• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۹۱۰۶
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۹
قم » سیاسی

پیام آیت الله مکارم شیرازی به کنفرانس نقد حقوق بشر آمریکایی

آیت الله مکارم شیرازی در پیامی به کنفرانس بین المللی نقد حقوق بشر آمریکایی، حقوق بشر را بازیچه‌ای در دستان استکبار جهانی دانست.

  • پیام آیت الله مکارم شیرازی به کنفرانس نقد حقوق بشر آمریکایی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم؛ متن پیام به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
«وَلَقَدْ کَرَّمْنَا بَنِی آدَمَ وَحَمَلْنَاهُمْ فِی الْبَرِّ وَالْبَحْرِ وَرَزَقْنَاهُمْ مِنَ الطَّیِّبَاتِ وَفَضَّلْنَاهُمْ عَلَى کَثِیرٍ مِمَّنْ خَلَقْنَا تَفْضِیلًا»
در آغاز سخن لازم می‌دانم حملات وحشیانه و غیرقانونی رژیم اسرائیل و آمریکای جنایت‌کار را به کشور عزیزمان محکوم نموده و به خانواده شهدای این هجوم تسلیت و تعزیت عرض نمایم هم چنین از همه برگزارکنندگان و شرکت‌کنندگان این همایش وزین قدردانی می‌کنم و امیدوارم این نشست علمی گامی مؤثر در احقاق واقعی حقوق نوع بشر باشد.
از منظر ادیان الهی و به‌ویژه اسلام «انسان» موجودی است صاحب کرامت و شرافت، با این حال اگر همین موجود شریف از مسیر فطرت و عدالت منحرف گردد و حقوقی را نقض کند خداوند او را ظلوم می‌خواند. 
سال‌هاست تعبیر متعالی «حقوق بشر»، بازیچه دست قدرت‌های ظالم و جنایت کار قرار گرفته است تا در سایه آن، منافع نامشروع خود را دنبال کرده و به این بهانه، بدترین ظلم و ستم‌ها را در حق ملت‌ها و امت‌ها مرتکب شوند بی‌آنکه وجدان بشری را مخاطب بدانند و یا به حقوق انسان‌ها پایبند باشند؛ بهترین شاهد این سخن اوضاع امروز منطقه ماست.
در سالی که گذشت همه جهانیان جنایات رژیم اسرائیل را در غزه مشاهده کردند. هزاران زن و کودک و انسان‌های بی‌گناه قربانی جنایات این رژیم صهیونیستی شدند و یا از خانه و کاشانه خود آواره شدند؛ رژیمی که خود محصول تفکر استعماری و ضد انسانی غرب است.
 همچنین نباید از جنایات چند روزه اخیر علیه میهن اسلامی ما غافل شد که در آن بی‌گناهان با حملات ناجوانمردانه در خانه و کاشانه‌شان به شهادت رسیدند. آیا این مظلومان از حقوق ابتدایی همچون حق حیات و امنیت برخوردار نبودند؟ اینان در کدامین میدان نبرد حضور داشتند؟!
به روشنی باید گفت نگاه غرب به انسان و حقوق او، منفعت‌طلبانه و گزینشی است و هرجا پای منافع و سلطه‌طلبی آنان در میان نباشد از شعار‌های زیبا سخن می‌گویند، اما به محض تعارض با مطامعشان، نخستین قربانی خودِ «حقوق بشر» است.
نباید هرگز فریب شعار‌های فریبندۀ غرب را خورد، حقوق بشری که غرب از آن دم می‌زند، مفهومی پوچ و توخالی است، آنان نه اعتقادی به کرامت انسان دارند و نه پایبند به اصولی که ادعا می‌کنند. 
نصیحت من به همه اندیشمندان این عرصه این است که با روشن‌گری و تبیین حقایق چهره واقعی مدعیان دروغین حقوق بشر را برای افکار عمومی جهان آشکار سازند و اجازه ندهند این مفهوم والا به دست ناقضان اصلی آن تحریف و تباه شود. 
در پایان ضمن اعلام انزجار از جنایات بی‌شرمانه این رژیم جعلی و حامیان غربی آنان به‌ویژه دولت آمریکا و ابراز اندوه از شهادت مردم مظلوم منطقه خصوصا هموطنان عزیز، به دست صهیونیست جهانی و پشتیبانان آن و تبریک به ملت مقاوم و نیرو‌های مسلح به‌خاطر ایستادگی و دفاع در برابر متجاوزان از خداوند متعال امنیت پایدار برای امت اسلامی و پیروزی قاطع و نهایی مظلومان عالم بر مستکبران را مسألت دارم. 
والسلام علیکم و رحمة الله
 قم ـ ناصر مکارم شیرازی
 ۰۹ / ۰۴ / ۱۴۰۴

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری قاتل فراری قبل از خروج از کشور
حضور رئیس رسانه ملی در منزل شهید نیما رجب پور
فراگیری نوعی بیماری پوستی در یکی از روستاهای بوکان
حسینی: کنار شهدا آمدیم تا بگوییم ملت ایران اتحاد دارند
پیش‌بینی تردد ۱.۹ میلیون خودرو در روز
فعالیت بیش از پنج هزار هیئت مذهبی در مازندران
هشدار وزش باد در مرکزی و پدیده گردوخاک در اراک، ساوه و زرندیه
از لحظات نفس‌گیر زیر آوار تا تصمیمات سرنوشت‌ساز
کتاب «راس الحسین» منتشر شد
هشدار جدی محیط زیست استان تهران به واحدهای آلاینده
نیاز به گروه‌های خونی به ویژه گروه‌های خونی منفی
پویش اهدا خون مهر حسینی برای ایران در گلستان
تبدیل مراکز توزیع کمک در غزه به دام‌های مرگبار
آیین عزاداری سرور و سالار شهیدان در استانداری مازندران
قیمت جهانی طلا امروز ۱۲ تیر
نجات سه کوهنورد گرفتار در قله ازنادر لرستان
محدودیت ترافیکی در ایام تاسوعا و عاشورا
آمادگی راهداران برای خدمت رسانی به عزاداران حسینی
مردمی سازی کلیت سند اربعین است
همایش حقوق بشر قوه قضائیه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
ابلاغ آیین‌نامه اجرایی واردات خودرو در سال ۱۴۰۴
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد
برگزاری مراسم عزاداری اباعبدالله (ع) در حسینیه امام خمینی
آغاز ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی
ابلاغ قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای
کاروان ورزش ایران از حضور در یونیورسیاد بازماند
دروازه بان ذوب‌آهن در این تیم ماندنی شد
عملیات وعده صادق ۳ توسط رهبر انقلاب فرماندهی شد
نشست شورای عالی قضایی
آغاز تمرینات ملی پوشان جوان تیم پارادو ومیدانی نابینایان و کم بینایان
تعویق انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
رژیم صهیونی در مسیر سقوط
آماده‌باش سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو
تصویب هزار میلیارد تومان برای کمک به آسیب‌دیدگان تجاوز رژیم صهیونی