• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۱۶۸۸
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۹
کهگیلویه و بویراحمد » اقتصادی

افزایش ۴ الی ۵ برابری اعتبارات امسال شهرستان کهگیلویه

در نشست کمیته برنامه ریزی شهرستان کهگلویه اعتبارات عمرانی این شهرستان توزیع شد.

افزایش ۴ الی ۵ برابری اعتبارات امسال  شهرستان کهگیلویه
 به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در نشست کمیته برنامه ریزی شهرستان کهگلویه گفت: کمیته برنامه‌ریزی عالی‌ترین مقام تصمیم گیری شهرستان است که  با چابک سازی طرح‌های شهرستان می‌توان برای تکمیل آنها برنامه ریزی کرد.
جهانگیر شاهینی از اختصاص ۴۳۰ میلیارد تومان اعتبار در سال ۱۴۰۴ به شهرستان کهگیلویه خبر داد و گفت: علاوه بر این اعتباراتی از محل محرومیت زدایی و دیگر تعرفه‌ها به این شهرستان اختصاص داده خواهد شد. 
شاهینی با بیان اینکه حدود ۱۵۰۰ الی ۱۶۰۰ طرح برای ۳۱ دستگاه در استان وجود دارد که از این تعداد ۹۰۰ طرح احداثی و بقیه مستمر است افزود:در سال گذشته ۱۷۵ همت برای تکمیل این طرح‌ها نیاز بود و این در حالی است که امسال برای تکمیل این تعداد طرح به ۲۵۰ همت نیاز است.
وی با اشاره به اینکه ۵۰ دستگاه در شهرستان کهگیلویه دارای طرح ملی هستند گفت: طبق قانون بودجه همه ابلاغیه بودجه باید به خزانه ابلاغ شود  و در اختیار خزانه قرار گیرد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان با بیان اینکه با پیگیری طرح‌ها دستگاه‌های اجرایی از خرانه با مدیرانی که نتوانند اعتبارات خود را جذب کنند برخورد قانونی می‌شود افزود: ۲۵۰ طرح برای ۲۱ دستگاه در شهرستان کهگیلویه وجود دارد یعنی کلنگ زداند و نیمه کاره رها کرده‌اند. 
 شاهینی با اشاره به اینکه برای رعایت حال مردم ۹۰ در صد از اعتبارات استان را به شهرستان‌ها انتقال دادیم اضافه کرد: با افزایش ۴ الی ۶ برابری رشد اعتبارات طرح‌های ملی، مدیران می‌توانند با استفاده از این ظرفیت برای تکمیل طرح‌های ملی خود اقدام کنند و امسال هیچ دستگاهی نباید بگوید برای طرح‌های ملی پول ندارم.
وی با بیان اینکه طرح آبرسانی از سد کوثر به چهار شهر علاوه بر اعتبارات موجود و اعتبارات توازنی، ۸۱۵ میلیارد تومان به این طرح آبرسانی اختصاص داده شد ادامه داد: سرجمع اعتبارات اختصاص یافته از محل اعتبارات ملی به طرح آبرسانی به شهر‌های دهدشت، سوق، چرام، لنده و روستا‌های در مسیر هزار میلیارد تومان است.
 رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان با اشاره به طرح‌های پل بریم و تنگ چویل گفت: با توجه یه اینکه این طرح امسال اعتباراتی خوبی دارد و  مدیران با انتخاب پیمانکار کار آمد اجرای این پل را آغاز کنند. 
فرماندار شهرستان کهگیلویه هم در نشست کمیته برنامه ریزی این شهرستان از افزایش ۴ الی ۵ برابری اعتبارات امسال  شهرستان کهگیلویه نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: سرجمع اعتبارات اختصاص یافته در سال ۱۴۰۴ به شهرستان کهگیلویه ۴۳۰ میلیارد تومان است.
