• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۱۶۰۳
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۱
بین الملل » آفریقا

دیدار‌های دوجانبه در حاشیه مجمع عمومی اینتوسای در شرم‌الشیخ

رئیس کل دیوان محاسبات کشور که در صدر یک هیئت بلندپایه به شرم‌الشیخ مصر و نشست مجمع عمومی سازمان بین‌المللی دیوان‌های محاسبات کشور‌های جهان (اینتوسای) سفر کرده است، روز چهارشنبه با همتایان خود دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از قاهره؛ رئیس کل دیوان محاسبات کشور که در صدر یک هیئت بلندپایه به شرم‌الشیخ مصر و نشست مجمع عمومی سازمان بین‌المللی دیوان‌های محاسبات کشور‌های جهان (اینتوسای) سفر کرده است، روز چهارشنبه در حاشیه نشست، با روسای دیوان‌های محاسبات عراق، پاکستان و هند به‌صورت جداگانه دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

دیدار‌های دوجانبه در حاشیه مجمع عمومی اینتوسای در شرم‌الشیخ

دیدار با رئیس دیوان محاسبات عراق

رئیس کل دیوان محاسبات کشورمان در دیدار با عمار صبحی خلف، رئیس دیوان محاسبات جمهوری عراق، روابط سیاسی و فرهنگی دو کشور را ممتاز ارزیابی کرد و با اشاره به اشتراکات دینی، جغرافیایی و تاریخی ایران و عراق اظهار داشت:
دو کشور دوست و همسایه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق در سه دهه اخیر مناسبات خود را بر پایه احترام متقابل استوار کرده‌اند و همواره پیوند‌های عمیق دوستی و برادری میان دو ملت وجود داشته است.

وی با تبیین ساختار و مأموریت‌های قانونی دیوان محاسبات کشور، این نهاد را برخوردار از قدرت و استقلال واقعی دانست و افزود: در دوره کنونی مدیریت دیوان محاسبات کشور، تلاش مجدانه‌ای برای تحقق اصول شفافیت و انضباط مالی در بخش عمومی و پیشگیری از وقوع تخلفات در این بخش‌ها صورت گرفته و این رویکرد ادامه خواهد یافت.

احمدرضا دستغیب همچنین با اشاره به وجود ساختار قضایی در دیوان محاسبات کشور، وجود دادسرا را نقشی مهم در تحقق تعهدات بودجه‌ای و شفافیت مالی دولت‌ها برشمرد و کاهش اطاله دادرسی و حجم پرونده‌ها را مشهود دانست.

وی بر آمادگی تهران برای گسترش همکاری‌های تخصصی و اشتراک تجربیات حسابرسی با دیوان محاسبات عراق تأکید کرد.

در این دیدار، آقای عمار صبحی خلف نیز با ابراز خرسندی از دیدار همتای ایرانی، ساختار قانونی و فعالیت‌های دیوان محاسبات ایران را الگویی مناسب برای سایر کشور‌ها عنوان کرد و برای تبادل هیئت‌های فنی و تخصصی اعلام آمادگی نمود.

وی همچنین از رئیس کل دیوان محاسبات کشور برای سفر به بغداد دعوت کرد.

در این دیدار آقای غلامرضا تاجگردون، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی و مجتبی فردوسی‌پور، رئیس دفتر حفاظت منافع جمهوری اسلامی ایران در مصر حضور داشتند.

 

دیدار‌های دوجانبه در حاشیه مجمع عمومی اینتوسای در شرم‌الشیخ

دیدار با رئیس دیوان محاسبات پاکستان

در دیدار با مقبول احمد گوندال، رئیس جدید دیوان محاسبات پاکستان، احمدرضا دستغیب توسعه همکاری‌های فنی و تخصصی میان دو دیوان را حائز اهمیت توصیف کرد و گفت: ایران و پاکستان به‌عنوان دو کشور مسلمان و همسایه، می‌توانند همزمان با توسعه روابط سیاسی، فرهنگی و اقتصادی، همکاری‌های نظارتی و حسابرسی خود را نیز با سرعت بیشتری تعمیق بخشند.

