• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۰۳۱۵
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۴
آذربایجان غربی » اقتصادی

شناسایی ۶۱ فرصت سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی آذربایجان غربی

رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی از شناسایی ۶۱ فرصت سرمایه‌گذاری و ایجاد نزدیک به ۱۲ هزار شغل در بخش کشاورزی خبر داد.

شناسایی ۶۱ فرصت سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی آذربایجان غربی

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛نخستین پروژه راهبردی توسعه صنایع تبدیلی کشاورزی آذربایجان‌غربی، در قالب اولین رویش اینوا با حضور مقام‌عالی استان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی و سایر مسئولین استانی و شهرستانی در شهرستان پیرانشهر کلنگ‌زنی شد. 

محمدرضا اصغری رییس سازمان جهاد کشاورزی استان در آیین کلنگ‌زنی اولین پروژه راهبردی اینوای کشاورزی در شهرستان پیرانشهر، این اقدام را سرآغازی برای جهش تولید، اشتغال‌زایی و توسعه پایدار در بخش کشاورزی استان دانست.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان از شناسایی ۶۱ فرصت سرمایه‌گذاری و ایجاد نزدیک به ۱۲ هزار شغل در این مسیر خبر داد.

وی اظهار کرد: استان آذربایجان‌غربی با دارا بودن بیش از یک میلیون هکتار اراضی قابل کشت، ۲۸۵ هزار بهره‌بردار و تولید سالانه حدود ۷ میلیون تن محصولات کشاورزی، یکی از قطب‌های اصلی تأمین امنیت غذایی کشور محسوب می‌شود.

اصغری افزود: در قالب طرح توسعه‌ای اینوا، ۶۱ فرصت و اولویت سرمایه‌گذاری در زیر بخش‌های مختلف کشاورزی استان شناسایی شده که ۳۲ مورد آن در حوزه صنایع تبدیلی، ۱۲ مورد در دام و طیور، ۹ مورد در شیلات، ۷ مورد باغبانی و یک مورد زراعت است. همچنین طرح‌هایی برای توسعه زنجیره ارزش و صادرات محصولات استراتژیک تعریف شده است.

به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، تاکنون ۲۲ تفاهم‌نامه همکاری با بخش خصوصی در زمینه‌های مختلفی، چون صنایع غذایی، زراعت، شیلات، دام و طیور و زنجیره انگور امضا شده که اجرای آنها نیازمند ۵۷.۷ همت سرمایه‌گذاری است.

اصغری تأکید کرد: سرمایه‌گذاران، نیروی پیشران جهاد اقتصادی در بخش کشاورزی هستند. بدون حمایت از آنان، نمی‌توان به ارزش افزوده، کاهش خام‌فروشی و اشتغال پایدار در روستا‌ها دست یافت.

وی با اشاره به ظرفیت‌های منحصر‌به‌فرد استان گفت: آذربایجان‌غربی با ۴۸۱ واحد سردخانه و ظرفیت ذخیره‌سازی ۱.۲۹ میلیون تن، رتبه نخست کشور را داراست. همچنین با ۲۹۸ واحد صنایع تبدیلی زیرساخت‌های لازم را برای توسعه صادرات و بهره‌وری دارد.

اصغری ادامه داد: متأسفانه سالانه بیش از ۳۵ تا ۴۰ درصد از محصولات باغی استان، که رقمی در حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار تن برآورد می‌شود، به دلیل فساد و نداشتن فرآوری مناسب از بین می‌رود و به دست مصرف‌کننده نمی‌رسد. پروژه‌هایی از این دست می‌توانند به شکل مؤثری این خلأ را جبران کنند.

