• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۹۶۷۷
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۳
تهران » سیاسی

دفاع ملی در سایه رهبری مقتدر

معاون امور استان‌های جمعیت جوانان انقلاب تاکید کرد: آنچه بار دیگر ایران را در برابر یک تهدید گسترده، پیروز و سرافراز نگاه داشت، نقش راهبردی رهبر انقلاب بود.

دفاع ملی در سایه رهبری مقتدر
 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، فرهاد باقری معاون امور استان‌های جمعیت جوانان انقلاب اسلامی در یادداشتی نوشت؛ وقایع روز‌های اخیر، به‌ویژه تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به حریم هوایی و سرزمینی جمهوری اسلامی ایران، بار دیگر نشان داد که دشمنی دیرینه صهیونیسم جهانی با ملت ایران، نه از سر قدرت، بلکه حاصل درماندگی در برابر رشد استقلال‌طلبانه، نفوذ منطقه‌ای و مقاومت ملت ایران است.
 
این تجاوز، هرچند در ظاهر، یک اقدام نظامی بود، اما در عمق خود، تلاشی مذبوحانه برای ترمیم چهره تخریب‌شده امنیتی و بازدارندگی متزلزل تل‌آویو تلقی می‌شود. پاسخ سریع، حساب‌شده و هوشمندانه نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران، بار دیگر نقاب از چهره پوشالی (افسانه قدرت اسرائیل) برداشت.
 
نقطه اتکای اصلی ملت ایران در این نبرد آشکار، چیزی فراتر از تجهیزات نظامی و توان بازدارندگی بود. آنچه بار دیگر ایران را در برابر یک تهدید گسترده، پیروز و سرافراز نگاه داشت، نقش راهبردی و آرامش‌بخش رهبر معظم انقلاب اسلامی بود. تدبیر حکیمانه، تأکید بر وحدت جبهه مقاومت، و باور به اقتدار ملت، سه ضلع طلایی فرماندهی کلان کشور در این موقعیت پیچیده بود.
 
رهبر انقلاب، نه‌تنها با بیان‌های صریح و موضع‌گیری‌های راهبردی، خطوط قرمز جمهوری اسلامی را برای دشمن شفاف‌سازی کردند، بلکه با هدایت افکار عمومی و مدیریت روانی جامعه، زمینه‌ساز آرامش ملی و تقویت روحیه مقاومت شدند. این کارویژه رهبری، در هیچ نظام سیاسی منطقه‌ای، مشابهی ندارد.
 
در کنار این رکن هدایت، باید از همراهی کم‌نظیر مردم یاد کرد؛ مردمی که بی‌توجه به جنگ رسانه‌ای دشمن، در صفوف منظم، با اهدای خون، شرکت در رزمایش‌های مردمی، حضور در تجمعات خودجوش و حتی ارائه خدمات پشتیبانی، تصویر یک ملت ایستاده را به جهان نشان دادند. مردم ایران نه فقط تماشاچی، بلکه خود جبهه‌دار امنیت ملی هستند.
 
از سوی دیگر، نقش فنی و میدانی نیرو‌های مسلح ایران در خنثی‌سازی حمله، نیازمند تحلیل مستقل است. کارآمدی سامانه‌های دفاعی، واکنش سریع هوایی، و آمادگی دائمی یگان‌های سپاه، ارتش، بسیج و نیروی انتظامی، نشان داد که جمهوری اسلامی ایران نه تنها آماده دفاع است، بلکه در صورت ضرورت، در موضع (ابتکار راهبردی) قرار دارد؛ و در این میان، چگونه می‌توان نام شهدای اقتدار را بر زبان نیاورد؟ همان دلیرمردانی که با ایستادگی در خط مقدم جبهه‌های مقاومت، آسمان ایران را امن نگاه داشتند، و با نثار جان خود، به دشمن فهماندند که هزینه تجاوز به این سرزمین، بیش از آن چیزی است که در محاسبات‌شان می‌گنجد. نام آنها، چون مشعل روشنی، مسیر امنیت ملی ما را تا نسل‌های آینده روشن خواهد کرد.
 
در نهایت باید گفت که این واقعه، آزمونی بود برای اثبات انسجام ملی، اثربخشی رهبری و عمق اعتقاد ملت به آرمان‌های انقلاب اسلامی. ایرانِ امروز، بیش از هر زمان دیگر، در جایگاه ملت-دولت مقاوم ایستاده است؛ ملتی که نه در برابر حملات نظامی، بلکه در برابر تمام جنگ‌های ترکیبی، روانی و اقتصادی نیز ایستاده است و خواهد ایستاد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خرید تضمینی ۲۳ هزار تن کلزا در مازندران
سرمایه‌ گذاری‌ ها باید به سمت صنایع دانش‌ بنیان سوق یابد
استقبال از دروازه بان درجزینی تیم ملی فوتسال ناشنوایان
پیش بینی ۱۲ تیر ماه ۱۴۰۴ اداره کل هواشناسی استان خوزستان
آغاز نام نویسی آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی
خارج کردن توده ۱۱ کیلویی از شکم بیمار ۵۵ ساله
کشف برنج و روغن‌های احتکار شده در شهرستان فسا
آغاز خرید گندم از کشاورزان درگزینی
خدمت‌رسانی به آسیب‌دیدگان با راه‌اندازی مرکز جهادی حامی
پیکر شهید فراجا در ملایر تشییع شد
دو برنامه «تفسیر و تفنگ و کوی محبت» از شبکه دو
«حدیث کعبه و کربلا» منتشر شد
شهادت، پایان زندگی مشترک شهید مدافع وطن، ابراهیم غضبانی
محرم امسال، صحنه نبرد روایت‌ها و احیای حقیقت کربلا
جیب استان پرپول شد
عزاداری مردم تفرش در قاب مستند
گرمازدگی بیماری فصل تابستان
آماده‌باش نیروهای شرکت توزیع برق آذربایجان‌غربی
صهیونیست‌ها در فکر فرار از سرزمین‌های اشغالی
شب آخر با «ققنوس»
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
ابلاغ آیین‌نامه اجرایی واردات خودرو در سال ۱۴۰۴
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد
برگزاری مراسم عزاداری اباعبدالله (ع) در حسینیه امام خمینی
آغاز ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی
ابلاغ قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای
کاروان ورزش ایران از حضور در یونیورسیاد بازماند
دروازه بان ذوب‌آهن در این تیم ماندنی شد
عملیات وعده صادق ۳ توسط رهبر انقلاب فرماندهی شد
دمای ۳ شهر سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسید
آغاز تمرینات ملی پوشان جوان تیم پارادو ومیدانی نابینایان و کم بینایان
تعویق انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
نشست شورای عالی قضایی
رژیم صهیونی در مسیر سقوط
آماده‌باش سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو