• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۲۵۳۵
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۳
اقتصادی » صنعت

تولید سالانه بیش از ۲۰ هزار تن رنگ خودرو در کشور

عضو هیئت مدیره انجمن تولید کنندگان رنگ و رزین گفت: سالانه بیش از ۲۰ هزار تن رنگ خودرو در کشور تولید می‌شود.

تولید سالانه بیش از ۲۰ هزار تن رنگ خودرو در کشور
 
حمید کحالی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره میزان تولید رنگ خودرو در کشور افزود: سالانه یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن انواع رنگ و رزین در کشور تولید می‌شود که از این میزان بیش از ۲۰ هزار تن آن در بخش رنگ‌های خودرویی او‌ای‌ام (OEM)، ۲۰ هزار تن در بخش پلاستیزول و حدود ۶ هزار تن در بخش آستر‌ای دی (ED) است.
 
وی ادامه داد: رنگ‌های او‌ای‌ام (OEM) رنگ‌های هستند که کارخانجات خودروسازی برای رنگ کردن بدنه خودرو از آن استفاده می‌کنند. استفاده از این رنگ‌ها به صورت کوره‌ای است که به طور معمول با رنگ‌های پلی استر یا اکریلیک ترکیب می‌شود که در مقابل عوامل فیزیکی و شیمیایی بسیار مقاوم است.
 
عضو هیئت مدیره انجمن تولید کنندگان رنگ و رزین با بیان اینکه بیش از ۸۷۰ واحد تولید رنگ و مصنوعات فعال در کشور داریم گفت: از مجموع یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن رنگی که در کشور تولید می‌شود، تنها ۹ شرکت اصلی هستند که می‌توانند رنگ‌های (OEM) اتومبیلی تولید کنند که همه تولیدات نیز به مصرف داخلی می‌رسد.
 
وی افزود: معادل همین میزان نیز تولید و مصرف رنگ در بخش تعمیرات داریم که البته متناسب با شرایط در مقاطعی میزان مصرف رنگ‌های تعمیراتی بیشتر یا کمتر می‌شود. 
 
کحالی گفت: ما هم اکنون از نظر فناوری تولید رنگ در ایران به راحتی می‌توانیم با شرکت‌های بزرگ دنیا رقابت کنیم، البته به غیر از چند قلم رنگ‌های خاص با فناوری‌های بالا مانند آستر (ED) و رنگ‌های دریایی و ضد آب که مابقی فناوری تولید اغلب رنگ‌ها را در داخل داریم که البته برخی از شرکت‌ها در داخل کشور نیز در این حوزه‌ها نیز وارد شده‌اند و توان تولید این رنگ‌ها را نیز دارند. آستر ED الکترودپوزیشن عبارت است از روش رنگ آمیزی که در آن از خواص الکتروشیمیایی استفاده می‌شود. 
 
وی افزود: تولید رنگ‌های خودرویی شرایط خاص خودش را دارد و تولید آنها بسیار دقیق و سخت گیرانه است، تولید کنندگان رنگ‌های خودرویی باید استاندار‌های روز دنیای خودرساز‌ها را پاس کنند. بطوری که ما اکنون در سایپا استاندارد رنو و در ایران خودرو استاندارد پژو را داریم که تولید کنندگان رنگ خودرو‌ها در فرایند تولید این استاندارد‌ها را رعایت می‌کنند. 
 
عضو هیات مدیره انجمن تولید کنندگان رنگ و رزین ادامه داد: البته این صنعت یک صنعت پویا و زنده است و مدام به روز می‌شود و فناوری‌های نوی وارد بازار می‌شود که تولید کنندگان ما نیز باید با تعاملات به روز شوند به همین دلیل با برخی از استاندارد‌های روز دنیا فاصله داریم. 
 
وی گفت: البته کیفیت رنگ‌های تولیدی ما در ایران با کشور‌های توسعه یافته تولید کننده رنگ، برابری می‌کند. ما اکنون در بخش تعمیرات رنگی تولید می‌کنیم معادل راک (ROCK) ژاپن و یا معادل رنگ‌های آلمانی است. 
 
کحالی افزود: قیمت رنگ‌های تولید داخل نیز یک دهم قیمت خارجی است. وی ادامه داد:، اما از نظر قیمتی ما یک دهم قیمت آنها هستیم، از نظر ارزی برای مملکت بسیار سود آور است، اما متاسفانه به خاطر تحریم‌ها و محدودیت‌های ارزی که وجود دارد نمی‌توانیم از این ظرفیت برای صادرات و ارزآوری استفاده کنیم. 
 
وی همچنین درباره تامین مواد اولیه گفت: بخشی از مواد اولیه مورد نیاز ما برای تولید رنگ که تیتان سفید و معدنی است، وارداتی است، اما بخش عمده رزین‌ها در ایران تولید می‌شود. در بخش تولید رنگ‌های او‌ای‌ام و رنگ‌های دریایی خاص، حدود ۳۰ درصد از این خاص ها، وارداتی است و ۷۰ درصد در داخل تولید می‌شود. 
 
کحالی درباره صادرات رنگ و محصولات ناشی از آن نیز افزود: ما دربحث مصنوعات صادرات داریم و تمام محصولات و مصنوعات خوب، صادر می‌شود و مصنوعات و محصولاتی که قابل صادرات نیست در بورس عرضه می‌شود ما باید از طریق بورس با پول نقد بخریم. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خطبه‌های نمازجمعه شهرستان‌های استان
بررسی عوامل توسعه اقتصاد کشاورزی گلستان در برنامه میز اقتصاد شبکه خبر
رئیس جمهور عشق‌آباد را به مقصد تهران ترک کرد
استقبال روس‌زبان‌ها از آثار فاخر ایرانی به زبان روسی
­تنیس روی میز پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ٣ پیروزی و ٤ شکست برای نمایندگان ایران
تکواندو بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ایمانی در ثانیه آخر طلایی شد
پیوند بنا‌های میراث جهانی کاخ گلستان با تاریخ هنر آینه‌کاری
برگزاری محفل اُنس با قرآن کریم در روستای انبارسر کیاشهر
برد پرگل وارو انرژی مریوان در خانه
تاکید امامان جمعه کردستان بر نقش آفرینی زنان در نظام جمهوری اسلامی
برگزاری محفل انس با قرآن در سراب
دیدار نایب رئیس اتحادیه جهانی کشتی با رئیس کمیته ملی المپیک
کاشت نهال به نام سایه مادر در علی آبادکتول
تقویت زیست‌بوم بازی‌سازی کشور با تمرکززدایی و استفاده از ظرفیت‌های استانی
­مریم عبدالله پور طلایی شد، زهرا رحیمی نقره گرفت
قصه پر غصه منزوی از سر کرانمندی تن در مقابل بی‌کرانگی روح بوده است
کشف داروهای غیرمجاز در نیشابور
غافلگیری استاندار ایلام روی آنتن زنده
برگزاری همایش آموزش توجیهی هیئت‌های نظارت بر انتخابات
الگوگیری از سیره حضرت فاطمه (س) ضامن سلامت خانواده و جامعه است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش باران در ایستگاه های هواشناسی استان فارس
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پویش سراسری درختکاری در گلستان شهدا؛۲۰آذر  (۱ نظر)