پخش زنده
امروز: -
فرمانده انتظامی شهرستان ساوه از کشف ۱۰ هزار و صد ثوب انواع البسه خارجی قاچاق خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزی؛ فرمانده انتظامی شهرستان ساوه از کشف حدود از ۲۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در عملیات توقیف ۵ دستگاه خودرو شوتی در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ مجتبی جمالی در تشریح جزئیات این خبر گفت: در اجرای طرح تشدید مقابله با کالای قاچاق، مأموران پلیس آگاهی شهرستان ساوه با اشراف اطلاعاتی در یک عملیات منظم و منسجم ۵ دستگاه خودروی تیز رو موسوم به شوتی حامل کالای قاچاق را شناسایی و متوقف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان ساوه با اشاره به اینکه در بازرسی از خودروهای ذکر شده، انواع کالای قاچاق شامل؛ ۱۰ هزار و صد ثوب انواع البسه خارجی قاچاق و هزار و ۴۰۰ قلم انواع لوازم آرایشی فاقد هر گونه مدارک گمرکی کشف شد، افزود: ارزش کالاهای توقیفی برابر اعلام کارشناسان، ۱۹ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال برآورد شد که در این راستا ۵ متهم جهت انجام اقدامات قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.