• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۰۰۴۲
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۹
بین الملل » غرب آسیا

کودک‌کُشی اسرائیل با عروسک‌های بمب‌گذاری‌شده

مدیرکل وزارت بهداشت غزه با اشاره به اینکه کمک‌های پزشکی واردشده به این باریکه کمتر از ۱۰ درصد نیاز‌ها را برآورده می‌کند، اعلام کرد: صهیونیست‌ها بمب‌هایی را در اسباب‌بازی کودکان جاسازی کرده‌اند که منجر به مجروحیت شدید و قطع عضو آنها می‌شود.

کودک‌کُشی اسرائیل با عروسک‌های بمب‌گذاری‌شده

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در حالی که بحران انسانی در نوار غزه بعد از آتش‌بس هم همچنان ادامه دارد و رژیم اشغالگر اجازه ورود کمک‌های کافی به این باریکه را نمی‌دهد، دکتر منیر البرش، مدیرکل وزارت بهداشت غزه طی سخنانی درباره فاجعه بهداشتی این باریکه گفت که تقریباً ۲۰ هزار بیمار نیاز دارند که برای درمان به خارج از غزه منتقل شوند؛ زیرا امکانات درمانی در بیمارستان‌های اینجا که کاملاً ویران شده‌اند و از کمبود شدید دارو و تجهیزات رنج می‌برند وجود ندارد.

وضعیت غم‌انگیز بیماران و پزشکان در غزه

دکتر مدیر البرش در گفت‌و‌گو با القدس العربی اظهار داشت: با وجود اینکه تعداد زیادی از مجروحان و بیماران در نوار غزه باید به خارج منتقل شوند، مقامات صهیونیست که غزه را محاصره کرده‌اند تنها به تعداد کمی از این افراد مجوز خروج می‌دهند این کار هم به‌شکل نامنظم انجام می‌شود. رنج مجروحان و بیماران در غزه با ادامه بسته ماندن گذرگاه رفح که نقض آشکار توافق آتش‌بس است شدید می‌شود.

وی افزود: اشغالگران همچنان گذرگاه‌های غزه را بسته‌اند و علاوه بر ممانعت از خروج بیماران و مجروحان، اجازه ورود بسیاری از دارو‌ها و لوازم پزشکی ضروری را هم نمی‌دهند. دارو‌ها و تجهیزات پزشکی که از زمان توافق آتش‌بس به وزارت بهداشت رسیده‌اند، تنها ۱۰ درصد از نیاز‌های شدید ما را تأمین می‌کند و از زمان شروع آتش‌بس تنها ۶۰ کامیون حامل امکانات پزشکی به غزه رسیده که بسیار کم است.

این مقام بهداشتی غزه تصریح کرد: در این میان پرسنل پزشکی با فشار شدیدی مواجهند؛ زیرا تعداد بیماران و مجروحان بسیار فراتر از ظرفیت بیمارستان‌هاست و علاوه بر آن، اشغالگران از زمان آغاز جنگ ده‌ها نفر از پرسنل پزشکی را به شهادت رسانده‌اند.

دکتر البرش گفت: حجم کار سنگین تحمیل‌شده بر کادر پزشکی باقی‌مانده، آنها را به‌شدت خسته کرده است و آنها دو سال است که بدون استراحت و بی‌وقفه مجبورند کار کنند. ما همچنین با کمبود شدید تجهیزات جراحی مواجهیم و سیستم مراقبت‌های بهداشتی به دارو‌ها و لوازم متعددی برای اتاق‌های عمل و اتاق‌های بیهوشی و همچنین دارو‌های بیهوشی نیاز دارد.

وی تصریح کرد: در طول جنگ، تیم‌های پزشکی مجبور بودند جراحی‌ها را در راهرو‌های بیمارستان انجام دهند؛ زیرا اتاق‌های عمل برای پذیرش تعداد زیادی از مجروحانی که همزمان به بیمارستان‌ها می‌رسیدند، کافی نبودند، علاوه بر آن بسیاری از جراحی‌ها بدون بیهوشی انجام می‌شد.

