• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۷۲۰۳
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۹
اجتماعی » محیط زیست

توزیع ۳۹۸ هزار اصله نهال تا پایان اسفند

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران از توزیع ۳۹۸ هزار اصله نهال خبر داد و گفت: یک میلیون و ۴۸۵ هزار اصله نهال از ابتدای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت تاکنون در استان تهران کشت شده است.

توزیع ۳۹۸ هزار اصله نهال تا پایان اسفند توزیع

به گزارش خبرگزاری صداوسیما, میرحامد اختری در این باره اظهار داشت: از ابتدای این طرح در سال ۱۴۰۲ تاکنون حدود یک میلیون و ۳۵۰ هزار اصله نهال در این استان تولید و بقیه نهال‌های مورد نیاز از استان‌های همجوار تأمین شده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران گفت: میزان تحقق تعهد و هدف گذاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران در اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت را تاکنون ۶۰ درصد عنوان کرد.

وی درباره تولید و کاشت نهال در سال ۱۴۰۴ تصریح کرد: امسال ۴۲۷ هزار و ۳۲۱ اصله نهال در قالب طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در استان تهران تولید و تأمین کرده‌ایم.

اختری ادامه داد: از این میزان اصله نهال حدود ۴۲۰ هزار اصله از طریق نهالستان ملارد و با خرید امانی از استان‌های همجوار و ۷۳۲۱ اصله نهال توسط بخش خصوصی تولید شده است.

وی با اشاره به این که ۲۲ هزار اصله نهال تا بهمن ماه در استان تهران توزیع شده است، تصریح کرد: ۳۹۸ هزار اصله نهال دیگر نیز آماده توزیع تا پایان اسفند ماه است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران در همین حال تعداد کاشت نهال و بذر طی امسال را ۱۲۲ هزار اصله در سطح ۳۴۹ هکتار عنوان کرد و افزود: نهال‌های توزیع شده از گونه‌هایی همچون زالزالک، زیتون تلخ، زبان گنجشک و سنجد هستند.

اختری میزان تولید و تأمین نهال منابع طبیعی در سال ۱۴۰۳ را حدود ۵۲۸ هزار و ۳۲۱ اصله نهال در استان تهران بیان و اظهار کرد: تولید و تأمین ۵۲۱ هزار اصله از نهال‌های منابع طبیعی در سال گذشته توسط بخش دولتی و مابقی توسط بخش خصوصی صورت گرفت.

وی با بیان اینکه در سال گذشته ۲۴۲ هزار اصله نهال در مساحت حدود ۲۷۸۰ هکتار کاشته شد و در سال ۱۴۰۲ نیز استان تهران ۷۴۷ هزار و ۴۶۸ اصله نهال منابع طبیعی تولید و تأمین شد، گفت: از این میزان ۷۴۰ هزار اصله نهال سهم بخش دولتی و ۷۴۶۸ اصله نهال سهم بخش خصوصی بوده است.

وی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۲ حدود ۵۵۳ هزار اصله نهال توزیع و تعداد ۴۴۹ هزار اصله نهال در مساحت حدود ۱۲۸۳ هکتار در سطح استان تهران کاشته شد.

اختری مشارکت مردمی، تشکل ها، بخش خصوصی و صنایع و معادن در اجرای این طرح را بی نظیر خواند و پیش بینی کرد: سال آینده اهداف طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت محقق می‌شود.

وی درباره مشارکت صنایع در اجرای این طرح نیز اذعان داشت: مشارکت صنایع در اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت آن طور که انتظار داشتیم، نبوده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران در مورد مشوق‌ها برای مشارکت صنایع در این طرح تصریح کرد: ما در واگذاری اراضی، صنایع را در قالب قرارداد‌ها موظف کردیم ۲۵ درصد عرصه‌های واگذاری را به فضای سبز اختصاص دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمریکایی‌ها راهی جز مذاکره ندارند
اختصاص ۲.۷ همت برای احداث کمربند غربی خرم آباد
احیاگر پیوند‌های تاریخی و اقتصادی دو استان هستیم
مصاف تیم‌های گیلانی مقابل حریفان
تداوم غبارآلودگی و ماندگاری هوای گرم در سمنان
شتاب عمرانی در کوهبنان با محوریت توسعه زیرساخت‌های شهری
ترانزیت و تردد اتباع خارجی یکی از معضلات استان کرمان است
برنامه‌ریزی برای گسترش بیمه و تسهیلات حمایتی در استان کرمان
برد تیم تراکتور مقابل الغرافه
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۲۷ بهمن ۱۴۰۴
۳۶۰ طرح فرهنگی در انتظار تکمیل
صدور ابلاغ برای ۱۰۰۰ کارآموز قضائی در سال جاری
غرس نهال به یاد شهدای مدافع امنیت در مازندران
رسیدگی جانشین انتظامی استان به مشکلات شهروندان در سامانه ۱۹۷
جلسه‌ی ستاد بیمه محصولات کشاورزی با محوریت بیمه گندم برگزار شد
صدور رایگان مجوز ساخت واحد‌های گردشگری در هوراند
ورزشی‌های بیست و هشتم بهمن ماه در استان سمنان
اعزام مشمولان وظیفه عمومی گیلان به مراکز آموزشی
بسته خبر‌های کوتاه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری نخستین پویش رسانه ای و نقاشی نان کامل در مراغه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور دوم گفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا
عکس‌های ارسالی برای مسابقه عکاسی حیات وحش لندن
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم
پزشکیان: نیرو‌های انتظامی مایه عزت و امنیت کشورند
ارتش برای مقابله با دشمن آماده است
دور دوم مذاکرات در ژنو، ظهر امروز
مشخص شدن نخستین حریفان ایران قبل از جام جهانی ۲۰۲۶
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف
درخشش قصه‌گویان خوزستانی در بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی
عراقچی: فضای سازنده‌تری در مذاکرات ژنو وجود داشت
آغاز ناپایداری هوا از روز چهارشنبه در استان زنجان
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴
نشست پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد
ایران درباره مسائل دفاعی خود مذاکره نمی کند
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۹ نظر)
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا  (۴ نظر)
آگهی مزایده عمومی فروش خانه‌های سازمانی اداره کل راه و شهرسازی استان تهران  (۱ نظر)
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد  (۱ نظر)
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز  (۱ نظر)
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!  (۱ نظر)
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
عزیمت وزیر امور خارجه به سوئیس  (۱ نظر)
تخت‌روانچی: مسئله غنی‌سازی صفر مطرح نیست  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)