• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۰۷۱۹۲
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۵
بین الملل » آمریکا

ترامپ مذاکرات تجاری با کانادا را به دلیل «آگهی جعلی» متوقف کرد

رئیس‌جمهور آمریکا، اعلام کرد تمام مذاکرات تجاری با کانادا را در واکنش به پخش یک آگهی تلویزیونی از سوی دولت ایالتی اونتاریو که به گفته او «جعلی» و «گمراه‌کننده» بود به حالت تعلیق درآورده است.

ترامپ مذاکرات تجاری با کانادا را به دلیل «آگهی جعلی» متوقف کرد
 
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، از نیویورک، به نقل از رسانه‌های آمریکایی، این تصمیم ناگهانی تنش‌های اقتصادی میان دو کشور را که از متحدان دیرینه در ناتو و تجارت محسوب می‌شوند به مرحله تازه‌ای از بحران کشانده است.
 
ترامپ در پیامی در شبکه اجتماعی خود «تروث‌سوشال» نوشت: «بنیاد رونالد ریگان اعلام کرده است که کانادا در یک آگهی تلویزیونی به‌ صورت جعلی از سخنرانی ریگان استفاده کرده که در آن به‌ اشتباه، رئیس‌جمهور فقید آمریکا را منتقد تعرفه‌ها نشان داده است، بر اساس این رفتار فریبکارانه، تمامی مذاکرات تجاری با کانادا از همین لحظه متوقف می‌شود.»
 
این گزارش‌ها افزودند: آگهی مورد اشاره بخشی از پویش تبلیغاتی ۷۵ میلیون دلاری دولت ایالتی اونتاریو در آمریکا بوده که هدف آن، انتقاد از تعرفه‌های وارداتی ترامپ علیه کالاهای کانادایی اعلام شده است. 
 
در این آگهی، با استفاده از صدای واقعی رونالد ریگان از یک سخنرانی رادیویی در سال ۱۹۸۷، این‌گونه القا شده که رئیس‌جمهور وقت آمریکا مخالف سیاست‌های تعرفه‌ای بوده است.
 
در ادامه گزارش آمده است: بنیاد ریاست‌جمهوری رونالد ریگان با انتشار بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی X اعلام کرد، دولت ایالتی اونتاریو بدون دریافت اجازه رسمی، بخش‌هایی از سخنرانی ریگان را به‌ صورت «تحریف‌شده و خارج از ترتیب اصلی» مورد استفاده قرار داده و اکنون گزینه‌های حقوقی برای پیگیری این اقدام را بررسی می‌کند.
 
همچنین مارک کارنی، نخست‌وزیر کانادا، که اخیراً برای کاهش تنش‌های تجاری با ترامپ به واشنگتن سفر کرده بود، هنوز واکنشی رسمی به این تصمیم نشان نداده است، در مقابل، داگ فورد، نخست‌وزیر ایالت اونتاریو، در گفت‌وگو با خبرنگاران گفته است: «می‌دانم رئیس‌جمهور آگهی ما را دیده و احتمالاً خوشحال نشده، اما ما به دفاع از منافع اقتصادی کانادا ادامه خواهیم داد.»
 
به گزارش رسانه‌های آمریکایی: ترامپ در پیام دیگری مدعی شده است که هدف از این آگهی «دخالت در تصمیم دیوان عالی ایالات متحده» بوده است. 
 
قرار است دیوان عالی در ماه نوامبر درباره میزان اختیارات رئیس‌جمهور در اعمال تعرفه‌های گسترده، به عنوان بخشی از قانون اختیارات اضطراری، تشکیل جلسه دهد، این در حالی است که دو دادگاه پایین‌تر اعلام کرده بودند که ترامپ نمی‌تواند به‌ صورت یک‌جانبه تعرفه‌های جهانی وضع کند.
 
در پایان این گزارش‌ها آمده است: ترامپ که از آغاز دور دوم ریاست‌جمهوری خود رویکردی سخت‌گیرانه‌تر در قبال تجارت بین‌المللی در پیش گرفته، پیش‌تر نیز تعرفه‌های سنگینی بر واردات فولاد، آلومینیوم و خودرو از کانادا وضع کرده بود. 
 
