوبوس و جمعی دیگر با خودرو‌های شخصی در این مراسم حضور خواهند یافت.

حجت‌الاسلام حسینی امام جمعه بافق در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان به مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب اشاره کرد و گفت: مردم هنوز در سوگ این ضایعه بزرگ هستند و حضور گسترده آنان در مراسم تشییع، نشانه وفاداری به ولایت، انقلاب و نظام اسلامی خواهد بود.

وی افزود: دشمن تلاش می‌کرد القا کند مردم از نظام فاصله گرفته‌اند، اما حضور میلیونی مردم در ایران و عراق، خلاف این ادعا را به نمایش خواهد گذاشت و نماد وحدت جبهه مقاومت خواهد بود.

حجت‌الاسلام حسینی در بخش پایانی خطبه‌ها با اشاره به ماه محرم و برگزاری مجالس عزاداری سیدالشهدا (ع)، بر ضرورت تبیین مسائل روز، دشمن‌شناسی و بصیرت‌افزایی در هیئت‌ها تأکید کرد.

 
 امام‌جمعه زارچ در خطبه‌های این هفته، حضور گسترده مردم در آیین تشییع رهبر شهید را جلوه‌ای از وحدت، همدلی و پایبندی ملت ایران به آرمان‌های انقلاب اسلامی دانست.

 
حجت‌الاسلام طباطبایی بابیان اینکه تشییع پیکر رهبر شهید تنها بدرقه یک پیکر نیست، بلکه نمایش اقتدار، عزت و هویت ایران اسلامی است، گفت: این حضور، پیام روشنی از ایستادگی ملت ایران در برابر دشمنان و بیعت دوباره با آرمان‌های انقلاب، ولایت و رهبری خواهد بود .


وی با اشاره به تلاش دشمنان برای ایجاد تفرقه و جلوگیری از شکل‌گیری این اجتماع عظیم، افزود: ملت ایران با وحدت و بصیرت، نقشه‌های دشمنان را خنثی خواهند کرد و بار دیگر انسجام ملی را به نمایش می‌گذارد. 

 
حجت‌الاسلام ابراهیمی، امام جمعه بهاباد، در خطبه‌های نماز جمعه با تأکید بر تداوم خونخواهی رهبر معظم انقلاب، گفت: خونخواهی اولیای الهی و امام شهید، تضمین‌کننده امنیت جانی و مالی همه مسلمانان است و بی‌تفاوتی نسبت به آن، جامعه اسلامی را در معرض خطر قرار می‌دهد.


وی با اشاره به اینکه امروز ملت ایران و رهبر جامعه اسلامی به حکم قرآن خونخواه امام شهیدشان هستند، افزود: مناسبت‌های کوچک و تبعیض‌آمیز بین‌المللی هرگز ما را از پیگیری این مسئله حیاتی بازنمی‌دارد.

 

حجت‌الاسلام ابراهیمی گفت: رهبر انقلاب فرمودند مذاکره با آمریکا هیچ مسئله‌ای را برای ملت ایران حل نمی‌کند و تجربه گذشته نیز این واقعیت را ثابت کرده است.

 
حجت الاسلام علیرضا حسنی امام جمعه موقت میبد درخطبه‌های نمازجمعه این هفته با اشاره به تشیع پیکر مطهر قائد شهید امت حضرت آیت الله امام خامنه ای گفت: قائد شهید امت امام خامنه ای ۳۷ سال مدیریت جامعه را به عهده داشت و ایران را به ایران قوی تبدیل کرد تا اینکه در محل کار و کنار خانواده، درماه رمضان به دست پلیدترین افراد به شهادت رسید.


خطیب جمعه میبد اظهار داشت: تشیع پیکر رهبر شهید، درکشور باید رویداد تاریخی ثبت کند که در دنیا سابقه نداشته و درآینده نخواهد داشت.


