• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۳۵۸۲
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۰
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

اعطای جایزه ویژه به گام‌های طلایی دانشگاهیان

سرپرست اداره ورزش و تندرستی از برگزاری چالش گام‌های طلایی در حوزه ورزشی خبر داد و گفت: این رویداد در سطح دانشگاه‌ها برگزار می‌شود و شرکت‌کنندگانی که بیشترین گام را در مدت سه ماه بردارند، جایزه ویژه دریافت خواهند کرد.

اعطای جایزه ویژه به گام‌های طلایی دانشگاهیان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ علی احسانی گفت: اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان، طرح ملی «چالش گام‌های طلایی (۲)» را با شعار «دانشگاه پویا، جامعه سالم» برگزار می‌کند.

وی هدف این طرح را ترویج ورزش همگانی، افزایش تحرک بدنی و ارتقای سلامت جسمی و روانی در جامعه دانشگاهی کشور دانست و ادامه داد: در دنیای امروز، اهمیت ورزش و فعالیت بدنی در ارتقای سلامت جسم و روان به‌عنوان یکی از ارکان اصلی سبک زندگی سالم بر کسی پوشیده نیست. با این حال، کم‌تحرکی به یکی از معضلات جدی جوامع مدرن تبدیل شده است؛ به‌ویژه در میان دانشجویان که بیشتر زمان خود را صرف فعالیت‌های علمی و مطالعاتی می‌کنند.

احسانی اظهار کرد: در چنین شرایطی، بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و ابزار‌های دیجیتال می‌تواند نقش مهمی در ترغیب افراد به ورزش و افزایش تحرک ایفا کند. اپلیکیشن «گامیران» به‌عنوان یک پلتفرم هوشمند گام‌شمار، بستری مناسب برای طراحی و اجرای رویداد‌های ورزشی فراهم کرده است که با ترکیب فناوری، بازی‌سازی و فعالیت بدنی، تجربه‌ای جذاب و انگیزشی برای کاربران ایجاد می‌کند.

وی افزود: ایده برگزاری این طرح در ابتدا با پیشنهاد اداره ورزش و تندرستی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای اجرای برنامه‌ای ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه مطرح شد که پس از بررسی و استقبال، سازمان امور دانشجویان اجرای آن را به‌صورت ملی و برای همه دانشگاه‌های کشور گسترش داد.

رئیس اداره ورزش و تندرستی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به اهداف کلان این رویداد خاطرنشان کرد: افزایش سطح فعالیت بدنی و ترویج فرهنگ ورزش همگانی در جامعه دانشگاهی ایران از طریق ابزار‌های دیجیتال و رقابت‌های انگیزشی در اپلیکیشن گامیران، افزایش مشارکت جامعه دانشگاهی در فعالیت‌های بدنی روزانه و تقویت رقابت سالم میان دانشگاه‌های سراسر کشور از جمله اهداف اصلی این طرح به شمار می‌رود.

وی با اشاره به جزئیات اجرای طرح گفت: چالش گام‌های طلایی به‌صورت سه‌ماهه برگزار می‌شود و دانشگاه‌ها برای کسب عنوان «دانشگاه برتر» بر اساس مجموع گام‌های ثبت‌شده رقابت می‌کنند. کاربران نیز به‌صورت فردی در چالش «قهرمان گام‌ها» شرکت دارند و هر شرکت‌کننده باید حداقل سه روز در هفته، روزانه ۷۰۰۰ گام ثبت کند. رتبه‌بندی زنده دانشگاه‌ها و کاربران در اپلیکیشن گامیران نمایش داده می‌شود.

احسانی ادامه داد: این چالش در دو سطح برگزار می‌شود؛ رقابت دانشگاهی که بر اساس تعداد اعضای فعال و مجموع گام‌های ثبت‌شده تعیین می‌شود و رقابت انفرادی که میان استادان، کارکنان و دانشجویان برای کسب عنوان «قهرمان گام‌ها» انجام می‌شود. وی تأکید کرد که تنها دانشگاه‌هایی که حداقل ۵ درصد از جمعیت دانشجویی آنها در مسابقه شرکت کرده باشند، در رتبه‌بندی نهایی قرار خواهند گرفت.

وی جوایز این دوره را نیز تشریح کرد: رتبه اول دانشگاه‌ها، تندیس «گام‌آفرین طلایی» و مبلغ یک میلیارد ریال؛ رتبه دوم، تندیس گام‌آفرین نقره‌ای و ۷۰۰ میلیون ریال؛ و رتبه سوم، تندیس گام‌آفرین برنزی و ۵۰۰ میلیون ریال دریافت می‌کنند.

احسانی درباره جوایز فردی گفت: افرادی که در طول یک ماه، هفته‌ای حداقل سه روز و هر روز ۷۰۰۰ گام بردارند، در فهرست برندگان ماهانه قرار می‌گیرند و به ۱۴ نفر مبلغ ۱۰ میلیون ریال اهدا خواهد شد. همچنین افرادی که در طول سه ماه، هر هفته سه روز و هر روز ۷۰۰۰ گام بردارند، در فهرست برندگان نهایی قرار می‌گیرند که به ۲۰ نفر به قید قرعه مبلغ ۳۰ میلیون ریال اهدا می‌شود. به این ترتیب، به تعداد ۱۴ دانشجو، ۳ کارمند و ۳ عضو هیئت علمی جایزه تعلق خواهد گرفت.

وی افزود: برای شرکت‌کنندگان برتر سه ماهه، دوچرخه و تندیس گام‌های طلایی نیز اهدا خواهد شد تا انگیزه حضور در برنامه و ادامه فعالیت بدنی حفظ شود. ۲۰ دوچرخه به تعداد ۱۴ دانشجو، ۳ کارمند و ۳ عضو هیئت علمی جایزه تعلق خواهد گرفت.

در پایان، احسانی با اشاره به همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی و اداره ورزش و تندرستی گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر از بین استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه نیز به ۳ نفر برتر، ساعت هوشمند اهدا خواهد کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکار چهارمحال و بختیاری در مسابقات بوکس آزاد بین المللی
اولین کمیسیون مشترک کنسولی ایران و لهستان برگزار شد
پایان زمین‌خواری با سامانه هوشمند مدیریت زمین
حماسه حضور در زنجان
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
پلتفرم‌های دیجیتال ناجی امنیت غذایی
راهپیمایی ۱۳ آبان زنجانی ها در قاب تصویر
دارایی‌های فراموش شده دولت، امید‌های نیمه تمام
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه در لرستان در پی شهادت جانباز، مرادعلی صدیق
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
از چالش‌های صادرات تا حلقه مفقوده در سرنوشت ارز‌های صادراتی
طلب باران از ایزد منان
امضای میثاق‌نامه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و تولید انرژی برق در قم
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست
قریاد انزجار دانش آموزان از استکبار جهانی در مقابل لانه جاسوسی
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های ۶ شهرستان خوزستان در ۱۴ آبان
قم عزادار سالروز شهادت بانوی دوعالم
بارش استعداد و خلاقیت دانش‌آموزان گیلانی در جشنواره باران
خبر‌هایی از برنامه ریزی آیین پاسداشت هزاره مناره جامع سمنان
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در روستای قوپی باباعلی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)