• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۵۰۵۴
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۰
آبادان » اقتصادی

فعالیت قطار‌های باری و مسافربری راه آهن جنوب بدون وقفه

فعالیت قطار‌های باری و مسافری در روز‌های جنگ و حملات دشمن متوقف نشد.

فعالیت قطار‌های باری و مسافربری راه آهن جنوب بدون وقفه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان؛ مدیرکل راه‌آهن جنوب گفت: در روز‌های جنگ و حملات ددمنشانه رژیم صهیونی به خاک مقدس جمهوری اسلامی ایران، فعالیت قطار‌های باری و مسافری متوقف نشد.

غلامحسین ولدی اظهار کرد: یکی دیگر از اقداماتی مهمی که در حوزه زیرساخت صورت گرفت، گماردن نگهبان در مراکز حساس و استراتژیک در پل‌ها است. علاوه بر این، قطار‌های نجات را در دو نقطه ایستگاه اهواز و بندر امام آماده به کار قرار دادیم.

وی افزود: طبیعتا اولین اقدام این اداره‌کل در شرایط جنگی، حفظ زیرساخت‌ها است. ما قبل از قبول قطار‌های مسافری از مبادی تهران، قم، مشهد مقدس و همچنین قبل از اعزام قطار‌های مسافری خود، درزین‌ها را به صورت پیشرو اعزام می‌کردم تا از سلامت مسیر ریلی اطمینان حاصل کنیم.

مدیرکل راه‌آهن جنوب اضافه کرد: افرادی را تحت عنوان راهبان که تقریبا تا ۱۰ کیلومتر مسیر را به صورت پیاده بازدید می‌کنند تعیین کردیم تا هرگونه مورد مشکوک اعم از مشکل در زیرساخت و نقص یا ایراد در ریل را به مافوق خود در کنترل مرکزی مخابره کنند؛ این اقدامات در راستای جلوگیری از توقف قطار‌های باری و مسافربری صورت گرفت.

ولدی گفت: یکی دیگر از اقداماتی مهمی که در حوزه زیرساخت صورت گرفت، گماردن نگهبان در مراکز حساس و استراتژیک در پل‌ها است. علاوه بر این، قطار‌های نجات را در دو نقطه ایستگاه اهواز و بندر امام آماده به کار قرار دادیم.

وی افزود: دیزل ذخیره برای ایستگاه‌ها آماده کردیم تا چنانچه قطاری در مسیر به هر دلیلی متوقف شد، بتوانیم بدون فوت وقت به آن امدادرسانی کنیم.

این مقام مسئول با بیان اینکه در طی این ۱۲ روز جنگ، هیچگونه توقف قطار اعم از باری و مسافربری نداشتیم، بیان کرد: پیش‌بینی کردیم ممکن است در تامین سوخت دچار مشکل شویم، به همین دلیل در سه نقطه از راه‌آهن جنوب مانند بندر امام، اهواز و خرمشهر سه پایگاه سوخت آماده به کار قرار دادیم.

وی با اشاره به نبود حمل هوایی و وجود تقاضای حداکثری برای حمل راه‌آهن گفت: در این راستا با توجه به تقاضای موجود ۸ قطار فوق‌العاده با ظرفیت ۳۷۰۰ نفر برای این ایام قرار دادیم. علاوه بر آن، ما تمامی سالن‌های ذخیره که در ایستگاه‌های مبدا و مقصد گذاشته بودیم را در چرخه فعالیت قرار دادیم و ۲۰ سالن با ظرفیت ۱۰۰۰ نفر اضافه کردیم.

ولدی افزود: در طی این ۱۲ روز صندلی ایجادی در حوزه قطار‌های بین‌شهری ۳۳ هزار نفر بود و استان خوزستان رتبه دوم در قطار‌های حومه‌ای را دارد و ما توانایی جابه‌جایی بیش از ۱۰ هزار نفر را در درون استان داشتیم.

وی ادامه داد: پس از آمادگی زیرساخت‌ها برای تردد قطارها، اصلی‌ترین وظیفه ما که از سوی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران به ما تکلیف شد، تخلیه کالا‌های اساسی از بندر امام بود.

ولدی با اشاره به جلسات با مدیرعامل بنادر و دریانوردی استان و شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران افزود: در طی این ۱۲ روز، ما بیش از ۳۰۰ واگن حمل کالای اساسی داشتیم که با توجه به اینکه در روز‌های عادی میانگین واگن‌ها ۱۱۲ واگن بود، رشد قابل توجه در این زمینه صورت گرفته است.

