• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۰۷۳۵
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۲
مهاباد » اجتماعی

آمادگی کامل آذربایجان‌غربی برای زمستان با ۶۷ راهدارخانه فعال

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان‌غربی از آمادگی کامل این استان برای اجرای طرح راهداری زمستانی خبر داد و گفت: با بهره‌گیری از ۶۷ راهدارخانه فعال و ۳۵۸ دستگاه انواع ماشین‌آلات سنگین و نیمه‌سنگین، هیچ مسیری در زمستان پیش‌رو بدون خدمت نخواهد ماند.

آمادگی کامل آذربایجان‌غربی برای زمستان با ۶۷ راهدارخانه فعال

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، ارسلان شکری در نشست منطقه‌ای هماهنگی و آمادگی راهداری زمستانی استان‌های شمال‌غرب کشور با حضور مدیران کل، معاونان ستادی و مسئولان راهداری استان‌های آذربایجان‌شرقی، اردبیل و زنجان، اظهار کرد: گستره عملیات راهداری زمستانی در آذربایجان‌غربی بیش از ۱۲ هزار و ۳۵۹ کیلومتر راه را شامل می‌شود که از این میزان، یک‌هزار و ۱۷۴ کیلومتر راه شریانی و ۶۵۳ کیلومتر گردنه برف‌گیر است.
وی افزود: در سطح استان ۴۸ راهدارخانه ثابت و ۱۹ پایگاه سیار و استیجاری فعال هستند که به‌عنوان پایگاه‌های اصلی خدمات‌رسانی در شرایط بحرانی عمل می‌کنند. همچنین ۳۵۸ دستگاه ماشین‌آلات راهداری در آماده‌باش کامل قرار دارند.
شکری با اشاره به ارتقای توان عملیاتی راهداری استان تصریح کرد: تعمیرات اساسی در ۱۷ راهدارخانه مرکزی انجام شده و دو راهدارخانه جدید در گردنه دوآب و منطقه حیدرآباد احداث شده است. همچنین انبار‌های شن و نمک و آشیانه‌های ماشین‌آلات برف‌روب در راهدارخانه‌های مرکزی مهاباد و اشنویه برای پشتیبانی عملیات زمستانی تجهیز شده‌اند.
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان ادامه داد: یکی از اقدامات شاخص امسال، راه‌اندازی نخستین مرکز اورهال و بازسازی ماشین‌آلات راهداری شمال‌غرب کشور در آذربایجان‌غربی است که تاکنون ۸ دستگاه ماشین‌آلات سنگین را بازسازی و تجهیز کرده است.
وی افزود: ایمن‌سازی گردنه قوشچی به‌عنوان یکی از پرترددترین محور‌های برف‌گیر استان نیز از دیگر پروژه‌های مهم امسال بوده که با خاک‌برداری و تعریض مسیر، ایمنی تردد در شرایط بارش برف افزایش یافته است.

شکری خاطرنشان کرد: ۳۶ مجتمع خدماتی و رفاهی در محور‌های ارتباطی استان آماده ارائه خدمات و اسکان موقت مسافران در زمان بارندگی و درراه‌ماندگی هستند. همچنین با توجه به موقعیت مرزی استان، شرکت‌های خدماتی مستقر در پایانه‌های مرزی موظف به برف‌روبی محوطه و محور‌های ورودی هستند تا روند تردد و تجارت حتی در سخت‌ترین شرایط زمستانی نیز متوقف نشود.
وی در پایان با اشاره به فعالیت ۲۴ ساعته مرکز مدیریت راه‌های استان گفت: این مرکز با استفاده از ۴۳ دوربین نظارت تصویری، ۱۲۳ دستگاه ترددشمار، ۴۲ دوربین کنترل سرعت و ۴ سامانه توزین در حال حرکت (WIM)، وضعیت محور‌های مواصلاتی را به‌صورت برخط پایش می‌کند.
شکری تأکید کرد: راهداران، سربازان گمنام خدمت هستند که در سرمای سخت زمستان با تلاش شبانه‌روزی، امنیت و آرامش سفر را برای مردم فراهم می‌کنند. آذربایجان‌غربی آماده است تا زمستان امسال را با کمترین مشکل برای کاربران جاده‌ای پشت سر بگذارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایمن‌سازی نقاط پرتگاهی محور کاج–جونقان
ضرورت واگذاری اختیارات ویژه به استان‌های مرزی برای واردات نهاده های دامی
آغاز طراحی نقاشی دیواری بلند در مسیر ساحلی غربی اهواز
پیش‌بینی کاهش ۳۰ درصدی بارش پاییزی در کردستان
واژگونی و حریق سواری پژو حامل سوخت قاچاق در محور گناباد - قائن
دوری و دوستی قرص آهن و کلسیم
آزادراه تهران-کرج امشب مسدود می‌شود
گرامی داشت یاد و خاطره ۱۶۷ شهید شهرستان باروق
انتشار کتاب ریحانه سادات به خط بریل
برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی در ۵۶۰۰ مدرسه
افزایش تعرفه خدمات دامپزشکی
امکان استعلام اصالت کالای استاندارد از طریق سامانه پیامکی
کشف بیش از ۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در شهرستان بجستان
برد آبی پوشان گرمسار مقابل تیم شاهین آمل 
امدادرسانی به مصدومان واژگونی خودروی سواری پراید
معرفی فرمانده جدید مرکز آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم رشت
هنرنمایی دانش آموزان مدرسه روستای یزدکان خوی درجشنواره غذا‌های سنتی
هفدهمین جشنواره «نخستین واژه آب» در استان اردبیل آغاز شد
راه یابی فیلم «تولد» از مشهد به جشنواره بین المللی نیویورک
انگلیس پشت پرده اجلاس منامه بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
نشست سران قوا برگزار شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)