• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۹۷۲۹۷
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۶:۲۸
سیاسی » مجلس

باید محاصره دریایی لغو و دارایی‌های ایران آزاد شود

غریب‌آبادی معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه تاکید کرد: در هرگونه توافق احتمالی، باید جنگ در همه جبهه‌ها از جمله لبنان خاتمه یابد، نیرو‌های آمریکایی از منطقه پیرامونی ایران خارج شوند، محاصره دریایی برداشته و تحریم‌ها لغو و دارایی‌های ایران آزاد شود.

تشریح جزئیات نشست کمیسیون امنیت ملی مجلس با حضور غریب آبادی

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، ابراهیم رضایی در تشریح نشست امروز (دوشنبه ۲۸ اردیبهشت‌ه ما) کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، گفت: غریب‌آبادی، معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه مهمان نشست امروز کمیسیون بود.

نماینده مردم دشتستان در قوه مقننه اظهار کرد: معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در این نشست گزارشی از حضور وزیر خارجه در اجلاس بریکس و همچنین سفر‌های عراقچی به مسکو و پکن و دیدارهایش با مقامات روسیه و چین ارائه کرد.

وی ادامه داد: وی همچنین توضیحاتی در خصوص مذاکرات فعلی و در ادامه گزارشی از پیشنهاد‌هایی که به واسطه پاکستان میان جمهوری اسلامی ایران و آمریکا رد و بدل می‌شود، به اعضای کمیسیون ارائه کرد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: غریب‌آبادی تاکید کرد که در هرگونه توافق احتمالی، باید جنگ در همه جبهه‌ها از جمله لبنان خاتمه یابد، نیرو‌های آمریکایی از منطقه پیرامونی ایران خارج شوند، محاصره دریایی برداشته و تحریم‌ها لغو و دارایی‌های ایران آزاد شود. بر این اساس وی گفت که جمهوری اسلامی ایران پیشنهاد‌های خود را برای طرف آمریکایی ارسال کرده، اما آنها هنوز پاسخ رسمی نداده‌اند.

رضایی افزود: هچنین معاون وزیر امور خارجه با اشاره به جنگ ۴۰ روزه، تصریح کرد که آمریکا تقاضای آتش‌بس و مذاکره را مطرح کرد و جمهوری اسلامی ایران در جنگ اخیر هیچ‌گاه تقاضای مذاکره با آمریکا نکرد. همچنین وی تاکید که جمهوری اسلامی ایران پیروز قطعی جنگ ۴۰ روزه است و آمریکا و رژیم صهیونیستی شکست خوردند.

نماینده مردم دشتستان در قوه مقننه گفت: اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز در این نشست، دیدگاه‌ها، پیشنهاد‌ها و ملاحظات خود را مطرح کردند؛ اعضای کمیسیون تاکید داشتند که تیم مذاکره‌کننده نباید از خواسته‌های به حق ملت ایران کوتاه بیاید و همچنین باید توجه شود که جمهوری اسلامی ایران در این جنگ پیروز شده و از موضع پیروز با طرف مقابل مذاکره کرد. همچنین نمایندگان تاکید داشتند که باید در تنظیم هرگونه تفاهم احتمالی دقت شود و مسئولان در اتخاذ مواضع خود وحدت داشته باشند.

وی ادامه داد: توجه به ایفای نقش تخصصی وزارت امورخارجه، توجه به سوابق و بدعهد‌های آمریکا در گذشته نسبت به توافقاتی که با ایران داشتند از جمله توافق برجام و الجزایر، استفاده از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان در تنظیم هرگونه توافق احتمالی، تداوم اعمال مدیریت جمهوری اسلامی ایران در تنگه هرمز و به رسمیت شناخته شدن این نقش از دیگر موارد مطرح شده از سوی اعضای کمیسیون بود.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: همچنین نمایندگان در ادامه این نشست، نسبت به مواضع و رفتار‌های امارات متحده عربی نیز اعتراض و بر لزوم برخورد جدی و درس‌آموز با امارات تاکید کردند. در این میان اعضای کمیسیون بر لزوم خونخواهی رهبر شهید انقلاب در مجامع و محاکم بین‌المللی، لزوم مذاکره با طرف مقابل از موضع قدرت و بکارگری دیپلماسی برای تثبیت ظرفیت‌های ناشی از جنگ تاکید کردند.

