• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۳۶۱۱
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۱
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی

مدیران آموزش‌ و پرورش باید رهبر آموزشی و الگوی یادگیری باشد

مدیرکل آموزش‌ و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: مدیران آموزش‌ و پرورش باید فراتر از نقش‌های اجرایی ، به رهبران آموزشی ، یادگیرنده و مسئولیت‌ پذیر تبدیل شوند تا کیفیت مدارس ارتقاء یابد.

مدیر آموزش‌وپرورش باید رهبر آموزشی و الگوی یادگیری باشد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل آموزش‌ و پرورش استان در نشست رؤسای آموزش‌ و پرورش شهرستان‌ها و مناطق استان که با محوریت آمادگی برای پروژه مهر برگزار شد، با تسلیت ایام سوگواری حضرت سیدالشهدا (ع) اظهار داشت: فرهنگ عاشورا باید چراغ راه مدیران در تصمیم‌گیری، مسئولیت‌پذیری و مدیریت باشد.
ایوب رضایی، با اشاره به شرایط حساس کشور و اهمیت نقش آموزش‌ و پرورش در تربیت نسل آینده گفت: این دستگاه فرهنگی باید با تکیه بر ظرفیت‌های علمی و درونی خود، در راستای تحقق اهداف متعالی انقلاب اسلامی حرکت کند.
رضایی با گرامیداشت یاد شهدای حملات اخیر رژیم صهیونیستی ، بر لزوم تعهد ، اخلاص و استفاده از ظرفیت‌های علمی و فرهنگی برای خدمت به مردم و ارتقای نظام تعلیم‌ و تربیت تأکید کرد.
مدیرکل آموزش‌ و پرورش استان با انتقاد از جلسات صرفاً گزارش‌ محور ، خواستار اجرایی‌ شدن مصوبات و پیشنهادات مطرح‌شده در حوزه آموزش ، پرورش و مدیریت مدارس شد.
وی با ابراز خرسندی از بهبود شاخص‌های امتحانات نهایی در خردادماه  این موفقیت را نتیجه همراهی و تلاش مدیران مناطق دانست، اما تأکید کرد: این دستاورد باید سرآغاز برنامه‌ریزی هدفمندتر و تلاش بیشتر باشد، نه نقطه توقف.
رضایی توسعه حرفه‌ای مدیران را از ضرورت‌های تحول دانست و افزود: مدیری موفق است که به دانش روز، نظریه‌های تعلیم‌وتربیت، مهارت تحلیل و مطالعه مستمر مجهز باشد. مدیران باید با تفکر استراتژیک، برای سال تحصیلی جدید برنامه‌ریزی کنند.
وی تصریح کرد: مدیری که با اصول رهبری آموزشی، ارتباط مؤثر، عدالت در تصمیم‌گیری و مدیریت تغییر بیگانه باشد، نمی‌تواند نقش مؤثری ایفا کند. مدیر آموزش‌وپرورش باید یادگیرنده، دغدغه‌مند و تحلیل‌گر باشد و مطالعه کتاب «رهبری و مدیریت آموزشی» می‌تواند به دانش مدیریتی آنها کمک کند.
رضایی همچنین با اشاره به ضعف برخی مدیران در شناخت مفاهیم کلیدی نظیر «تربیت»، «تحول بنیادین» و «درس‌پژوهی» گفت: هیچ مدیری نباید در آموزش‌وپرورش باشد، اما تعریفی دقیق از این مفاهیم نداشته باشد.
وی بر نظم اداری و حضور مؤثر در ساعات اداری تأکید کرد و گفت: مدیر موفق باید خود الگوی مسئولیت‌پذیری، نظم و پیگیری باشد.
رضایی با اشاره به برنامه وزارت آموزش‌ و  پرورش برای افتتاح پروژه‌های عمرانی در مهرماه با حضور ریاست‌جمهوری، خواستار به‌روزرسانی اطلاعات پروژه‌ها در سامانه‌های مربوط شد و گفت: اهمال در این زمینه موجب تذکر در سطح ملی خواهد شد.
رضایی با تقدیر از تلاش مدیران در اجرای برنامه‌ها تأکید کرد: آنچه اهمیت دارد، نه آمار و جشنواره‌ها، بلکه کیفیت خروجی نظام تربیتی است. اگر دانش‌آموزی با وجود امکانات، اصول ابتدایی دینی را نمی‌داند، باید در عملکرد خود بازنگری کنیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: آموزش‌ و پرورش باید به یک سازمان یادگیرنده تبدیل شود؛ سازمانی که مدیران، کارشناسان و معلمان آن در مسیر یادگیری، رشد، انگیزه و توسعه مستمر حرکت کنند.