امام جمعه موقت میبد شرکت در تشیع پیکر رهبر شهید را نمایش وحدت امت اسلامی و جبهه مقاومت دانست و افزود: شما مردم که در این تشییع حماسه می‌آفرینید درحقیقت امضا تداوم نظام ولایت فقیه بر این جامعه است که اعلام می‌کنید امروز پای رهبری فرزند خلفش حضرت آیت الله مجتبی خامنه ای  ایستادیم. 

حجت‌الاسلام والمسلمین شاکر، امام‌جمعه اردکان، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته، مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب  را جلوه‌ای از ولایت‌مداری و پایبندی ملت به آرمان‌های انقلاب دانست و تأکید کرد:  همان‌طور که رهبر معظم انقلاب نیز تأکید کردند، ما باید رهنمود‌های آن شهیدِ والامقام را سرلوحه امور خود قرار دهیم. 

 

وی حفظ وحدت و انسجام ملی  را از محوری‌ترین مطالبات آن شهید بزرگوار برشمرد و افزود:  انقلابی‌گری و بصیرت افراد در سطوح مختلف متفاوت است؛ اما همه باید ذیل قرآن و ولایت، اتحاد مقدس ملی را حفظ کنند، باید اختلاف‌نظر‌ها را تحمل کرد و از ایجاد تفرقه پرهیز نمود؛ چنان‌که رهبر معظم انقلاب نیز فرمودند حتی در صورت داشتن دلایل موجه برای اختلاف‌نظر، باید مراقب بود که این اختلافات موجب شکاف در جامعه نشود. 

 

حجت‌الاسلام شاکر بی‌اعتمادی به دشمن را از مهم‌ترین درس‌های رهبر شهید دانست و اظهار داشت: آن شهید عزیز بار‌ها تأکید داشتند که آمریکا قابل‌اعتماد نیست؛ لذا از مسئولان انتظار می‌رود در مذاکرات، ذره‌ای به دشمن اعتماد نکنند. گره زدن مشکلات کشور به مذاکرات، خطاست و راهکار واقعی، تقویت کشور از طریق رشد علمی و پیاده‌سازی سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است. 

حجت‌الاسلام میرجعفری  امام جمعه موقت هرات در خطبه‌های نماز جمعه این هفته هرات،  با اشاره به تلاش دشمنان برای تضعیف روحیه خودباوری در ملت‌ها، تصریح کرد: یکی از روش‌های استکبار جهانی، القای احساس ناتوانی و حقارت در میان ملت‌هاست تا زمینه سلطه و نفوذ خود را فراهم کند، اما ملت ایران بار‌ها نشان داده است که با تکیه بر خداوند، وحدت و اعتماد به توان داخلی می‌تواند بر مشکلات فائق آید.

 

حجت‌الاسلام میرجعفری با تأکید بر اینکه راه حل مشکلات کشور در داخل و با استفاده از ظرفیت‌های موجود است، خاطرنشان کرد: مسئولان باید با تلاش مضاعف، برنامه‌ریزی دقیق و بهره‌گیری از توانمندی‌های داخلی برای رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم اقدام کنند.

 

وی با اشاره به بدعهدی‌های مکرر دشمنان در عمل به تعهدات خود، افزود: تجربه نشان داده است که اعتماد به وعده‌های دشمنان راهگشا نیست و پیشرفت کشور در گرو حفظ عزت ملی، استقلال و تکیه بر ظرفیت‌های داخلی است.

 د.

