• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۷۹۴۲۱
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۱
لرستان » سیاسی

ایران اسلامی از ذخایر غنی مادی و معنوی برخوردار است

نماینده ولی فقیه در لرستان گفت:ایران اسلامی از ذخایر غنی مادی و معنوی برخوردار است.

ایران اسلامی از ذخایر غنی مادی و معنوی برخوردار است
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی در دیدار فرماندهان و کارکنان نیروهای مسلح استان به مناسبت هفته دفاع مقدس، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، تأکید کرد: «زندگی ما آکنده از یاد شهداست و هر کوچه و خیابان این کشور به نام و خاطره آنان زینت یافته است.»
 
وی با بیان اینکه ایران اسلامی از ذخایر غنی مادی و معنوی برخوردار است، افزود: «جمعیت ایران یک درصد جمعیت جهان است اما ذخایر طبیعی و معدنی ما چندین برابر این سهم است. استان لرستان به‌تنهایی ۲۸ درصد سنگ‌های تزئینی کشور و ۳ درصد ذخایر جهانی را در خود جای داده است. چنین سرزمینی همواره مورد طمع قدرت‌های استعماری بوده است.
امام‌جمعه خرم‌آباد با اشاره به تاریخ دو قرن اخیر ایران خاطرنشان کرد: «هرگاه دشمنان به ایران هجوم آوردند، به علت بی‌کفایتی حاکمان وقت بخشی از سرزمین جدا و منابع غارت شد. اما ملت ایران با پیروزی انقلاب اسلامی و هدایت‌های امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری همه توطئه‌ها را ناکام گذاشت.»
نماینده ولی‌فقیه در لرستان با اشاره به دشمنی‌های مستمر آمریکا و انگلیس علیه انقلاب اسلامی تصریح کرد: «از کودتا و تحریم گرفته تا آشوب، فتنه و جنگ ترکیبی، دشمنان همه توان خود را برای شکست انقلاب به کار گرفتند، اما تدابیر فرماندهی کل قوا، رهبر معظم انقلاب، همواره این نقشه‌ها را نقش بر آب کرده است.»
وی به نحوه انتخاب جانشینان فرماندهان شهید توسط رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: «با اشراف کامل معظم‌له، در کوتاه‌ترین زمان فرماندهان جایگزین معرفی می‌شوند. این مدیریت شگفت‌انگیز مایه تحسین و جای شکر به درگاه الهی است.»
امام‌جمعه خرم‌آباد با اشاره به توصیه رهبر انقلاب در اولویت دادن به صنایع موشکی افزود: «اگر همه توان کشور صرف ساخت هواپیمای جنگی می‌شد، نهایتاً دو نسل از دشمن عقب می‌ماندیم، اما با تأکید معظم‌له بر صنایع موشکی، امروز ایران اسلامی در فناوری موشکی و پهپادی به جایگاهی رسیده که از مرز دانش عبور کرده و بازدارندگی راهبردی در منطقه ایجاد نموده است.»
 
حجت‌الاسلام والمسلمین شاهرخی با بیان اینکه دفاع مقدس تفاوت بنیادینی با سایر جنگ‌ها داشت، گفت: «رزمندگان ایران مشتاقانه و داوطلبانه وارد میدان شدند. ابتدا رشد ایمانی و معنوی پیدا می‌کردند و سپس به سلاح مجهز می‌شدند، به همین دلیل توانستند خطوط دشمن را در عملیات‌ها بشکنند.»
وی افزود: «پشتیبانی ملت از جبهه‌ها نیز مثال‌زدنی بود. حتی در مدارس مواد اولیه جمع‌آوری و غذا پخته می‌شد تا درآمد آن برای جبهه‌ها ارسال شود. این نشان‌دهنده روحیه مقاومت در میان ملت بود.»
نماینده ولی‌فقیه در لرستان با تأکید بر نقش ویژه مردم لرستان گفت: «استان لرستان هم‌پای استان‌های مرزی آسیب دید و هم به‌عنوان معین و پشتیبان عمل کرد؛ بنابراین باید در موزه دفاع مقدس تلاش‌ها و ایثارگری‌های رزمندگان استان از ارتش، سپاه، بسیج، فراجا و عشایر به‌طور کامل بازنمایی شود.»
وی با اشاره به فشارهای تحریمی دشمنان تأکید کرد: «اگر چنین تحریم‌هایی بر آمریکا یا کشورهای اروپایی تحمیل می‌شد، از درون متلاشی می‌شدند. اما ملت ایران با هوشمندی راه‌های مقابله با تحریم را یافته و در هر عرصه‌ای پاسخ کوبنده به دشمن داده است. این ملت شکست‌ناپذیر است.»
 
امام‌جمعه خرم‌آباد با تقدیر از برنامه‌های فرهنگی سپاه در قالب حلقه‌های صالحین گفت: «اعزام هزاران نوجوان و جوان به مشهد مقدس برای معرفت‌افزایی و بصیرت‌آموزی سرمایه‌ای برای آینده انقلاب است. باید ارتباط با نسل جوان را در مساجد، پادگان‌ها و محافل فرهنگی بیش از پیش تقویت کنیم.»
 
نماینده ولی‌فقیه در لرستان با محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی و حامیان آمریکایی و غربی آن گفت: «این رژیم و حامیانش منفورترین موجودات روی زمین‌اند. طرح شناسایی دولت مستقل فلسطین فریبی برای انحراف افکار عمومی است؛ چرا که آنان حتی تشکیلات خودگردان وابسته به خود را نیز تحمل نکردند.»
 
وی در پایان اظهار کرد: «ملت ایران با توکل به خداوند و پیروی از امامین انقلاب، پرچم عزت و اقتدار را برافراشته نگاه خواهد داشت تا به صاحب اصلی آن، حضرت ولی‌عصر(عج) تحویل دهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
از شکنجه تا خلق شاهکار؛ هنرمندی که قلم به لب، نقاشی‌ می‌کشد
برگزاری جشنواره ارتقای شفافیت در زمینه سند تحول قوه قضاییه
محوطه ارگ سلطانیه زنجان ، نیازمند احیا و مرمت
لرستان میزبان نشست کانون های طلاب هلال احمر
بحران خاک در ایران جدی‌تر از بحران آب
وداع با دده موسلوم؛ نغمه‌های فاخر آشیقی جاودانه ماند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۱ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مجازی شدن دانشگاه‌های استان سمنان تا پایان هفته
برگزاری همایش تخصصی سرمایه گذاری با عنوان «آینده‌ای که می‌سازیم» درقم
مصاف چوکا تالش و اسپاد تهران در ایستگاه هفتم لیگ دسته دوم فوتبال
استمرار کاهش کیفیت هوا در سمنان
کشف احتکار ۱۰۰ میلیارد ریالی در مراغه
علوی: تکلیف حضور در مراسم قرعه‌کشی جام جهانی فردا مشخص می‌شود
برگزاری مسابقه نقاشی در تبریز
تمدید تعطیلی فرهنگسرا‌های کیش تا جمعه ۱۳ آذر
سال گذشته مانور پدافندی بامحوریت مراکز هسته‌ای در قم برگزار شد
بسته خبر‌های کوتاه ۱۰ آذر در یک نگاه
چاپ کتاب مجموعه بازی‌های آموزشی در آباده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
نارکو تروریسم؛ بهانه تازه واشینگتن برای فشار بر کاراکاس
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
پیش بینی هواشناسی هرمزگان دهم آذر ماه
ارائه خدمات توانبخشی به سالمندان و معلولان آذربایجان شرقی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۳ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)