• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۵۹۵۱
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۷
مرکزی » سیاسی

برگزاری نماز جمعه شهرستان‌های استان مرکزی

در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهرستان‌های استان مرکزی، ائمه جمعه به موضوعات فرهنگی، اجتماعی و سیاسی روز کشور پرداختند.

در ساوه، حجت‌الاسلام رحیمی ترک گناه، حرکت به سمت فضیلت‌ها و بازگشت به درگاه الهی را عامل نزول رحمت خداوند دانست و افزود: برگزاری نماز استسقا و روزه‌داری سه روز آخر هفته می‌تواند سبب نزول باران و گشایش در امور شود.
 
در خمین نیز، حجت‌الاسلام میرصادقی انتخابات اخیر عراق را عاملی برای تقویت محور مقاومت و ثبات منطقه عنوان کرد و گفت: تشکیل دولت جدید در عراق، جایگاه جمهوری اسلامی را در منطقه تقویت می‌کند. وی با اشاره به بحران آب، از مسئولان خواست با مدیریت صحیح منابع آبی و اقامه نماز استسقا برای رفع خشکسالی اقدام کنند.

در دلیجان حجت الاسلام والمسلمین نیکویی ماهانی در خطبه های نمازجمعه از افزایش فشار اقتصادی ناشی از عملکرد سودجویان انتقاد کرد و گفت: بی‌عدالتی دلالان و سودجویی مفسدان اقتصادی مردم را خسته کرده است و مسئولان قضایی و مدیران اجرایی باید صادقانه با مردم سخن بگویند و وعده‌ها را عملی کنند.
 
حجت الاسلام عبدالحسینی امام جمعه موقت محلات بااشاره به کمبود بارش ها گفت: یکی از عوامل خشکسالی و کاهش بارش، بی‌توجهی انسان‌ها به نعمت‌های خداوند است واز طرفی بی‌توجهی به مصرف صحیح آب و نعمت‌های الهی می‌تواند امنیت منابع طبیعی و کشاورزی ایران را تهدید کند بنابراین مدیریت منابع آب اولویت ملی است.
 
در تفرش حجت‌الاسلام اجرایی در خطبه‌های این هفته با اشاره به موضوع اقتصاد پایدار، مالیات را از محورهای مهم این حوزه دانست و تأکید کرد: «دولت باید در زمینه مالیات تدبیر لازم را داشته باشد، چراکه اقتصاد پایدار بر دو رکن اساسی استوار است؛ منابع مالی قابل اتکا و نیروی انسانی کارآمد. دولت باید در این زمینه تلاش کند تا وضعیت معیشت و سفره‌های مردم بهبود یابد.»
 
در شازند، حجت‌الاسلام مهدی‌نژاد با اشاره به طرح انزوای راهبردی ایران از سوی غرب گفت: این طرح از پیش شکست خورده و نزدیکی ایران به چین و روسیه نشانگر ناکامی آن است. او تأکید کرد: رقابت میان آمریکا، چین و روسیه می‌تواند فرصتی برای ایران جهت تقویت جایگاه بین‌المللی خود فراهم آورد.
 
در آشتیان، حجت‌الاسلام دانشی ضمن تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه گفت: قیام حضرت زهرا (س) برای دفاع از ولایت و امامت بود و امروز نیز جامعه اسلامی باید از سیره ایشان در حق‌مداری و وحدت الگو بگیرد.
 
در کمیجان، حجت‌الاسلام سعیدی با تلاوت آیاتی از قرآن کریم، مردم را به استغفار و توبه برای نزول باران و افزایش نعمت الهی فراخواند و تأکید کرد: شکر نعمت باعث افزایش برکت و ناسپاسی موجب عذاب است. وی همچنین روز کتاب و کتاب‌خوانی، هفته بسیج و سالروز آزادسازی سوسنگرد را گرامی داشت و از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهید گمنام دعوت کرد.
 
در خنداب، حجت‌الاسلام صفاهانی با تأکید بر اهمیت صرفه‌جویی در مصرف آب اظهار داشت: قانون حجاب، قانون خدا و اسلام است و باید در جامعه نهادینه شود. وی افزود: در جنگ شناختی دشمن راه به جایی نخواهد برد، زیرا جوانان ایران بیدار و هوشیارند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اهداء جایزه ویژه «تلاش» به کتابخانه سیدافضل موسوی زنجان
دانشگاه شیراز ؛ فردا میزبان اجلاس بین‌المللی ایران‌شناسان
توقیف محموله ۴۰۰ کیلو گرمی ران مرغ فاسد در سلماس
اعزام دانش آموزان دختر استان به اردوی راهیان نور و پیشرفت
هرمزگان در صدر، سمنان در قعر جدول حضور بازیکنان بازی‌های رایانه‌ای
معرفی برترین های جشنواره مالک اشتر در سمنان
باشت میزبان پیکر ۶ شهید گمنام می‌شود
تنها راه حفظ ایران فراگیری آموزش‌های صحیح است
یزد در جمع پنج استان برتر کشور در ارائه خدمات سلامت
مقررات جدید فرانسه برای مقابله با خشکسالی
پیشرفت ۹۴ درصدی طرح کلیدی تزریق گاز میدان قلعه نار خوزستان
دستگیری۳ متهم سرقت به عنف احشام در سبزوار
وزش شدید باد فردا دوشنبه در گیلان
انتخاب برگزیدگان جشنواره تئاتر چهارمحال و بختیاری
بهره برداری از سه فضای آموزشی جدید در اهواز
ساخت سد معشوره لرستان یک اولویت برای کشور است
رشد ۲۷ درصدی اشتغال در حوزه پروژه‌های سرمایه‌گذاری خارجی خراسان جنوبی
اجرای مطلوب طرح پایش زندانیان، کلید ساماندهی جمعیت کیفری خوزستان
پایش زیستگاه‌های حیات وحش و تالاب‌های کهگیلویه و بویراحمد
مرمت قلعه تاریخی شهر آباد بافق
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
شیراز لرزید
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
سودجویی دلالان و قاچاقچیان از ناترازی انرژی!
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران
خانه حکیمیان؛ روایت معماری و اصالت در قلب زنجان
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)