• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۵۴۷۶
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۸
ورزشی » ساير حوزه ها

دنیامالی: تمام ورزشکاران کنار ملت ایران بودند

وزیر ورزش و جوانان گفت: در زمان حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به خاک ایران همه ورزشکاران و دست‌اندرکاران ورزش پای کار آمدند.

دنیامالی: تمام ورزشکاران کنار ملت ایران بودند

 

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان امروز (جمعه) با حضور در برنامه زنده ورزش و مردم صدا و سیما با اشاره به پیروزی جمهوری اسلامی ایران مقابل رژیم صهیونیستی، اظهار کرد: وظیفه دارم این پیروزی بزرگ را به مردم و جامعه ورزش تبریک عرض کنم. همچنین به همه خانواده‌هایی که عزیزان‌شان را از دست دادند تسلیت می‌گویم. به خانواده بزرگ ورزش هم که در این جنگ بیش از ۵۰ ورزشکار خود را از دست دادند، تسلیت می‌گویم.

وی با اشاره به حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به خاک ایران از حمایت‌های جامعه ورزش قدردانی کرد و گفت: همه ورزشکاران و دست‌اندرکاران ورزش پای کار آمدند که انتظار هم همین بود. ما نمونه‌های خیرخواهانه زیادی از اهالی ورزش سراغ داشتیم که این بار هم برخی از آنها کار‌های بزرگی انجام دادند و در کنار مردم بودند.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به تلاش‌هایی که فدراسیون فوتبال برای آماده‌سازی تیم ملی انجام داده است، گفت: مذاکراتی برای بازی‌های دوستانه تیم ملی فوتبال انجام شده که بعضی از رقبا پول‌های سنگین می‌خواهند. با این حال در تلاش هستیم که حریفان خوبی را برای آماده‌سازی تیم ملی مهیا کنیم.

احمد دنیامالی ادامه داد: ما در فصل پاییز سه رویداد مهم داریم که باید خودمان را برای حضور در آنها آماده کنیم. البته در ۱۵ روز آینده مسابقات دانشجویان جهان در آلمان را داریم که امیدوارم ویزای ورزشکاران بیاید و مشکلات حضور آنها در این رویداد حل شود.

وزیر ورزش و جوانان با تاکید بر این که کاروان ایران برای حضور در بازی‌های آسیایی تدارکات خوبی خواهد دید، گفت: ما بهترین رتبه‌ای که داشتیم در ۲۰۱۴ اینچئون بوده که ۲۱ مدال طلا گرفته‌ایم. ما دنبال این هستیم که رتبه چهارمی یا پنجمی را بگیریم. سه کشور اول با ما فاصله دارند. ازبکستان، هند، قزاقستان و چند کشور دیگر هم رقیب ما هستند. با این برنامه‌ریزی که ما داریم ان‌شالله اتفاقات خوبی برای ورزش ایران رخ خواهد داد.

دنیامالی تاکید کرد: برای بودجه با کمیته المپیک و پارالمپیک صحبت کردم که هیچ نگرانی نداشته باشند. ما برای فدراسیون‌ها بودجه پیش‌بینی کردیم که مشکلی نداشته باشند. برخی فدراسیون‌ها بیش از ۱۰۰ درصد دریافت کرده‌اند. همه فدراسیون‌ها را ملزم کرده‌ایم که از هوش مصنوعی استفاده کنند. ما بر اساس برنامه‌های عملیاتی پیش می‌رویم و دنبال نمایش نیستیم و بودجه جداگانه‌ای هم برای این کار در نظر گرفته‌ایم. البته هنوز فاصله داریم با چیزی که باید باشیم.

وزیر ورزش در مورد انتخاب لباس آراسته برای کاروان‌های ورزش ایران در رویداد‌های بین‌المللی گفت: ما باید یک لباس متحد را به صورت پایه داشته باشیم و نشانه‌اش مشخص باشد. یعنی هر کسی که دید بداند که این تیم ملی ایران است. طراحان زیادی هم در این زمینه کار می‌کنند. همچنین مردم باید این لباس را بپسندند؛ ما باید از مردم هم نظر بخواهیم، چون این موضوع برای آنها هم مهم است. باید فلسفه رنگ و طرح را برای مردم توضیح بدهیم که آنها هم مجاب شوند.