در این نشست که تا عصر ادامه خواهد داشت، مسائل مرتبط با پروژه مهر و بازگشایی باشکوه مدارس مورد بررسی و تبادل‌نظر قرار می‌گیرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شهرستان سرخس بالاترین سهم را در تخصیص اعتبارات امسال دارد
تاکید استاندار همدان بر نقش رسانه‌ها در اقناع افکار عمومی
هیچ تهدید تروریستی علیه عراق وجود ندارد
مسدود شدن محور بن–قوچان
فعالیت پدافند هوایی تبریز برای انهدام ریزپرنده ها
نسخه سه بعدی مجموعه پویانمایی «ببعی»، به زودی از شبکه پویا
حمله موشکی مقاومت فلسطین به اراضی اشغالی
اشتغالزایی برای بهبودیافتگان الزامی است
برگزاری بیست ودومین دوره مسابقات ملی مهارت در کردستان
پایداری کامل شبکه آبرسانی مازندران در شرایط بحرانی اخیر
مشترکان پرمصرف پیامک اخطار قطع برق دریافت می‌کنند
شمار شهدای غزه به۵۷ هزار و ۶۸۰ نفر رسید
روز ادبیات کودک و نوجوان، فرصتی برای آشنایی کودکان با کتاب
طرح های عمرانی قم در مسیر پیشرفت
برگزاری نشست مبارزه با قاچاق کالا و ارز
آزمایش سامانه‌های پدافندی در پلدشت
مساجد محل خدمت‌رسانی به اهالی محله می‌شوند
شعر و ادبیات کودک تأثیر مهمی درمسیر زندگی کودکان دارد
اجتماع بزرگ زنان عاشورایی رهروان زینبی برگزار می‌شود
اقتصاد آب باید بازنگری شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید فرمانده نیروی هوایی ارتش از پایگاه‌های اصفهان و دزفول
گذرنامه؛ مبنای حضور اتباع خارجی در کشور
هدف از حمله به ایران، فروپاشی ایران مقتدر بود
ترامپ ادعا کرد: زمان مذاکرات بعدی با ایران مشخص شده است
آمادگی قرارگاه خاتم‌الانبیاء برای اجرای طرح‌های عمرانی
صدور گذرنامه زائران اربعین در کمترین زمان ممکن
شبکه تروریستی اینترنشنال به طور کامل هک شد
اهدای انگشتر سردار شهید حاجی‌زاده به سردار موسوی
آمریکا مسئول اصلی تجاوز به ایران است
اتابک: بسته حمایتی وزارت صمت برای پایداری تولید ابلاغ شد
هراس آمریکا از طرح ایجاد سازوکار مالی چندجانبه بریکس
آخرین شب مراسم عزاداری ابا عبدالله در حسینیه امام خمینی (ره)
ضرورت ارائه مشوق به داروخانه‌های فعال در جنگ تحمیلی اخیر
ایران مقابل زورگویی آمریکا و رژیم صهیونی ایستاد
قانون موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا ابلاغ شد
مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی با حضور رهبر انقلاب  (۴ نظر)
ترامپ ادعا کرد: زمان مذاکرات بعدی با ایران مشخص شده است  (۴ نظر)
هشدار سپاه به اسرائیل: دیگر خط قرمزی نخواهیم داشت  (۳ نظر)
در صورت تکرار خطای صهیون‌ها، طرح بیچاره‌کننده اجرا می‌شود  (۳ نظر)
اعتماد به روند گفت‌وگو، شرط بازگشت به مذاکره  (۳ نظر)
واکنش مردم به حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا  (۳ نظر)
اغلب جاسوسان رژیم صهیونیستی با کمک مردم شناسایی شدند  (۳ نظر)
ترامپ: کشور‌های همسو با بریکس جریمه خواهند شد  (۳ نظر)
همه فهمیدند ستون این خانه محکم و استوار است  (۲ نظر)
سردار صفوی: هزاران موشک و پهپاد در جای مطمئن داریم  (۲ نظر)
اتحادیه اروپا تحریم «اسرائیل» را بررسی می‌کند  (۲ نظر)
عیادت نماینده ولی فقیه در گیلان از جانشین پلیس راه رشت - لاهیجان  (۲ نظر)
اردوغان: فشار غرب بر رژیم صهیونیستی افزایش یابد  (۲ نظر)
آمریکا بداند تنها راه صلح پایدار گفت‌وگوی محترمانه است  (۲ نظر)
دشمن اگر حماقت کند، پشیمان می شود  (۱ نظر)