• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۳۸۱۶
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۳
بین الملل » آمریکا

تعطیلی طولانی مجلس نمایندگان در میانه تعطیلی دولت

با ادامه تعطیلی دولت فدرال آمریکا، جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان از تصمیم رئیس مجلس، برای تعطیل نگه داشتن نشست‌های رسمی مجلس به مدت بیش از یک ماه، ابراز نگرانی کردند.

تعطیلی طولانی مجلس نمایندگان در میانه تعطیلی دولت

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از نیویورک، به نقل از نشریه «دهیل»، آنان بیم دارند این وقفه طولانی موجب عقب‌ماندگی در بررسی لوایح بودجه و سایر طرح‌های کلیدی شود.

خشم و نارضایتی اعضای حزب جمهوری‌خواه از این تصمیم در نشست تلفنی داخلی حزب آشکار شد؛ جایی که «مارجری تیلور گرین»، نماینده جورجیا، مستقیماً از جانسون درباره نحوه مدیریت تعطیلی دولت انتقاد کرد.

همچنین «دن کرنشاو»، نماینده تگزاس، در همین تماس خواستار توضیح شد که مجلس چگونه زمان از دست‌رفته را جبران خواهد کرد.

این گزارش افزود: آخرین جلسه رأی‌گیری مجلس در ۱۹ سپتامبر برگزار شد و این طولانی‌ترین وقفه غیررسمی مجلس از زمان تعطیلات ۶ هفته‌ای پیش از انتخابات ۲۰۲۴ به شمار می‌رود.

مایک جانسون در این مدت پنج هفته از جلسات رأی‌گیری برنامه‌ریزی‌شده را لغو کرده تا به‌گفته خود، بر دموکرات‌های سنا فشار بیاورد تا طرح بودجه موقت جمهوری‌خواهان را بپذیرند؛ طرحی که بودجه دولت را تا ۲۱ نوامبر تأمین می‌کند.

در ادامه آمده است، برخی نمایندگان از جمله «استفنی بایس»، نماینده اوکلاهما، هرچند از زمان بیشتر برای حضور در حوزه انتخابیه خود استقبال کرده‌اند، اما تأکید دارند وظیفه اصلی آنان کار در صحن مجلس است.

یکی از نمایندگان جمهوری‌خواه به دهیل گفته است که اعضا باید آماده بازگشت به جلساتی فشرده باشند که «روز‌های طولانی و شب‌های کاری» در پی خواهد داشت.

به گزارش این نشریه: «تام کول»، رئیس کمیته تخصیص بودجه مجلس نمایندگان، اعلام کرد، قرار است با رئیس مجلس درباره پیشبرد لوایح بودجه دیدار کند.

وی با اشاره به اینکه هنوز بخش عمده‌ای از ۱۲ لایحه بودجه به صحن علنی نرسیده است، گفت: «باید شتاب بگیریم، وقت زیادی از دست داده‌ایم.»

کول افزود: در دوران تعطیلی دولت، مذاکرات جدی میان دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان بر سر جزئیات لوایح بودجه انجام نشده و همین امر حجم کار مجلس را پس از پایان تعطیلی دوچندان خواهد کرد.

در ادامه گزارش آمده است: جانسون مدعی است تعطیلی مجلس «استراتژی سیاسی» نیست، بلکه در شرایط فعلی، تا زمانی که دولت فدرال تعطیل است، کار قابل‌توجهی برای مجلس باقی نمانده است، اما شماری از نمایندگان و کارکنان مجلس می‌گویند حتی در این وضعیت نیز کمیته‌ها می‌توانند جلسات بررسی و استماع برگزار کنند و تعویق کامل فعالیت‌ها غیرضروری است.

این گزارش اضافه کرد: منتقدان در عین حال اذعان دارند تصمیم جانسون از بروز اختلافات داخلی بیشتر جلوگیری کرده است؛ چرا که در صورت برگزاری جلسات رسمی، احتمال داشت برخی نمایندگان میانه‌رو برای توافق مستقل با دموکرات‌ها درباره بودجه سلامت اقدام کنند.

جانسون در نشست خبری اخیر خود گفت: تنها «سه تا چهار نفر» از اعضای حزب جمهوری‌خواه از تعطیلی مجلس گلایه کرده‌اند و «۹۹ درصد» از جمهوری‌خواهان سنا و مجلس نمایندگان با سیاست او موافقند.

در پایان این گزارش آمده است: بر اساس گفت‌و‌گو‌های داخلی حزب، انتظار می‌رود مهلت فعلی بودجه موقت که تا ۲۱ نوامبر تعیین شده، تمدید شود، گزینه محتمل از نگاه جمهوری‌خواهان، تمدید موقت تا پایان ژانویه یا اوایل فوریه سال آینده است.

تام کول نیز گفت: با تمدید بلندمدت مخالف است، اما تمدید تا پایان ژانویه را «معقول» می‌داند و افزود: «وقتی مذاکرات آغاز شود، می‌توانیم لوایح بودجه را نهایی کنیم؛ تجربه‌اش را داریم.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف نقطه حادثه‌خیز و اصلاح طرح هندسی محور ورودی شهرستان فرخشهر
اجلاس جهانی تغییر اقلیم در برزیل
ذوب‌آهن در خانه گل‌گهر سیرجان پیروز شد
نجات جان ۳۰ نفر در حادثه آتش‌سوزی یک مجتمع مسکونی زنجان
گرامیداشت یاد شهدای پایگاه بسیج و مسجد امام حسن عسکری (ع) علی‌آباد کتول
کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در لارستان
تشییع پیکر مادر شهید کاظمی در تبریز
سمنان؛ پیشتاز در اهدای مستمر خون در کشور
برپایی اردوی جهادی پزشکی در پیشوا
دیدار وزیر علوم با دانشجویان سیستان و بلوچستان
تجلیل از برترین‌های جشنواره فانوس در تبریز
بررسی راهکار‌های قضایی برای تسریعِ ترخیص وسایل نقلیه رسوبی در گیلان
اختتامیه مرحله استانی نخستین جشنواره ملی هنری «نسل امید» در مشهد
راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌برداری می‌رسد
اجرای ۱۵۰ طرح مطالعات آبخیزداری در آذربایجان‌غربی
توافق نامه ساخت مدرسه ۱۵ کلاسه در ورامین امضاء شد
اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال یارانه برای مطبوعات کشور
از مرمت حسینیه امینی‌ها تا راهیابی آثار هنرمند قزوینی به جشنواره آوای صلح و فیلم شهر
برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت در ایزدخواست
 نسل امروز، ادامه‌دهنده راه ایستادگی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)