• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۶۲۲۴
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۵
بین الملل » اروپا

بررسی مستقل درباره روند گزینش پلیس در انگلیس

وزیر کشور انگلیس، در هراس از امکان استخدام شدن ۳۰۰ نیروی جدید نامطلوب در پلیس انگلیس، دستور بررسی مستقل صادر کرد.

   بررسی مستقل درباره روند گزینش پلیس در انگلیس

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، وزیر کشور انگلیس نگران است در استخدام صد‌ها افسر جدید بررسی‌های لازم صورت نگرفته باشد و افراد جدید، برای مردم، خطر جانی داشته باشند.

قرار است این تحقیق را بازرسی پلیس انجام دهد و نگرانی‌ها در مورد ۳۰۰ افسر جدید استخدام شده بین سال‌های ۲۰۱۶ و ۲۰۲۳ است. ممکن است افراد استخدام شده، پیش از پیوستن به پلیس و کسب اختیارات پلیس، بازرسی غیر استاندارد یا بدون بررسی داشته باشند.

نتیجه تحقیقات درباره قتل "سارا اورارد" به دست افسر پلیس دیپلماتیک سفارت امریکا در انگلیس نشان می‌دهد چهار سال پس از کشته شدن وی، خیابان‌های این کشور هنوز برای زنان و دختران نا امن است.

خانم "الیش آنجیولینی" (Elish Angiolini) رئیس گروه بررسی درباره قتل "سارار اورارد"، به تازگی هشدار داد که شکارچیان زنان در انگلیس، همچنان آزادانه به پرسه زدن ادامه می‌دهند و دختران و زنان در این کشور، چهار سال پس از قتل سارا اورارد به دست "وین کوزنز" (Wayne Couzens) با ترس از حملات در ملاء عام، زندگی می‌کنند.

وی تأکید کرد: زنان بی‌شماری از زمان این پرونده در سال ۲۰۲۱ هدف مردان قرار گرفته‌اند و به "شکست‌های اساسی" در ثبت اطلاعات اولیه درباره حملات و ناکارایی پیشگیری از حملات به دختران و زنان، اشاره کرد.

"وین کوزنز " افسر ارشد پلیس انگلیس که مأموریت حفاظت از سفارت آمریکا در لندن را بر عهده داشت، بعد از پایان شیفت کاری خود در مارس ۲۰۲۱، دختر جوانی به نام سارا اورارد را به بهانه نقض محدودیت‌های تردد کرونا در خیابان بازداشت کرد.

سارا تصور می‌کرد که او را به مرکز پلیس منتقل می‌کنند، اما این افسر پلیس انگلیس که از قبل برای ربودن یک زن جوان برنامه‌ریزی کرده بود، مسیر دیگری را در پیش گرفت. "وین کوزنز"، همه چیز را از قبل آماده کرده بود از جمله ورقه چسبی برای بستن دهان طعمه، زیرا او به دنبال شکار یک زن بود. این افسر پلیس انگلیس در خیابان به بهانه نقض مقررات کرونا به سارا دستبند زد و سوار ماشینش کرد. چند نفر این صحنه را دیده بودند، اما گمان می‌کردند بازداشت، قانونی و این یک مأموریت پلیس است.

بعدا در دادگاه گفته شد که این افسر پلیس از همکاران پلیس خودش و شیفت‌های ویژه گشت‌زنی کرونا، آموخته بود چطور قربانی‌اش را برای نقض مقررات عمومی کرونا به صورت جعلی بازداشت کند. "کوزنز"، خانم " اورارد" را سوار ماشین خودش کرد تا به منطقه‌ای دورتر ببرد؛ جایی که به قربانی‌اش تجاوز جنسی کرد و او را با کمربند لباس پلیس خفه کرد. وی تلفن همراه "سارا اورارد" را درون یکی از دریاچه‌های شهری انداخت و سپس جسدش را در سردخانه‌ای در املاک خانوادگیشان گذاشت.

روز بعد که جست‌و‌جو برای یافتن "سارا اورارد" شدت گرفت، این پلیس قاتل در یک پمپ بنزین ایستاد و بنزین خرید تا جسد خانم "اورارد" را که داخل یخچال بود، بسوزاند. افسر قاتل، سپس باقی مانده جسد را در کیسه‌های زباله در یک برکه در کنار زمینی در یک پارک جنگلی در جنوب لندن انداخت که یک هفته بعد، آن کیسه‌های حاوی جسد پیدا شد. در همه این مدت، "کوزنز " مشغول زندگی عادی‌اش بود و از دامپزشک وقت گرفت تا سگش را برای معاینه ببرد. این قتل دلخراش، جامعه انگلیس، را وحشت زده کرد. "

پس از جنجالی شدن خبر مفقود "شدن سارا"، "کوزنز" به دست پلیس دستگیر شد. هویت قاتل و مقتول از طریق دوربین‌های مدار بسته شناسایی شد. نکته قابل تأمل آن بود که عامل این جنایت پیش از آن نیز سوابقی از جمله رفتار غیراخلاقی در یونیفرم پلیس در سال‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۸ در کارنامه سیاه خود داشت، اما این سوءسابقه هیچگاه مورد توجه مقامات پلیس انگلیس نبود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کم سابقه ترین بارش ها در استان کرمان
ششمین جشنواره فیلم بسیج برگزیدگان خود را شناخت
۱۵ مسجد شهرستان صومعه‌سرا میزبان معتکفان
البرز میزبان نخستین دوسالانه ملی نقاشی جوان
استمرار بارش برف و باران در سمنان
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم
بهره برداری از فرهنگسرای امام علی (ع) در نظرآباد
اجرای طرح پویش یلدای مهربانی بهزیستی در کیش
آغاز فصل اجرایی منطقه آزاد تجاری مهران
دومین همایش زکات شهرستان انار
بیش از ۷۷ درصد صادرات البرز در بخش صنعت است
مانور درشهربابک
بسته خبر‌های کوتاه ۲۶ آذر در یک نگاه
کشف ۴ دستگاه ماینر در شهرستان آستانه اشرفیه
تأکید استاندار آذربایجان‌غربی بر مدیریت بازار در آستانه شب یلدا
استاندار هرمزگان: همه برای موج سوم بارندگی‌ها آمادگی داشته باشند
برف، شبانه به ایلام آمد
طرح ویژه نظارت بر بازار شب یلدا در استان البرز
تجلیل از دو دانش آموز و یک معلم پژوهشگر برتر استان کرمان
مادران امروز، ستون استوار خانواده و مدافعان میهن و ولایتند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
آخرین وضعیت بارش در هرمزگان تا ساعت ۶ صبح ۲۶ آذر ۱۴۰۴
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۶ آذر
دریادار ایرانی: هر تهدیدی را با قدرت پاسخ خواهیم داد
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)