وی با اشاره به رویکرد جدید استانداری در مدیریت منابع آب گفت:در جلسه اخیر با مدیران شهرستان‌ها تأکید شد که تمامی پروژه‌های کشاورزی جدید باید با رویکرد کاهش مصرف آب، کشاورزی مدرن و کمک به احیای دریاچه ارومیه طراحی و ارائه شوند. این سیاست راهبردی، بخش مهمی از جهت‌گیری آینده کشاورزی استان را تشکیل می‌دهد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی در پایان، از همراهی استاندار، نمایندگان مجلس، مدیران استانی و شهرستانی و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی تقدیر کرد و گفت: کلنگ امروز، نماد امید برای آینده‌ای پربارتر در کشاورزی استان است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری متهم متواری در لنگرود
رتبه میانه استان قزوین در مناسب‌سازی شهری
روکش ۲۵ کیلومتری جاده خمین به الیگودرز
برنامه ریزی برای ساخت ۲۰ زمین چمن مصنوعی در شوشتر و گتوند
افتتاح پایگاه امداد و نجات جاده‌ای در گوراب
تداوم موج گرما و افزایش مصرف برق درآذربایجان غربی
موج گرما و وزش باد و گردوخاک در استان ادامه دارد
صدای شما پیگیرمطالبات مردم چهارمحال و بختیاری
پیام تسلیت قالیباف در پی درگذشت آیت‌الله نعیم‌آبادی
بسته حمایتی دولت از اهالی تولید
اقدام خدا پسندانه یک پزشک نوع دوست در گچساران
کشف ۵۰ کیلوگرم حشیش در داراب
برگزاری مسابقات تنیس روی میز قهرمانی استان در یاسوج
برگزاری مسابقات تنیس روی میز قهرمانی استان در یاسوج
آمریکا عامل اصلی جنگ ها در طول تاریخ
پیگیری قضایی واژگونی مرگبار اتوبوس زائران در کوار
سردار سلامی با ضربات مهلک، ترس در دل دشمن انداخت
مهار کامل آتش سوزی کوه مورد باشت
مهاجرانی: گزارش دقیق حادثه کوار به هیئت دولت ارائه می‌شود
موفقیت متخصصان کشور در تولیدنشانگر آزمایش خون
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تقابل ایران و پاکستان در مرحله نهایی والیبال قهرمانی آسیا
تقابل حساس والیبال نوجوانان ایران و ژاپن از شبکه ورزش
دفترچه سوالات «علوم تجربی» نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ منتشر شد
کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی؛ سوادکوهی به دیدار رده بندی رفت
جنگ حقوقی بین‌المللی مرکز وکلا علیه آمریکا و دشمن صهیونیستی
تدوین برنامه ملی کاهش هزینه تولید در بخش کشاورزی
ایران؛ الگوی مقاومت، پیشرفت و دیپلماسی در برابر تحریم‌ها
پخش زنده سه رقابت والیبال لیگ ملت‌ها از شبکه ورزش
رقابت پرمتقاضی‌ترین رشته آزمون سراسری آغاز شد
ایلام؛ امن‌ترین استان در راه‌ها و کاهش تصادفات
توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی آغاز شد
نشست شورای عالی قضایی
«احمد الشرع» دمشق را ترک کرد
با پسماندسوزی عمدی برخورد قانونی خواهد شد
ثبت و تصویربرداری از دو قلاده پلنگ ایرانی در فیروزکوه
راه اندازی سامانه جدید بانکی خدمات بانک سپه  (۲۶ نظر)
طرح مشترک جریان فتنه با منافقین و رضا پهلوی  (۳ نظر)
ریاضی‌دانان جوان ایرانی افتخار آفریدند  (۳ نظر)
توافق سوریه و رژیم صهیونیستی برای آتش‌بس  (۲ نظر)
رژیم صهیونیستی بمباران سوریه را از سرگرفت  (۲ نظر)
اسقاط ۲۰هزار دستگاه موتورسیکلت فرسوده  (۱ نظر)
یارانه دهک‌های اول تا سوم واریز شد  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: لحظه‌ای در دفاع از ایران درنگ نمی‌کنیم  (۱ نظر)
ایران؛ الگوی مقاومت، پیشرفت و دیپلماسی در برابر تحریم‌ها  (۱ نظر)
آغاز رقابت داوطلبان گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی  (۱ نظر)
«احمد الشرع» دمشق را ترک کرد  (۱ نظر)
شاهد امنیت داخلی کشور در دوران دفاع مقدس ۱۲ روزه بودیم  (۱ نظر)
عفو بین‌الملل: اتحادیه اروپا با اسرائیل به حقوق بشر خیانت کرد  (۱ نظر)
تشدید تحریم‌های اروپا علیه ایران به بهانه حقوق بشر  (۱ نظر)
هندبال قهرمانی نوجوانان آسیا؛ شکست ایران مقابل ژاپن  (۱ نظر)