ایرج کاظمی جو با بیان اینکه حدود ۶۰ درصد اعتبارات امسال شهرستان کهگیلویه مطالبات پیمانکاران در سال ۱۴۰۳ است افزود: متاسفانه بسیاری از مدیران شهرستان از اعتبارات ۴۰ الی ۵۰ میلیاردتومانی اختصاص داده شده به دستگاه ذیربط در سال ۱۴۰۳ خبر ندارند.
کاظمی جو با بیان اینکه مدیران باید پاسخگوی عملکرد خود در خصوص هزینه اعتبارات باشند اضافه کرد: شهرداران علاوه بر اینکه باید پاسخگوی هزینه کرد اعتبارات امسال خود باشند باید محل هرینه کرد اعتبارات سال ۱۴۰۳ خود را نیز به فرمانداری اطلاع رسانی کنند.
حجت الاسلام وحدانی فر امام جمعه دهدشت خواستار تکمیل تصویه خانه  این شهر و گفت: بسیاری از مدیران کل توجهی به شهرستان کهگیلویه ندارند و امیدوارم که در توازن ۲۰ درصدی این شهرستان را دریابند و  از محل اعتبارات توازن شهرستانی  اعتباراتی برای شهرستان کهگیلویه در نظر بگیرند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روایتی از پرونده‌های امنیتی در مستند «تارکد»
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند
نشست خبری نمایشگاه نقاشی «به گزارش زنان»
ایجاد بازارچه دائمی صنایع‌دستی در یادمان شهدای مرصاد
بحران آب از آنچه امروز صحبت می‌شود، جدی‌تر است
ثبت دمای ۴۸ درجه و بالاتر در ۱۵ شهر خوزستان
دیدار لاریجانی با پوتین در کاخ کرملین
استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
بازدید هنرمندان پیشکسوت رسانه ملی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما پس از حمله صهیونیست‌ها
تداوم موج گرمایی در لرستان
انفجار یک ساختمان در خیابان باهنر رشت
۶ واحد راکد صنعتی آذربایجان غربی به چرخه تولید باز می‌گردد
ستاد راهبری برای رصد پیشرفت برنامه هفتم توسعه تشکیل شده است
کمینه و بیشینه دمای هوای بیست و نهم تیر در سمنان
ثبت بخشش ششمین محکوم به قصاص در آذربایجان‌غربی
تکمیل راه آهن اردبیل نیازمند ۲۵۰۰ میلیارد تومان
آغاز توزیع مرحله جدید کالابرگ برای دهک‌های چهارم و پنجم
تعمیر واحد‌های مسکونی خسارت دیده در جنگ ۱۲ روزه
عبور اوج تقاضای مصرف از ۷۵ هزار مگاوات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تقویم انتخابات کشور نهایی و ابلاغ شد
واکنش مسکو به تهدید و ادعای اخیر ترامپ درباره بریکس
۲۲ کشته و ۳۶ مصدوم در واژگونی اتوبوس زائران قیروکارزین
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
تدوین برنامه ملی کاهش هزینه تولید در بخش کشاورزی
ریاضی‌دانان جوان ایرانی افتخار آفریدند
وفاق و همبستگی ایران در دفاع مقدس ۱۲ روزه باعث پیروزی شد
توافق سوریه و رژیم صهیونیستی برای آتش‌بس
مواضع ارمنستان درباره گذرگاه‌های منطقه ای تغییر نکرده است
کتاب «نسل کشی در قرن ۲۱» در آستانه چاپ دوم
واتس اپ؛ جعبه ناامن پیام رسانی
اوج تقاضای مصرف برق به۷۴ هزار و ۹۶۹ مگاوات رسید
کتاب‌های دفاع مقدس ۱۲ روزه در راه بازار نشر
دستور دادستان کل کشور برای نظارت بر بازار کالا‌های اساسی
دستور عارف برای رسیدگی فوری به وضع مصدومان و بررسی ابعاد حادثه