مدیرکل وزارت بهداشت غزه گفت: پیامد‌های ناشی از جنگ آثار بلندمدتی بر غزه و ساکنان آن دارد که تهدیدی جدی برای مردم به‌ویژه کودکان محسوب می‌شود. هنوز مقادیر زیادی مهمات و بمب‌های منفجرنشده میان آوار خانه‌های ویران‌شده وجود دارد و تعداد زیادی راکت عمل‌نکرده نیز زیر آوارهاست.

کودک‌کُشی اسرائیل با عروسک‌های بمب‌گذاری‌شده

دکتر البرش گفت: همچنین اشغالگران در ادامه اقدامات جنایتکارانه خود، بمب‌های کوچکی را داخل اسباب‌بازی کودکان جاسازی کرده‌اند، در همین راستا تعداد زیادی کودک مجروح به بیمارستان‌ها منتقل شده‌اند که هنگام بازی با عروسک‌هایشان، در نتیجه انفجار بمب کارگذاشته‌شده داخل این عروسک‌ها زخمی شده بودند.

مقام بهداشتی مذکور غزه اظهار داشت: بسیاری از این کودکان در نتیجه این انفجار‌ها قطع عضو شده‌اند. نیرو‌های اشغالگر عامدانه بمب‌هایی را داخل عروسک‌ها و خرس‌های عروسکی جاسازی کرده‌اند که وقتی کودکان آنها را به‌دست می‌گیرند به‌سرعت منفجر می‌شوند.

از سوی دیگر، محمود بصل، سخنگوی اداره دفاع مدنی غزه در گفت‌و‌گو با این مرکز حقوق‌بشری اعلام کرد: ارزیابی‌ها حاکی از وجود ۷۱ هزار تن مواد منفجره و مهمات منفجرنشده در نوار غزه است که تهدیدی قابل توجه برای جان غیرنظامیان به‌شمار می‌روند.

وی اضافه کرد: در طول عملیات پاک‌سازی، ما با خطرات زیادی مواجهیم؛ زیرا هر حرکت اشتباهی می‌تواند منجر به انفجار بزرگی شود که جان اعضای تیم‌های دفاع مدنی و غیرنظامیان را به‌شدت تهدید می‌کند. موارد زیادی از بقایای مهمات منفجرنشده داخل ساختمان‌های مسکونی، جاده‌ها و مناطق کشاورزی یافت شده‌اند و هر عملیات نجات یا پاک‌سازی را به تلاشی مرگبار تبدیل می‌کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت رعایت ایمنی وسایل گرمایشی در فصل سرما
تداوم پیروزی‌ها و صدرنشینی نساجی در لیگ یک فوتبال
بررسی نحوه توزیع اعتبارات طرح‌های مسئولیت‌های اجتماعی در قم
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
زلزله جیرنده را لرزاند
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
تخصیص ۱۲۷ میلیارد تومان تسهیلات برای مکانیزاسیون در چهارمحال وبختیاری
خاک‌خواه در جودو از کسب نشان بازماند
برگزاری نشست شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا
مداح اهل بیت یاری رسان بیماران نیازمند به پیوند عضو
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ پیروزی قاطع ملی‌پوشان تنیس روی میز ایران برابر قطر
برگزاری همایش «نه به تصادف، دنیایی ایمن‌تر بسازیم» در کنگاور
آراد مهدی‌زاده فینالیست ماده ۱۰۰ متر قورباغه شد
محرومیت مشوقین باشگاه پرسپولیس در کمیته انضباطی
آغاز اجرای طرح رایگان دوگانه سوز شدن خودرو‌های شخصی
پیروزی صنعت نفت آبادان مقابل پارس جنوبی جم
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
برداشت انار از غرب استان سمنان
مطالبات مردمی ۱۷ آبان ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)