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام تعطیلی رسمی استان‌های نجف و واسط در عراق
حملات رژیم جنایتکار آمریکا به چند نقطه در سیستان و بلوچستان
تظاهرات سکوت در حمایت از فلسطین در پاریس
یکپارچگی ملت، عنصر کلیدی در خنثی‌سازی صحنه‌آرایی دشمن
تاکید ایران بر محکومیت جهانی حمله آمریکا به زیرساخت‌های فضایی
تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در مشهد ساعت ۱۴ آغاز می‌شود
تائید تجاوز به ایران بخشودنی و فراموش‌شدنی نیست
شهید خامنه‌ای در مقابل زورگویی آمریکا سر خم نکرد
پیش‌بینی افزایش ترافیک در محور‌های ورودی به مشهد مقدس
حضور گسترده مردم پیام روشنی از ایستادگی ملت ایران بود
انتقاد نماینده ایران در شورای حقوق بشر از آمریکا بابت زیر پاگذاشتن تعهداتش
تشییع امام شهید نمایش وحدت مسلمین و تنفر از استکبار بود
حملات ارتش تروریستی آمریکا به اهدافی در ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ تیر ۱۴۰۵
طنین فریادهای خونخواهی رهبر شهید انقلاب در ارومیه
وقوع چند انفجار در هرمزگان
ایران: آمریکا و رژیم صهیونیستی منشأ ناامنی تنگه هرمز هستند
امدادرسانی هلال‌احمر آذربایجان‌غربی به آسیب دیدگان سیل تابستانی
تشییع پیکر امام شهید، قیامی الهی و حرکتی انقلابی است
نوای یاحیدر ساکنان کیش در صد و سی امین شب از حماسه خیابان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ترامپ: یادداشت تفاهم تمام شد، قصد ندارم با ایران تعامل کنم
قرارگاه خاتم: به مبدا پشتیبانی ارتش آمریکا حمله می‌کنیم
برجسته‌ترین ویژگی رهبر شهید، اخلاص خاص ایشان در درگاه خداوند بود
رییس جمهور وارد تهران شد
سپاه: به ۸۵ نقطه از تاسیسات مهم نظامی آمریکا حمله کردیم
بیانیه وزارت‌خارجه درباره نقض تفاهم‌نامه اسلام‌آباد توسط آمریکا
جزئیات حملات هوایی امروز رژیم تروریستی آمریکا به مناطقی از خوزستان
تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در نجف اشرف
سنتکام حمله به اهدافی در جنوب ایران را تایید کرد
وقوع انفجارهای متعدد در بندرعباس، سیریک و قشم
ایران به نقض تفاهم اسلام آباد پاسخ قاطع می دهد
دشمن جرئت ندارد یک تفنگدار در ساحل ما پیاده کند
وقوع چندین انفجار در مناطقی از هرمزگان
هشدار چین درباره از سرگیری خصومت‌ها در غرب آسیا
انهدام یک فروند MQ9 در آسمان خورموج
قرارگاه خاتم: به مبدا پشتیبانی ارتش آمریکا حمله می‌کنیم  (۱۰ نظر)
ترامپ: یادداشت تفاهم تمام شد، قصد ندارم با ایران تعامل کنم  (۸ نظر)
سپاه: به ۸۵ نقطه از تاسیسات مهم نظامی آمریکا حمله کردیم  (۴ نظر)
قم، یکپارچه در سوگ و حماسه؛ بدرقه باشکوه امام مجاهد  (۲ نظر)
دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی ۱۴۰۵  (۲ نظر)
مسیر تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در تهران  (۱ نظر)
مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران در تهران _ ۵  (۱ نظر)
جزئیات حملات هوایی امروز رژیم تروریستی آمریکا به مناطقی از خوزستان  (۱ نظر)
۱۷۰۰ اتوبوس در آیین تشییع رهبر شهید امت در قم به مردم خدمات رایگان ارائه می‌کنند  (۱ نظر)
مجازی شدن امتحانات دانشجویان دکترا و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد خوزستان  (۱ نظر)
روایت خبرنگاران از حزن و اندوه تا عزت و امید (۳)  (۱ نظر)
دشمن جرئت ندارد یک تفنگدار در ساحل ما پیاده کند  (۱ نظر)
چهارشنبه ادارات مازندران تعطیل است  (۱ نظر)
ترافیک در جاده‌های کشور پس از مراسم خداحافظی تهران با رهبر شهید  (۱ نظر)
سی‌وششمین اجلاس سران ناتو در آنکارا آغاز شد  (۱ نظر)