• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۳۳۰۵
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۳
کهگیلویه و بویراحمد » علمی و فرهنگی
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خبر داد؛

اجرای طرح ملی حفظ جزء سی‌ام قرآن کریم در مدارس استان

دبیقی گفت: طرح ملی حفظ جزء سی‌ام قرآن کریم در مدارس کهگیلویه و بویراحمد اجرا می‌شود.

اجرای طرح ملی حفظ جزء سی‌ام قرآن کریم در مدارس  استان
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان در آئین افتتاحیه جزء ۳۰ قرآن کریم گفت: طرح ملی حفظ جزء سی‌ام قرآن کریم به‌صورت گسترده در مدارس استان در حال اجراست و دانش‌آموزان علاوه بر پاداش‌های معنوی، از امتیازات و جوایز مادی نیز برخوردار می‌شوند.
حجت الله دبیقی افزود: امسال ۵ برنامه محوری در حوزه قرآن، عترت و نماز در سطح استان دنبال می‌شود که یکی از مهم‌ترین آنها طرح ملی حفظ جزء سی‌ام قرآن کریم است.
دبیقی با بیان اینکه این طرح با هدف ترویج انس با قرآن در میان دانش‌آموزان و فرهنگیان در سه مرحله اجرا می‌شود افزود: طرح ملی حفظ جزء سی‌ام قرآن کریم از سوره‌های نماز آغاز شده و تا پایان اردیبهشت‌ماه به حفظ کامل جزء سی‌ام پایان می‌یابد.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش اداره کل آموزش و پرورش استان ادامه داد: برای اجرای بهتر این طرح، ۵ مدرسه تخصصی حفظ قرآن به استان اختصاص یافته که دو مدرسه در شهرستان بویراحمد فعال هستند. 
دبیقی افزود: کسانی که موفق به حفظ جزء سی‌ام قرآن شوند، علاوه بر پاداش معنوی، از جوایز مادی نیز بهره‌مند خواهند شد و گواهی رسمی حفظ قرآن از سوی مرکز ملی قرآن به آنان اعطا می‌شود. 
وی با اشاره به آثار تربیتی و علمی حفظ قرآن کریم گفت: حفظ قرآن موجب تقویت حافظه، تمرکز و رشد شناختی دانش‌آموزان می‌شود و بر رفتار، یادگیری و موفقیت تحصیلی آنان تأثیر مثبت دارد.
 
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان با بیان اینکه مدیران مدارس با اجرای برنامه‌های فرهنگی و قرآنی، خانواده‌ها را نیز در این مسیر همراه کنند افزود: براساس برنامه‌های اعلغام شده نماز جماعت نیز در همه مدارس استان به‌عنوان برنامه‌ای محوری برگزار می‌شود.
 
دبیقی ادامه داد: تلاش داریم با حمایت وزارت آموزش و پرورش و کمیسیون توسعه آموزش عمومی قرآن، مدارس الگوی قرآنی در استان را گسترش دهیم تا زمینه تربیت حافظان کل قرآن در کهگیلویه و بویراحمد فراهم شود.
رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش استان نیز در این آئین قرآنی گفت: یکی از برنامه‌های محوری امسال در حوزه قرآن، اجرای طرح حفظ جزء سی‌ام در مدارس است و انتظار می‌رود دارالقرآن‌ها و مدارس شاخص استان در این زمینه پیش‌قدم باشند.
سید امین موسوی‌خو افزود: طبق دستورالعمل وزارت آموزش و پرورش، هر معلم یا مدیر مدرسه‌ای که بتواند در مدرسه خود حافظ جزء سی‌ام قرآن تربیت کند، از پاداش معنوی و زیارتی برخوردار خواهد شد و وعده اعزام به زیارت مشهد یا کربلا به‌عنوان نخستین هدیه این طرح در نظر گرفته شده است.
موسوی‌خو با بیان اینکه این طرح در سه مرحله برگزار و پس از هر مرحله، از مدیران مدارس و دارالقرآن‌ها و همچنین دانش‌آموزان برتر با اهدای لوح تقدیر و جوایز تجلیل می‌شود، ادامه داد: در مرحله نهایی نیز دارالقرآن مرکزی استان با برگزاری آزمون، گواهی رسمی و معتبر حفظ برای مدیران مدارس و دارالقرآن‌ها و همچنین دانش‌آموزان برتر را صادر می‌کند.
رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش استان با اشاره به مزایای این گواهی گفت: مدرک حفظ قرآن در سامانه ملی حافظان ثبت می‌شود و برای ورود به مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی امتیاز ویژه دارد.
موسوی‌خو با بیان اینکه اجرای این طرح نه‌تنها موجب تقویت باور‌های دینی دانش‌آموزان می‌شود، بلکه به ارتقای جایگاه مدارس قرآنی در سطح استان و کشور نیز کمک خواهد کرد گفت: در کنار برنامه‌های دانش‌آموزی، راه‌اندازی محافل قرآنی خانوادگی و دانش‌آموزی نیز در دستور کار قرار دارد تا انس با قرآن در خانه و مدرسه نهادینه شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افشای ابعاد جدید ارتباط ترامپ با شبکه فساد «اپستین»
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
شناگر ایران در ۴۰۰ متر آزاد ششم شد
اعضای کمیسیون عمران مجلس با خانواده مرحوم صابر کاظمی ابراز همدردی کردند
مجمع عمومی سالیانه هیات اسکی چهارمحال و بختیاری
اهدا پنل خورشیدی به عشایر ارسنجان
پیروزی فرجی و هدایی مقابل گویان و قطعی شدن مدال دونفره مردان
بسیج، الگوی محله‌محور حل مسائل مردم
زنجان، پیشرو در اهدای خون با رشد ۱۳ درصدی
برد شهرداری چلیچه در نخستین دیدار خود در لیگ برتر فوتبال ساحلی جوانان کشور
برداشت بیش از ۴۵۰۰ تن پسته از باغ های مشهد
صعود ندا شهسواری به نیمه‌نهایی تنیس روی میز زنان
از تولید تخم مرغ در واحدی سنتی تا راه اندازی واحدی مکانیزه و کسب رتبه برتر کشوری
مهریز، میبد، اردکان و اشکذر در مجمع شهر‌های تاریخی ایران
افتتاح کمپ نگهداری و درمان معتادان در سمنان
بهره برداری از طرح آسفالت معابر روستای پاچه کولا لالی
آغاز طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در خوزستان
تولید انرژی بادی به انرژی برق در سیستان وبلوچستان
نشست مشترک مجمع نمایندگان استان ، استاندار و معاونان ، با وزیر نیرو
سفر شهرستانی استاندار خراسان شمالی به اسفراین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)