احمد دنیامالی در مورد ورزشگاه آزادی هم گفت: پیش‌بینی این بود که ورزشگاه آزادی تعطیل شود. برای این کار باید ورزشگاه‌هایی را در نظر می‌گرفتیم. ما تصمیم گرفتیم که هم مسابقات ملی و باشگاهی را داشته باشیم و هم اینکه بازسازی ادامه داشته باشد. تا به حال موفق بودیم و به سرعت در حال کار هستیم و وضعیت چمن و اکثر جا‌ها خوب است. باید وضعیت سکو‌ها مقاوم‌سازی شود. چیزی که ما پیش‌بینی کرده‌ایم اواخر سال ۱۴۰۵ است، اما تلاش می‌کنیم که این زمان کمتر شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تاکید استاندار بر توسعه گردشگری مذهبی در کهگیلویه و بویراحمد
هشدار قرمز هواشناسی در پاریس به دلیل موج شدید گرما
ادامه اعتراض‌ها به کودک کشی رژیم صهیونیست‌ها در غزه
خرمشهر در وضع خطرناک آلودگی هوا
هوای آلوده مشهد در دهمین روز تیرماه
دفتر یادبود شهدای جنگ تحملی رژیم صهیونیستی در نیویورک
پیش‌بینی ثبت‌نام ۱۷ هزار و ۶۰۰ نوآموز در زنجان
بررسی روند احداث جاده ساحلی عباس آباد
توقیف تریلی حامل زباله در سمنان
بزرگداشت شهید طهرانچی فردا در دانشگاه آزاد اصفهان
قاچاق کالا در پوشش بارِ ضایعات پلاستیک
تمدید برگزاری مزایده عمومی معادن هرمزگان
دو هزار میلیارد تومان خسارت صنعت برق ناشی از جنگ ۱۲ روزه
روند کند ساخت مجتمع ارشاد شهرستان چگنی
هوای استان کرمانشاه در وضعیت بحرانی
استفاده از همه ظرفیت‌ها برای کاهش آسیب‌های اجتماعی
هر لحظه آماده پاسخ کوبنده به دشمن هستیم
شهرداری‌ها قاطعانه جلوی تخلفات در ساخت و ساز‌ها را بگیرند
برگزاری نشست تخصصی فدراسیون‌های وزنه برداری و تکواندو
فراخوان اعزام مشمولان سربازمعلم پایه خدمتی تیرماه سال ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رژیم صهیونیستی در آستانه حمله دوباره؛ هشدار درباره فریب آتش‌بس
آتش‌بس ممکن است فریب باشد
آغاز مراسم تشییع پیکر خانواده ۷ نفره دانشمند شهید هسته‌ای
دلایل اصلی کاهش شاخص بورس در دو روز اخیر
آغاز فروش محصولات ایران خودرو از امروز
تعلیق همکاری با آژانس، واکنشی طبیعی به رفتار گروسی است
مرگ رژیم صهیونیستی و نتانیاهو نزدیک شده است
دعوت ۲۰ بازیکن به اردوی ششم تیم والیبال جوانان
ضرورت حفظ قدرت خرید طبقات کم برخوردار جامعه
باید از انسجام ملی ایجاد شده در حوادث اخیر صیانت کرد
زائرین اربعین بیمه می‌شوند
تامین خودرو ویژه جانبازان در اولویت تخصیص ارز
مردم پادزهر جنگ ترکیبی رژیم صهیونیستی بودند
ایران برای پاسخ به هر تجاوز جدید آمادگی دارد
شهادت ۳۰ دانش‌آموز و ۷ معلم در جنگ ۱۲ روزه
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم  (۳ نظر)
اجرای طرح آرامش در تبریز   (۱ نظر)
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان  (۱ نظر)
موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است  (۱ نظر)
تأکید پزشکیان بر بررسی اخبار تعرض پهپاد‌های رژیم صهیونی  (۱ نظر)
پایان جنگ را فرزندان سپاه رقم زدند  (۱ نظر)
قانون «تعلیق همکاری با آژانس انرژی اتمی» ابلاغ شد  (۱ نظر)
ایران اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد  (۱ نظر)
امیر نصیر زاده: مبارزه با تروریسم نیازمند اتحاد و همکاری جهانی است  (۱ نظر)
ضرورت ارتقای «سواد امنیتی» برای صیانت اجتماعی  (۱ نظر)
ظریف: آژانس خود را از ننگ جنایات جنگی گروسی پاک کند  (۱ نظر)
پیام آیت الله نوری همدانی در پی شهادت سردار شادمانی  (۱ نظر)
یاوه‌گویی ترامپ نتیجه شکست سنگین در برابر ایران است  (۱ نظر)
بیرانوند نامزد عنوان بهترین دروازه‌بان آسیا شد  (۱ نظر)
موشک های هیولایی ایران علیه اسرائیل  (۱ نظر)