• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۰۱۵۲
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۱
اقتصادی » کشاورزی،روستا و عشایر

وزیر جهاد: در تأمین کالاهای اساسی مشکلی نداریم

وزیر جهاد کشاورزی ‌گفت: مشکلی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد و ۶۱ طرح در هفته جهاد کشاورزی در مازندران مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.

وزیر جهاد: در تأمین کالاهای اساسی مشکلی نداریم
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی امروز سه شنبه در جلسه با مدیران ستاد تنظیم بازار استان مازندران با عنوان اینکه فداکاری و شهامت شهدای استان مازندران سبب سعادت و سربلندی نسل‌های آینده خواهد بود اظهار داشت: جنایات وحشیانه رژیم‌های استکباری و دشمنان ایران، به‌ویژه در حوزه امنیت غذایی و نسل‌کشی در غزه محکوم است چون با استفاده از سلاح گرسنگی جمعیت زنان و کودکان را هدف قرار داده‌اند و چنین اقدامات اشتباه و خطرناکی در ایران نیز با واکنش‌های قاطع و بازدارنده مواجه خواهد شد و جای این رژیم خونریز بر روی زمین باقی نخواهد ماند، زیرا نیت‌های ضدبشری آنها در قرآن کریم نیز مورد تأکید قرار گرفته است.

وی از همدلی، هم آهنگی و هماهنگی قوا و نیرو‌های مسلح تحت فرماندهی معظم کل قوا گفت و افزود: مشکلی در تامین کالا‌های اساسی وجود ندارد که جا دارد از تلاش‌های جمعی برای حفظ امنیت و آبروی کشور قدردانی نمایم و علیرغم شرایط جنگی که در کشور داریم، اما جلسات و برنامه‌های مختلف، از جمله سفر‌های مفصل به استان‌ها و شنیدن نظرات فعالان بخش خصوصی و دستگاه‌های اجرایی پابرجا خواهد بود تا مشکلات حل و فصل شوند.

وی ادامه داد: سالروز صدور فرمان تشکیل جهاد سازندگی توسط امام خمینی (ره) یکی از شاهکار‌های مدیریتی انقلاب است و نقش آن در توسعه روستاها، عمران مناطق محروم و کمک به رزمندگان در دوران دفاع مقدس برجسته می‌شود.

این مسئول تصریح کرد: موضوع امنیت غذایی به عنوان یکی از حوزه‌های مهم و استراتژیک در امنیت ملی مطرح می‌شود که در جهان اهمیت ویژه‌ای دارد. ۶۱ پروژه کشاورزی در به ارزش ۴/۵ همت در استان مازندران در هفته جهاد کشاورزی مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.

وی گفت: تسهیل مسیر سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی از اهمیت زیادی برخوردار است که در تلاش هستیم برای رفع موانع، صدور دستورالعمل‌ها و لایحه‌های مربوطه اقدامات لازم صورت دهیم تا سرمایه‌گذاری در این حوزه رونق گیرد، زیرا فعالیت‌های کشاورزی در استان‌هایی مانند مازندران، به دلیل بهره‌وری زیاد و سودآوری، نقش مهمی در توسعه اقتصادی و مدیریت منابع آبی دارند.

وی اعلام کرد: بر اساس تدابیر قبلی و افزایش سطح ذخایر در ماه‌های گذشته، خوشبختانه ذخایر راهبردی کشور در حد مطلوب و قابل قبولی قرار دارد، هرچند که این ذخایر در سطح عالی نیستند.

وزیر جهاد کشاورزی تأکید کرد: تامین و تدارک کالا‌های اساسی همچنان در جریان است و هیچ مشکلی در فرآیند تامین عادی کالا‌ها وجود ندارد و با توجه به فصل تولیدات کشاورزی و فعالیت فعالان واردکننده و تامین‌کننده، نیاز به استفاده از ذخایر استراتژیک تاکنون نبوده است.

وی یادآور شد: به مناسبت ماه محرم و نزدیک بودن ایام عزاداری، سهمیه‌هایی برای استان‌ها در نظر گرفته می‌شود، به‌خصوص برای کالا‌های اساسی که مصرف بالایی دارند. این سهمیه‌بندی با توجه به تعطیلات و سفر‌های مسافرتی انجام شده است و کالا‌های اساسی در اختیار استان‌ها قرار می‌گیرد تا در صورت نیاز، خرید و فروش انجام شود.

