• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۳۳۳۱۶
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۵
اقتصادی » آب و انرژی

جانشین‌پروری سازوکار پایداری مدیریت پروژه‌های زیرساختی گاز

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران گفت: در شرایطی که آینده صنعت گاز کشور به تداوم اجرای پروژه‌های زیرساختی وابسته است جانشین‌پروری به‌مثابه ابزاری حیاتی برای انتقال دانش، حفظ انگیزه‌ نیروی انسانی و تضمین پایداری مدیریتی در سازمان از اهمیت به سزایی برخوردار است.

جانشین‌پروری، سازوکار پایداری مدیریت پروژه‌های زیرساختی گاز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، بهنام میرزایی با تأکید بر اهمیت راهبردی جانشین‌پروری در پایداری و رشد سازمان اظهار کرد: در شرایطی که اعتلای صنعت گاز کشور وابسته به تداوم اجرای پروژه‌های زیرساختی است باید شناسایی و پرورش نیروهای توانمند با نگاه بلندمدت برای نقش‌آفرینی در پست‌های کلیدی به‌عنوان یک اولویت راهبردی دنبال شود.

وی نیروی انسانی کارآمد را ارزشمندترین سرمایه شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران دانست و افزود: جانشین‌پروری یک فرآیند بلندمدت و موفقیت آن نیازمند ارزیابی مستمر و شناسایی دقیق افراد مستعد است. از این‌ رو متولیان این حوزه باید رویکردی فراتر از اتکای صرف به نظرات مدیران ارشد در پیش بگیرند و با نگاه ۳۶۰ درجه به شناسایی استعدادها بپردازند.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به چالش‌های موجود در این زمینه گفت: امروز در بخش‌هایی از دستگاه‌های اجرایی کشور با کاهش انگیزه برای پذیرش مسئولیت‌های کلیدی مواجه هستیم که این موضوع اجرای موفق طرح جانشین‌پروری را با پیچیدگی‌هایی همراه کرده است، بنابراین اگر آموزش‌ها، ارزیابی‌ها و سرمایه‌گذاری‌ها با حفظ انگیزه کارکنان همراه نباشد، منابع صرف‌شده هدر می‌رود.

باید از نگاه فقط اداری عبور کنیم

داوود شیخی، رئیس طرح و برنامه‌ریزی نیروی انسانی شرکت ملی گاز ایران در ادامه این نشست با اشاره به نقش کلیدی حمایت مدیران ارشد در تحقق طرح جانشین‌پروری تصریح کرد: هدف نهایی این طرح به‌کارگیری انسان‌های باانگیزه در زمان مناسب و در مشاغل متناسب با توانمندی‌های آنان است.

وی با تأکید بر ضرورت عبور از نگاه صرفاً اداری، افزود: اجرای مفاهیم متعالی مدیریت منابع انسانی، نیازمند نگاهی توسعه‌محور و بلندمدت به توانمندسازی نیروی انسانی است. این طرح با رویکردی درازمدت و با تمرکز بر پرورش فردی اجرا می‌شود تا بتوانیم در آینده نیروهایی را در فضایی عادلانه و رقابتی رشد دهیم و توانمندی‌های آنان را متناسب با علایق شخصی و نیازهای سازمان، هدایت و به‌کار گیریم.

سازمان متعهد به حفظ انگیزه کارکنان مستعد است

سعید رادفر، مدیر منابع انسانی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران نیز در این نشست اظهار کرد: استمرار کسب‌وکار سازمان و تضمین موفقیت‌ آن در آینده در گرو استقرار فرآیند منظم و مستمری برای انتقال دانش میان نسل‌های مختلف کارکنان است. خروج افراد باتجربه نباید به خروج دانش و تجربه از سازمان منجر شود.

وی با اشاره به در اختیار بودن ابزارهای کارآمد برای اجرای این طرح گفت: با تکیه بر این ابزارها می‌توان مسیر روشن و هدفمندی را برای رشد کارکنان ترسیم کرد که این رویکرد، نشان‌دهنده تعهد سازمان به توسعه منابع انسانی و حفظ انگیزه نیروهای توانمند است.

شناسایی پست‌های کلیدی، اولویت‌بندی نیازهای جانشین‌پروری در شرکت، تعیین شاخص‌های ارزیابی، شناسایی استعدادهای درون‌سازمانی، طراحی مسیرهای رشد و توسعه برای جانشینان بالقوه از دیگر مباحثی بود که در این نشست مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

جانشین‌پروری، سازوکار پایداری مدیریت پروژه‌های زیرساختی گاز

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
جوی آرام در لرستان
والیبال کمتر از ۱۶ سال دختر آسیا؛ ایران مغلوب فیلیپین شد
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
بازگشت ۶۴۰ میلیون به حساب مالباخته فضای مجازی
ایران قوی با دستان توانمند دانش آموزان ساخته می‌شود
مقاومت تا پیروزی
چهاردهمین تور نظارتی قوه قضاییه
دستگیری سارق اماکن خصوصی با ۱۰ فقره سرقت در زنجان
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
مدیر کل صدا و سیمای زنجان:الگوی سوم زن ایرانی را روایت کنیم
مناطق شمالی کشور در رصد فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
عضویت ستاره لیگ برتر دوچرخه سواری ایران در باشگاه اسپور توتو
ارسالی‌های شما به با مخاطبان در یازدهم آبان ماه
داوود مهابادی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال داماش گیلان انتخاب شد
مسابقات قهرمانی موی تای رده‌های جوانان و بزرگسالان کردستان
عضویت سه دانش آموز در شورای آموزش و پرورش استان
خبر‌هایی از برگزاری برنامه‌های هفته بسیج دانش آموزی در گرمسار
شرهانی دهلران فردا میزبان یادواره شهدای عملیات محرم
دعوت از لرستانی ها برای حضور در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
بی‌ثباتی قیمت برنج
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
میدان امیر چخماق یزد
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)