وی در خصوص تقاضای حداکثری و ازدحام در قطار‌های بین شهری اظهار کرد: وقتی قیمت یک نوع حمل و نقلی پایین است، تقاضا برای آن به حداکثر می‌رسد. کاری که از ابتدای سال برای قطار‌های حومه‌ای یا محلی انجام دادیم، آنلاین شدن بلیت فروشی قطار‌ها بود تا مسافران بتوانند بدون اتلاف وقت سوار قطار شوند.

ولدی بیان کرد: معتقدم که افزایش تعداد سالن‌های قطار، اقدامی خوب است و البته این کار در دستور کار راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران هم قرار دارد.

وی با اشاره به تعامل با دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی حمل و نقل کالا گفت: ما ارتباط بسیار خوبی با بندرامام و سازمان راهداری در مورد جابه‌جایی‌های بار داشتیم و هم صاحبان بار، هم مالکان واگن‌ها و سایر دستگاه‌های دولتی به ما کمک کردند تا عدد قابل توجهی حمل بار داشته باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تجلی عزاداری محرم در آیین‌های مختلف استان سمنان
نوای "یاحسین" ونه به ظلم کرمانیان در شب تاسوعا
تعزیه خوانی، تلفیق هنر ملی با عزاداری اهل بیت
محدودیت‌های ترافیکی روز تاسوعای حسینی در زاهدان
تبیین مسائل مهم ملی و بین المللی
دشمن صهیونیستی له شد و غرور رژیم مستکبر آمریکا شکست
تکیه هواداران فوتبال
تاسوعا روایت غیرت و بصیرت
برپایی عزای حسینی در آبادان و خرمشهر
ایمنی هیئت‌های مذهبی در رصد مستمر آتش‌نشانی اصفهان
یادی از امام جمعه فقید شهرستان رودسر
تاسوعا؛ آغاز عطشناک نهضت حسینی است
بقائی: جنگ تحمیلی اخیر تقسیم کار میان اسرائیل و آمریکا بود
مراسم تشییع دکتر «سیدمحمدباقر حجتی» فردا برگزار می‌شود
یک فوتی و ۴ مصدوم در محور سقز بانه
الزام دانشگاه‌ها به تامین اسکان استادان که منزلشان آسیب دیده است
نوبت عاشقی در بین مردمانی سبزاندیش و مهربان
شور حسینی در لرستان
فردا تاسوعا، روز تجلی وفا و حماسه
عزداری مردم به مناسبت محرم در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دمای ۳ شهر سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسید
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
انسجام ملت ایران؛ علت ناکامی طراحی دشمن
امیر حاتمی: با تمام توان از میهن اسلامی مان دفاع می‌کنیم
برگزاری اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان ایران
اسامی بانوان ملی‌پوش اعزامی به بسکتبال جام آسیا
روسای گروه‌ APA جنایات رژیم صهیونی را محکوم کنند
اتباع غیرمجاز باید با احترام به کشورشان برگردند
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند
راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر این هفته هم برپا می‌شود
جذب ۶۹ نیرو در ۹ دستگاه اجرایی خراسان جنوبی
روایت‌هایی از سردار حاجی زاده در کتاب «مرد ابدی»
عزاداری شب هشتم محرم در حسینیه امام خمینی (ره)
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد  (۴ نظر)
تکثیر شجاعت با حرکت قهرمانانه مجری خبر  (۴ نظر)
ساخت نیروگاه‌های تولید پراکنده در بیش از ۱۰۰۰ نقطه کشور  (۲ نظر)
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه  (۲ نظر)
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند  (۲ نظر)
شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله سلاح خود را تحویل نمی‌دهد  (۲ نظر)
تنها راه نجات منطقه از بحران، توقف تجاوزات رژیم صهیونی  (۲ نظر)
شکست پروژه جنگ ۱۲ روزه علیه ایران  (۱ نظر)
تعلیق همکاری با آژانس، واکنشی طبیعی به رفتار گروسی است  (۱ نظر)
ایران برای پاسخ به هر تجاوز جدید آمادگی دارد  (۱ نظر)
تأکید مسکو و پاریس بر احترام به حقوق هسته‌ای ایران  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح هیچگاه دچار از هم پاشیدگی نخواهند شد  (۱ نظر)
پاسخ ایران به تعرض دوباره، «سخت‌تر از دوره قبل» خواهد بود  (۱ نظر)
توهم‌های دشمن با مجاهدت‌های فرماندهان نقش برآب شد  (۱ نظر)
برگزاری آیین بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی دشمن صهیونی  (۱ نظر)