پخش زنده
امروز: -
معاون جذب و آموزش مرکز رسیدگی به امور مساجد گفت: مقررشده است ۵۵۱ مسجد استان تهران، پایگاه ارائه خدمات به مردم در شرایط بحران شوند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما حجت الاسلام سیدمحسن حسینیمجد معاون جذب و آموزش مرکز رسیدگی به امور مساجد با اشاره به برنامههای قرارگاه ملی مسجد برای ۵۵۱ مسجد پرچمدار استان تهران در خدمت رسانی به مردم در شرایط حساس و بحرانی در کشور، گفت: مقرر شده این مساجد که در میادین، خیابانها و گذرگاههای اصلی تهران واقع شدهاند و از توانایی و ظرفیتهای لازم و مناسب برخوردار هستند، مجدداً سازماندهی شوند و برای شرایطی همچون فتنه، بحرانهای سیاسی و اجتماعی در خط مقدم خدمت رسانی به محلات باشند.
حجت الاسلام حسینیمجد ادامه داد: در همین راستا با کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز نشستی برگزار و مقرر شد که بخش کمکهای مردمی و خیریه که در مساجد پیش بینی شده است را کمیته امداد امام خمینی انجام دهد و از این طریق امداد رسانی و توزیع بستههای معیشتی و کمک رسانی به مردم از طریق مساجد و با همکاری این مجموعه انجام شود.
وی اضافه کرد: با جمعیت هلال احمر نیز تفاهم نامهای به امضا رسید و مقرر شد آموزشهای لازم به مردم در مرحله اول در این ۵۵۱ مسجد ارائه و سپس از ظرفیت دیگر مساجد در این زمینه استفاده شود. همچنین با آموزش به ائمه جماعات، خادمان، امنای مساجد و نمازگزاران مساجد، زمینه خدمت رسانی به مردم در شرایط بحرانی فراهم شود.
معاون جذب و آموزش مرکز رسیدگی به امور مساجد گفت: دورههای آموزش تکمیلی برای امنا، خادمان و آموزش عمومی برای عموم نمازگزاران برای آنکه بدانند در شرایط بحران و جنگ چه خدماتی باید ارائه شود و نیز مردم چه نکاتی را باید رعایت کنند برگزار میشود.
حجت الاسلام حسینی مجد تصریح کرد: همچنین بنا شد که در بخش تبلیغی با سازمان تبلیغات اسلامی برای استقرار گروههای جهادی و فرهنگی و روحانیان و طلابی که در قم سازماندهی شدهاند، پیش بینیهای لازم صورت بگیرد تا از این ظرفیتها برای آگاهی بخشی و بصیرت افزایی مردم استفاده شود.
وی به تفاهم نامه همکاری این قرارگاه با شهرداری تهران نیز اشاره کرد و افزود: در قالب این تفاهم نامه بنا شد پشتیبانی و تامین اقلام ضرروی مساجد در شرایط بحران فراهم شود و در صورتی که در سطح محله با مشکلاتی همچون قطعی برق و آب در شرایط اضطرار روبر شدیم مساجد بتوانند حداقل امکانات (منبع آب، موتور برق، گاز، برای اسکان) را در اختیار اهالی محله و نمازگزاران قرار دهند، در همین زمینه آموزشهای لازم هم برای ائمه جماعات، خادمان و امنای مساجد هم پیش بینی شده است تا در شرایط بحران خدمت رسانی بهتری به مردم انجام شود و حفاظت از مردم مطلوبتر رقم بخورد.
حجت الاسلام حسینی مجد با اشاره به عضویت سازمان بسیج، سازمان اوقاف و امور خیریه، سازمان تبلیغات اسلامی، حوزه علمیه، مرکز رسیدگی به امورمساجد در قرارگاه ملی مسجد، اضافه کرد: در شرایط خاص جامعه و کشور، دستگاههایی همانند شهرداری تهران، قرارگاه خاتم الانبیاء (ص)، دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه، هلال احمر و کمیته امداد امام خمینی (ره) و ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور و ... در این قرارگاه حضور فعالانهای دارند.