در این دیدار که آقای مجتبی فردوسی‌پور، رئیس دفتر حفاظت منافع جمهوری اسلامی ایران در مصر حضور داشتند، احمدرضا دستغیب با اشاره به ریاست دیوان محاسبات ایران بر سازمان اکوسای (سازمان دیوان‌های محاسبات کشور‌های عضو اکو) که دبیرخانه دائمی آن در اسلام‌آباد قرار دارد، برای برگزاری نشست مجمع عمومی اکوسای در سال جاری در تهران اعلام آمادگی کرد.

رئیس دیوان محاسبات پاکستان نیز روابط کشورش با ایران را بسیار خوب و دوستانه خواند و ضمن استقبال از توسعه همکاری‌ها و تبادل تجربیات، از دستغیب برای بازدید رسمی از اسلام‌آباد در نخستین فرصت دعوت به عمل آورد.

 

دیدار‌های دوجانبه در حاشیه مجمع عمومی اینتوسای در شرم‌الشیخ

دیدار با رئیس دیوان محاسبات هند

همچنین در دیدار جداگانه با کی سانجی مورتی، بر ضرورت توسعه همکاری‌ها در حوزه‌های مختلف حسابرسی، تبادل دانش و برگزاری دوره‌های آموزشی به‌ویژه در حوزه نوآوری‌های اطلاعاتی و هوش مصنوعی تأکید شد.

رئیس کل دیوان محاسبات کشورمان، هند را کشوری دانست که می‌تواند افق‌های نوین همکاری‌های مشترک را تعریف و عملیاتی کند. در این راستا طرفین تجدید یادداشت تفاهم همکاری میان دو دیوان را ضروری دانستند.

لازم به ذکر است سازمان جهانی مؤسسات عالی حسابرسی (اینتوسای) بزرگترین نهاد حسابرسی جهان با قدمت بیش از ۷۰ سال و عضویت ۱۹۵ دیوان محاسبات است. اعضا موضوعات تخصصی مرتبط با حسابرسی از جمله اهداف توسعه پایدار، تبادل دانش و تجارب فنی و نظارتی را در قالب مجامع سه‌سالانه و نشست‌های تخصصی فصلی دنبال می‌کنند.

رئیس کنونی این نهاد دیوان محاسبات کشور مصر است که در مجمع بیست و پنجم اینتوسای در شرم‌الشیخ برای مدت سه سال (تا ۲۰٢٨) عهده‌دار این مسئولیت شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک در دانشگاه ملی مهارت
تشکیل هیات‌های صلح مددکاری در کلانتری‌های خوزستان
مهاباد نائب قهرمان مسابقات استانی کیک بوکسینگ
اعلام اسامی داوران هفته دهم لیگ برتر فوتبال
علم بدون اخلاق و شفقت به کمال نمی‌رسد
ایران در کنار زلزله زدگان شمال افغانستان
دستگیری پنج سارق در بخش ایلخچی اسکو
حمایت مجلس از پیشنهاد وزارت کار برای عرضه کالا با نرخ ثابت در کالابرگ
معرفی دستاورد‌های انقلاب به جوانان در قالب راهیان پیشرفت در خوزستان
خروش مردم ولایتمدار سراسر استان اردبیل علیه استکبار جهانی
دستگیری عامل چاقو کشی در میامی
۳ تن از کارکنان شهرداری دورود و یک عضو شورای شهر دستگیر شدند
برپایی میز خدمت معدنکاری در سمنان
قدردانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از مردم استان
روحیه جهادی و مردمی بسیج ستون استوار امنیت و پیشرفت کشور
اهدای ۱۵ سری جهیزیه به زوج‌های جوان قزوینی 
اهدای ۵۰ واحد خون در شهرستان قیروکارزین
برنامه‌های ویژه هفته مازندران با محوریت گردشگری پایدار و حفظ محیط‌زیست
اجلاسیه مجمع شهر‌های تاریخی، فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های یزد
برگزاری رزمایش اورژانس به مناسبت هفته‌ی پدافند غیر عامل در همدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
درگذشت پزشک گچسارانی
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
کشت موز در اراضی جنوب سیستان و بلوچستان
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سپاهان در ثانیه های پایانی از شکست فرار کرد
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)