• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۱۳۲۲
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۱
اجتماعی » انتظامی و حوادث
فرمانده قرارگاه اربعین فراجا:

۳۶۸۰۰۰ نفر از ابتدای محرم گذرنامه زیارتی دریافت کرده‌اند

فرمانده قرارگاه اربعین فراجا با بیان اینکه امسال، ۹۵ درصد از زائرین اربعین از منزل خود درخواست گذرنامه زیارتی را انجام داده‌اند، گفت: از ابتدای محرم تاکنون، ۳۶۸ هزار نفر گذرنامه زیارتی و حدود ۷۵۰ هزار نفر گذرنامه عادی دریافت کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سردار محمد شرفی در حاشیه بازدید از نحوه صدور گذرنامه گفت: پنج مأموریت محوری برای این ایام در نظر گرفته‌ایم که شامل تأمین امنیت، مقابله با مواد مخدر، پیشگیری از قاچاق کالا و سرقت می‌شود. همچنین، برنامه‌ریزی‌های لازم برای جلوگیری از قاچاق سلاح و مهمات نیز انجام شده است.
 
وی افزود: مرزبانی و پلیس پیشگیری در تلاشند تا با برنامه‌ریزی منسجم، امنیت زائرین را در ایام اربعین تأمین کنند.
 
مدیریت ترافیک و خدمات گذرنامه برای زائرین اربعین
سردار شرفی افزود: در ایام اربعین، با توجه به افزایش تردد خودرو‌ها در پایانه‌های مرزی، مسئولان بر اهمیت مدیریت ترافیک تأکید دارند خاطرنشان کرد:. طرح‌های ترافیکی به صورت اختصاصی برای تمامی استان‌ها توسط پلیس راهور ارائه و در شورای عالی ترافیک تصویب شده است. همچنین، تعداد نیروی انسانی مورد نیاز برای انجام مأموریت‌ها پیش‌بینی شده و آمادگی لازم برای ارائه خدمات وجود دارد.
 
جانشین معاون هماهنگ کننده فراجا گفت: سه نوع سند مسافرتی برای زائران در نظر گرفته شده است، گذرنامه عادی، گذرنامه زیارتی و سند خادم برای اتباع خارجی و هماهنگی‌های خوبی با کشور عراق انجام شده است تا اتباع خارجی نیز بتوانند از گذرگاه‌های شلمچه و چذابه عبور کنند. 
 
فرمانده قرارگاه اربعین فراجا با بیان اینکه برای اتباع ایرانی، درخواست گذرنامه زیارتی از طریق پلیس من انجام می‌شود و زمان لازم برای کنترل و شخصی‌سازی مدارک نیز در نظر گرفته شده است. 
 
وی در ادامه از هموطنان عزیز که ۹۵ درصد از درخواست‌ها را از طریق پلیس من انجام داده‌اند، قدردانی کرد و گفت: این رقم در سال گذشته ۸۶ درصد بود.
 
افزایش درخواست گذرنامه و دیپلماسی مرزی برای زائرین اربعین
سردار شرفی ادامه داد: امسال، ۹۵ درصد از زائران اربعین از منزل خود درخواست گذرنامه زیارتی را انجام داده‌اند. از ابتدای محرم تا کنون، ۳۶۸هزار نفر گذرنامه زیارتی و حدود ۷۵۰ هزار نفر گذرنامه عادی دریافت کرده‌اند. با نزدیک شدن به ماه صفر، درخواست گذرنامه زیارتی تقریبا به ۵۰ درصد عادی و ۵۰ درصد زیارتی رسیده و پیش‌بینی می‌شود که این تعداد در این ایام افزایش یابد.
 
وی در ادامه به زمینه دیپلماسی مرزی اشاره و خاطرنشان کرد: افسران مرزبانی دو کشور به یکدیگر معرفی شده و خطوط ارتباطی مشخص شده است. طرح‌های مشترک بین دو طرف مرور شده و ملاحظات لازم نیز در این زمینه در نظر گرفته شده است.
 
فرمانده قرارگاه اربعین فراجا گفت: همکاری با سایر سازمان‌ها و نهاد‌ها برای ارائه خدمات بهتر به زائرین، از جمله خدمات امدادی و درمانی، تسهیل خواهد شد تا بهترین خدمات به زائرین ارائه گردد.
 
برنامه‌های فرهنگی و تسهیلگری در اربعین
وی افزود: در کنار اقدامات امنیتی و خدمات گذرنامه، برنامه‌های فرهنگی نیز برای زائرین اربعین در نظر گرفته شده است. برپایی موکب‌های متعدد، برگزاری نماز‌های جماعت و ارائه خدمات نذری به زائرین عزیز از جمله این برنامه‌هاست.
 
فرمانده قرارگاه اربعین فراجا به طرح «۴ ثانیه عبور» که به سامانه سجاد معروف است اشاره کرد و گفت: در این سامانه اطلاعات زائران را به صورت همزمان با طرف عراقی به اشتراک می‌گذارد. این سامانه باعث تسهیل در ورود و خروج زائرین شده و کنترل معمولاً در کمتر از ۴ ثانیه انجام می‌گیرد.
 
این اقدام موجب رضایت زائرین و کاهش تجمع آنها در پشت گیت‌ها، به ویژه در فصل گرما، شده است. در چهار مرز خسروی، مهران، چذابه و شلمچه، این قابلیت وجود دارد و امید است که از این ظرفیت به بهترین نحو استفاده کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایمن‌سازی نقاط پرتگاهی محور کاج–جونقان
ضرورت واگذاری اختیارات ویژه به استان‌های مرزی برای واردات نهاده های دامی
آغاز طراحی نقاشی دیواری بلند در مسیر ساحلی غربی اهواز
پیش‌بینی کاهش ۳۰ درصدی بارش پاییزی در کردستان
واژگونی و حریق سواری پژو حامل سوخت قاچاق در محور گناباد - قائن
دوری و دوستی قرص آهن و کلسیم
آزادراه تهران-کرج امشب مسدود می‌شود
گرامی داشت یاد و خاطره ۱۶۷ شهید شهرستان باروق
انتشار کتاب ریحانه سادات به خط بریل
برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی در ۵۶۰۰ مدرسه
افزایش تعرفه خدمات دامپزشکی
امکان استعلام اصالت کالای استاندارد از طریق سامانه پیامکی
کشف بیش از ۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در شهرستان بجستان
برد آبی پوشان گرمسار مقابل تیم شاهین آمل 
امدادرسانی به مصدومان واژگونی خودروی سواری پراید
معرفی فرمانده جدید مرکز آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم رشت
هنرنمایی دانش آموزان مدرسه روستای یزدکان خوی درجشنواره غذا‌های سنتی
هفدهمین جشنواره «نخستین واژه آب» در استان اردبیل آغاز شد
راه یابی فیلم «تولد» از مشهد به جشنواره بین المللی نیویورک
انگلیس پشت پرده اجلاس منامه بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
نشست سران قوا برگزار شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)