در واکنش، دولت اتاوا نیز تعرفه‌های متقابل بر برخی کالاهای آمریکایی اعمال کرد، هرچند بخش‌هایی از صنعت خودروسازی را از آن مستثنی ساخت. 
 
این تصمیم تازه ترامپ، هم‌زمان با آمادگی سه کشور آمریکا، کانادا و مکزیک برای بازبینی توافق‌نامه «ایالات متحده ـ مکزیک ـ کانادا» (USMCA) اعلام شده است؛ توافقی که ترامپ در دوره نخست ریاستش آن را جایگزین نفتا کرد، اما اکنون نسبت به آن نیز ابراز نارضایتی دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برپایی نمایشگاه کتاب در فرهنگسرای امام خمینی
پیام تبریک استاندار لرستان بمناسبت گرامیداشت روز پرستار 
اوقات شرعی اهواز، ۶ آبان ۱۴۰۴
قالیباف: «مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر امر جناحی است
تجلیل از پرستاران نمونه بیمارستان شهید محلاتی تبریز
کارزار حقوقی ایران در مقابله با جنایات صهیونیست‌ها
ضرورت تشکیل کمیته تدوین سند جامع اشتغال آذربایجان شرقی
قاری زنجانی در جمع برگزیدگان دوره ارتقای قاریان ممتاز
سلیمان زاده: نخستین بار در تاریخ بسکتبال سه نفره دختران به مدال رسیدیم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پلمب کلینیک غیرمجاز دامپزشکی در تبریز
ارائه خدمات درمانی به بیماران با حضور ۸۳ پرستار در بیمارستان کیش
همایش توسعه بهداشت جمعی و احیای قلبی ریوی
اوسمار ویرا رسما سرمربی پرسپولیس شد
نواخته شدن زنگ پدافند غیرعامل در مدارس آذربایجان شرقی
صعود تیم ملی تنیس روی میز ایران به جمع ۸ تیم برتر مسابقات قزاقستان
پیش بینی وزش باد شدید در سمنان
ساماندهی سگ‌های بلاصاحب و کنترل آنها در سطح شهر
تساوی وباخت مسی‌های کرمان درلیگ یک فوتبال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آلودگی هوای مشهد رو به افزایش است
پیروزی المپیاکوس در شب درخشش طارمی
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد
افزایش تعداد مصدومان تصادف دو اتوبوس در جاده مخصوص کرج به ۲۶ نفر
لحظه «تصمیم»؛ وقتی عقربه‌های ساعت بیمارستان بعثت از حرکت ایستاده بود
اعلام اسامی برترین‌های چهل و هشتمین دوره مسابقه های سراسری قرآن
تحقق ۶۰ درصد توسعه شبکه فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم
نتایج روز هشتم بازی‌های آسیایی جوانان؛ بحرین
کارگروه ویژه رسیدگی به مطالبات پرستاران تشکیل شد
سرقت مسلحانه از طلافروشی در رودان
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو
ریابکوف: روسیه شانه به شانه در کنار ایران ایستاده است
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت
کشتی آزاد زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان؛ رحمانی به مدال برنز رسید
ظرفیت‌های جنوب شرق ایران می‌تواند جایگزین نفت باشد
فروش اینترنتی بلیت بازی فجر سپاسی و استقلال  (۱۴ نظر)
مرمت و احیای بنای تاریخی سه‌گوش اهواز  (۲ نظر)
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
فرصت ثبت نام حج تمتع ۱۴۰۵ برای اولویت‌های جدید فراهم شد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
حمله احتمالی دشمن ناکام‌تر از دفاع مقدس ۱۲ روزه خواهد بود  (۱ نظر)
زادگاه مبین عظیمی غرق در جشن و شادی  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
اروپا می‌خواهد به هر قیمتی جنگ اوکراین را ادامه دهد  (۱ نظر)
آسفالت معابر شهرستان کهگیلویه در دستور کار  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
انتشار اسناد جدیدی از لانه جاسوسی برای اولین بار  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)