• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۹۵۹۱
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۱
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

مروری بر چند برنامه تلویزیونی

برنامه‌های «پیدای پنهان»، «ماه ماه» و «کشیک سلامت»، از شبکه‌های امید و سلامت پخش می‌شود.

ارسال نشود/  مروری بر چند برنامه تلویزیونی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،  ویژه‌برنامه سحرگاهی «پیدای پنهان»، هم‌زمان با ماه مبارک رمضان، هر روز با محوریت تربیت نسل مهدوی و انس با امام عصر (عج) از شبکه امید پخش می‌شود.

این برنامه تلاش دارد با رویکردی تربیتی و معنوی، نوجوانان و جوانان را با فرهنگ انتظار، مسئولیت‌های فردی و اجتماعی شیعه منتظر و نقش آنان در زمینه‌سازی ظهور آشنا کند.

این برنامه با هدف ایجاد انس بیشتر مخاطبان با امام عصر (عج)، تبیین وظایف منتظران و انگیزه‌بخشی برای فعالیت‌های اجتماعی در مسیر ارزش‌های مهدوی تولید شده است. موضوع اصلی «پیدای پنهان» تربیت نسل مهدوی با نگاهی به شیوه‌های تربیتی پیامبر اکرم (ص) و اهل‌بیت (ع) است، رویکردی که در آن نقش خانواده و به‌ویژه مادران در تربیت نسل منتظر مورد توجه ویژه قرار دارد.

«پیدای پنهان»، هر روز سحرگاه ساعت ۳:۳۰ پخش می‌شود و با تیتراژی در قالب مناجات آغاز خواهد شد. در ابتدای برنامه بخش هایی همچون پلاتو، سلام به امام زمان (عج)، مناجات و مداحی برای ایجاد فضایی معنوی پیش‌بینی شده است.

بخش گفت‌وگوی این برنامه در سه محور طراحی شده است: گفت‌و‌گو با شاعر و مداح نوجوان و جوان، گفت‌و‌گو با حضور مجری و کارشناس حوزه تربیت و خانواده با محوریت نقش تربیتی مادران ائمه اطهار (ع)، و بخش اصلی برنامه با حضور دکتر اسماعیلی که به تبیین ابعاد تربیت نسل مهدوی می‌پردازد.

در بخش‌های بصری نیز با بهره‌گیری از تصاویر شهری، نما‌هایی از اماکن مقدسه مرتبط با حضرت صاحب‌الزمان (عج) و بخش های گرافیکی دعا و مناجات، فضایی متناسب با ذائقه نوجوانان و جوانان طراحی شده است.

تهیه‌کنندگی و کارگردانی این برنامه را محسن جمالی بر عهده دارد و «پیدای پنهان»، به‌عنوان یکی از ویژه‌برنامه‌های رمضانی شبکه امید، تلاش می‌کند سحر‌های این ماه پربرکت را با حال‌وهوایی متفاوت و معنوی برای مخاطبان خود رقم بزند.

تکمیل می شود   برنامه

فصل ششم برنامه «ماه ماه»، با اجرای اسماعیل باستانی هر شب ساعت ۱۷، از شیکه سلامت پخش می شود.

در این برنامه پزشکان، پرستاران و کادر درمان از قصه‌های نو و ناب خود و قهرمانان زندگی‌شان برای مخاطبان روایت می‌کنند. قهرمانانی از جنس مردم، مردمی که هرکدامشان راوی امید و زندگی‌اند.

حکایت مردمی که در سایه الطاف بی‌پایان خداوند، از پس هر لحظه سخت، راهی تازه را برای رسیدن می‌سازند. داستان‌هایی که در قالب نیایش، حکایت، نمایش و مستند، پیش چشمان مخاطبان روایت خواهد شد.

«ماه ماه»، ویژه برنامه افطار شبکه سلامت به تهیه کنندگی سید محمد حسین پورفاضلی و اجرای اسماعیل باستانی پخش می شود. محمد پیوندی کارگردانی هنری و مهدی حاجی میراقا کارگردانی تلویزیونی این برنامه را بر عهده دارند.

ارسال نشود/  مروری بر چند برنامه تلویزیونی

سومین برنامه «کشیک سلامت»، در استان سیستان و بلوچستان، امشب با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، به بررسی فرصت‌ها و چالش‌های پیش‌روی نظام سلامت در این استان می‌پردازد.

این برنامه با تمرکز بر مسائل حوزه بهداشت و درمان استان سیستان و بلوچستان، ساعت ۲۰:۰۰، از شبکه سلامت پخش می شود.

در این برنامه، دکتر محمدحسن محمدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، با حضور در استودیو به تشریح مهم‌ترین ظرفیت‌ها، دستاورد‌ها و چالش‌های پیش‌روی نظام سلامت در این استان خواهد پرداخت و درباره برنامه‌ها و راهکار‌های ارتقای خدمات درمانی و بهداشتی توضیح می‌دهد.

«کشیک سلامت»، با اجرای مصطفی مصطفوی، از جمله برنامه‌های تخصصی حوزه سلامت است که با هدف تحلیل و بررسی موضوعات روز نظام بهداشت و درمان کشور تولید می‌شود.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
غبار روبی مساجد در شهرستان سلسله
جو پایدار تا اوایل هفته آینده در لرستان
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
اختتامیه جشنواره ایران دخت در خرم آباد
بهره برداری از ۹ طرح گروه اقتصاد مردمی بسیج در لرستان
گامی نو در شناخت ساختار‌های کم عمق پوسته زمین با بهره‌گیری از امواج لرزه‌ای
برتری الاهلی قطر مقابل سپاهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
حلول ماه مبارک رمضان، ماه بندگی و مغفرت
ضرورت پیگیری تخصیص اعتبارات طرح‌های عمرانی در مراغه
کمک هزینه ۲ میلیاردی بهزیستی زنجان برای مناسب‌سازی معلولین
افزایش شمار واحد‌های «نان کامل‌پز» در استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تولید ۸۵۰ هزار نهال زیتون در گلخانه‌های تخصصی طارم
فردا آخرین مهلت نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تزریق ۵۲ هزار میلیارد تومان منابع برای جهش توسعه لرستان
ما جنگ نمی‌خواهیم اما تحقیر را هم نمی‌پذیریم
هوای سمنان گرم می شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
تداوم اجاره همسر در اروپا
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۹ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۴
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۴ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)