• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۸۲۵۶۳
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۴
خراسان شمالی » اقتصادی
استاندار خراسان شمالی: 

گفتگو مؤثرترین راه حل مشکلات بازار است

استاندار خراسان شمالی گفت: گفت‌و‌گو یک. تکلیف الهی و راه میان‌بُر حل مسائل است و اثرگذارترین مسیر برای رفع مشکلات مردم و اصناف به شمار می‌رود.

گفتگو مؤثرترین راه حل مشکلات بازار است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ؛ بهمن نوری روز سه‌شنبه در جلسه بررسی مشکلات و چالش‌های بازار در بجنورد گفت: در قالب «سه‌شنبه‌های تسهیل‌گری» تاکنون ۱۱۴ مصوبه در استان به تصویب رسیده که حدود ۸۰ درصد آنها اجرایی شده و بخش قابل توجهی از موانع پیش‌روی فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان برداشته شده است.

وی افزود: خراسان شمالی در برگزاری جلسات سه‌شنبه‌های تسهیل‌گری پیشتاز است و دستگاه‌های اجرایی باید با چابکی و مسئولیت‌پذیری بیشتر، پیگیر رفع مشکلات ارباب‌رجوع باشند؛ چرا که رسیدگی به امور مردم مصداق انسانیت و مهربانی است و آثار آن به خود مسئولان بازمی‌گردد.

استاندار خراسان شمالی با اشاره به وضعیت معیشتی خانوار‌های شهری و روستایی استان گفت: سرانه درآمد خانوار در وضعیت مطلوبی نیست و برخی مسائل مهم در این حوزه مغفول مانده که باید با کار جدی و پیگیری مستمر برطرف شود.

نوری تصریح کرد: هر آنچه در توان استان بوده برای حل مشکلات انجام شده و در مواردی که نیاز به پیگیری ملی وجود دارد، از طریق وزارتخانه‌ها اقدام خواهیم کرد، اما در عین حال باید خودمان نیز برای رفع مسائل استان پیش‌قدم باشیم.

وی مطالبات اصناف و اتحادیه‌ها را به‌حق دانست و گفت: مشکلات اصناف را منکر نمی‌شویم و نمی‌توان در برابر مطالبات قانونی آنان مقاومت کرد؛ این مسائل باید با مراجعه و طی فرآیند‌های مشخص پیگیری و رفع شود و ما از حقوق اصناف به‌طور جدی دفاع خواهیم کرد.

استاندار خراسان شمالی با اشاره به بالا بودن نرخ تورم در استان نسبت به میانگین کشور افزود: این موضوع نیازمند بررسی دقیق و قاعده‌مند است و باید با برنامه‌ریزی صحیح، از آسیب‌پذیرتر شدن اصناف جلوگیری شود.

نوری با بیان اینکه یارانه نشانه‌ای از بیماری اقتصادی است، گفت: اقتصاد سالم نباید متکی به یارانه باشد و ارز ترجیحی نیز در گذشته زمینه‌ساز رانت و بروز اتفاقات نامطلوبی شده بود که آثار منفی آن در زندگی مردم نمایان شد؛ با افرادی که از این شرایط سوءاستفاده می‌کنند برخورد خواهد شد.

وی ادامه داد: مسائل و مطالبات اصناف استان دسته‌بندی و به ریاست جمهوری ارائه خواهد شد و همچنین تفاهم‌نامه‌هایی در سطح محلی برای اصلاح برخی رویه‌ها منعقد می‌شود؛ برخورد‌های سلیقه‌ای، بازرسی‌های نادرست و مشکلات بیمه‌ای نباید موجب نارضایتی کسبه شود.

استاندار خراسان شمالی با اشاره به تجمع و راهپیمایی امروز در بجنورد گفت: اعتراض حق مردم است، اما نباید اجازه داد عده‌ای بر موج اعتراضات سوار شوند و آن را به اغتشاش و ناامنی بکشانند؛ امنیت شهروندان خط قرمز ماست و میان اصناف و اغتشاشگران مرز روشنی وجود دارد.

نوری تأکید کرد: ما با شادی مردم شاد و با ناراحتی آنان ناراحتیم و وظیفه داریم موانع را از پیش‌روی معیشت مردم برداریم؛ با حفظ خونسردی و گفت‌و‌گو می‌توان مشکلات را حل کرد و اجازه نداد طمع‌ورزان به عزت کشور آسیب بزنند.

در پایان این نشست، نمایندگان تعدادی از اتحادیه‌ها و اصناف مختلف به بیان دغدغه‌ها و مشکلات خود در حوزه گرانی و شرایط کسب‌وکار پرداختند و مسئولان استانی بر پیگیری مطالبات آنان تأکید کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
غبار روبی مساجد در شهرستان سلسله
جو پایدار تا اوایل هفته آینده در لرستان
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
اختتامیه جشنواره ایران دخت در خرم آباد
بهره برداری از ۹ طرح گروه اقتصاد مردمی بسیج در لرستان
گامی نو در شناخت ساختار‌های کم عمق پوسته زمین با بهره‌گیری از امواج لرزه‌ای
برتری الاهلی قطر مقابل سپاهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
حلول ماه مبارک رمضان، ماه بندگی و مغفرت
ضرورت پیگیری تخصیص اعتبارات طرح‌های عمرانی در مراغه
کمک هزینه ۲ میلیاردی بهزیستی زنجان برای مناسب‌سازی معلولین
افزایش شمار واحد‌های «نان کامل‌پز» در استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تولید ۸۵۰ هزار نهال زیتون در گلخانه‌های تخصصی طارم
فردا آخرین مهلت نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تزریق ۵۲ هزار میلیارد تومان منابع برای جهش توسعه لرستان
ما جنگ نمی‌خواهیم اما تحقیر را هم نمی‌پذیریم
هوای سمنان گرم می شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
تداوم اجاره همسر در اروپا
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۹ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۴
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۴ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)