رضایی خاطرنشان کرد: در بخش دیگری از نشست، سارا فلاحی رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی گزارشی از سفر اخیر این کمیته به میناب، دیدار با خانواده‌های شهدا و همچنین بررسی آخرین وضعیت آرایش نظامی جمهوری اسلامی ایران در حوزه خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان به اعضای کمیسیون ارائه کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گره کور مصلای کاشان حل می‌شود؟
پاکستان خواستار توقف شهرک‌سازی اسرائیل در اراضی اشغالی شد
افزایش تولید میوه بدون نیاز به زمین بیشتر
ولایت، نظامی مبتنی بر اخلاق و عدالت در جامعه است
ثبت‌نام در سامانه سماح الزامی است؛ دریافت ارز اربعین از ۲۰ تیرماه
آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری در گلستان
افزایش ۲۶۷ درصدی بازپرداخت مالیات به فعالان اقتصادی آذربایجان شرقی
حمایت از شرکت دانش بنیان آسیب دیده از جنگ
وحدت و ولایت، اتحاد مقدسی که رهبر شهید بر آن تأکید داشتند
هشدار اسلام‌آباد به دهلی نو؛ قطع یا تغییر جریان آب به منزله اعلام جنگ
مدیریت مشارکتی گامی مؤثر در تحقق اهداف برنامه هفتم در استان یزد
ساماندهی ۱۳۰ موکب خراسان رضوی برای خدمت در مراسم وداع با رهبر شهید امت
واریز ۵۳۱ میلیارد تومان به حساب گندم‌کاران کرمانشاهی
تاکید متخصص مغز و اعصاب بر مصرف مایعات و کنترل بیماری‌های زمینه‌ای
ولایت‌فقیه؛ پیوندی به قدمت عصر غیبت
بازگشت بیش از ۷ میلیارد یورو ارز صادراتی به چرخه اقتصادی کشور
هوشمندسازی مدیریت انرژی با تکیه بر زیست‌بوم‌های دولت دیجیتال
کارنامه یک‌ساله بورس انرژی
سازمان غذا و دارو لیست دارو‌های غیر مجاز را اعلام کرد
آمادگی مردم استان برای بدرقه‌ای باشکوه از رهبر شهید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
همایش بین‌المللی شاهنامه، شاه اثر ماندگار، در تاجیکستان برگزار شد
درگذشت معاون سیاسی ندسا براثر سانحه رانندگی
ابلاغیه جدید وزارت کار از تعطیلی بخش خصوصی در ایام وداع و تشییع پیکر رهبر فقید انقلاب
توسعه کنتور‌های هوشمند گاز و آغاز نصب در منازل
مهر و موم مطب مامایی متخلف در یزد
امیر سرتیپ شیخ: قدرت ایران دشمن را به میز مذاکره کشاند
نام وکلای رژیم صهیونی در فهرست کمیته مجازات
دعوت از آحاد مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید
۳۵ مدیر و کارمند متخلف در کهگیلویه و بویراحمد محکوم شدند
هیچ نشست مذاکراتی در هیچ سطحی با آمریکا نداریم
تروریست‌های مزدور یک خانواده را در سراوان به گلوله بستند
اختلال در سامانه پیش ثبت نام پایه هفتم
تشییع امام‌ شهید، نیازمند‍ مدیریت کلان‌ و مشارکت‌ مردم است
«امتحانات نهایی» دانش‌آموزان المپیاد‌های بین‌المللی «داخلی» برگزار می‌شود
دفاع عمان از اخذ هزینه های ترانزیت در تنگه هرمز
بیانیه جمعی از اعضای مجلس خبرگان درباره تحولات اخیر و مذاکرات  (۳ نظر)
مردم زمان طولانی را برای ماندن در تهران انتخاب نکنند  (۲ نظر)
اختلال در سامانه پیش ثبت نام پایه هفتم  (۲ نظر)
به‌کارگیری نیرو‌های حق‌التدریس در طرح‌های حامی و تقویت مدارس  (۲ نظر)
ایران از جام جهانی ۲۰۲۶ کنار رفت  (۱ نظر)
فرماندهی ندسا خطاب به آمریکا: جهنم را تجربه خواهید کرد  (۱ نظر)
تجهیزات پیشرفته‌ای به ارتش الحاق می‌شود  (۱ نظر)
پرداخت مستقیم یارانه غذا از ترم آینده به دانشجویان  (۱ نظر)
ادامه وقفه در بخشی از خدمات بانک‌های ملی و صادرات  (۱ نظر)
قوه قضائیه، جایگاهی کم‌نظیر برای اصلاح روند امور دارد  (۱ نظر)
الحاق ۶۲ هکتار زمین به خرمشهر برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن  (۱ نظر)
سردار کرمی: پاسخ سریع به تجاوز دشمن، طراحی هوشمندانه شهید پاکپور بود  (۱ نظر)
ثبت‌نام مرحله سوم طرح مسکن استیجاری زوج‌های جوان در سه استان  (۱ نظر)
آمادگی دستگاه‌های حاکمیتی برای آیین وداع و تشییع امام شهید انقلاب  (۱ نظر)
کسب نخستین طلای تاریخ کاراته وان ایران توسط کاتارو خوزستانی  (۱ نظر)