وی اظهار کرد: به دلیل کاهش تقاضا در ایام سفر، ورودی کالاها، از جمله مرغ وارداتی از مازندران، کاهش یافته است؛ به‌طوری که از دیروز در استان ها، میزان واردات مرغ را کاهش داده‌ایم تا مصرف در داخل استان بهتر مدیریت شود.

نوری افزود: استان مازندران در تولید گوشت سفید، مرکبات و برنج جایگاه ویژه‌ای دارد و همواره مورد توجه وزارتخانه است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت تهیه اطلس آسیب‌های روانی-اجتماعی برای هر مدرسه
پیش‌بینی ناپایداری‌های همرفتی و موسمی در استان بوشهر
حقوقدانان شورای نگهبان به مجلس معرفی شدند
اجرای ۳۰ طرح راهسازی در آذربایجان غربی
لزوم تقویت کمیته نظارت بر بازار استان در راستای برخورد با گرانفروشی
تحویل خانه‌های مسکن ملی آستانه اشرفیه تا ۲ سال دیگر
ما با وحدت و همدلی همیشه پیروز میدان هستیم
تمدید عضویت رایگان در مراکز کانون پرورش فکری تا پایان تیر
رهاسازی یک قلاده زرده‌بر (پلنگ‌موش) در زیستگاه طبیعی
تسریع در توزیع گذرنامه‌های زائرین اربعین حسینی در گیلان
پیش بینی وضعیت هوای استان مرکزی
بیشترین داوطلبان نوبت دوم آزمون سراسری کدام گروه هستند؟
افزایش ۸ درصدی صادرات از پایانه مرزی بیله‌سوار
بهره برداری از سه هنرستان تخصصی در قم
رهاسازی یک بال لک‌لک پس از تیمار در ارومیه
مسدود کردن يک صفحه مجازی هنجارشکن در دلفان
بازدید وزیر جهاد کشاورزی از میدان تره بار
آغاز کشت قراردادی ذرت در دزفول
خوزستان در خط مقدم مقابله با تجاوز رژیم صهیونیستی
۵۵ مصدوم در حوادث رانندگی سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امکان نصب پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مجتمع‌های مسکونی
ورود سامانه رگباری به فارس همراه با کاهش دما و وزش باد شدید
قالیباف: انسجام ملی مهم‌ترین دستاورد جنگ بود
مکیدن محل گزش مار و عقرب ممنوع
معاون ارتباطات رئیس جمهور: هرگز به گروسی اعتماد نداریم
رهاسازی آب سد ایوشان برای آبیاری کشاورزی در لرستان
رکورد تاریخی پیوند کبد در بیمارستان امام خمینی (ره) تهران
آغاز ثبت‌نام تسهیلات ساخت برای تکمیل واحد‌های مسکونی نیمه‌تمام
اعلام جرم دادستانی تهران علیه نماینده پیشین مجلس
اجازه نخواهیم داد یک وجب از خاک ایران جدا شود
سرلشکر موسوی: روحیه نیرو‌های مسلح عالی است
ادای احترام قالیباف به شهدای اقتدار ایران
امنیت تهران و ایروان به یکدیگر گره خورده است
خاورمیانه مقاوم و مستقل درحال شکل گیری است
محرم امسال، تجلی حماسه و روح مقاومت است
فعالیت پدافند هوایی تبریز برای انهدام ریزپرنده ها  (۴ نظر)
سفیر کره شمالی: در صورت نقض آتش‌بس، در کنار ایران هستیم  (۴ نظر)
اغلب جاسوسان رژیم صهیونیستی با کمک مردم شناسایی شدند  (۳ نظر)
امکان نصب پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مجتمع‌های مسکونی  (۲ نظر)
کاهش بیش از ۵۱ هزار واحدی شاخص بورس  (۲ نظر)
سرلشکر موسوی: روحیه نیرو‌های مسلح عالی است  (۲ نظر)
آمریکا بداند تنها راه صلح پایدار گفت‌وگوی محترمانه است  (۲ نظر)
غبار کارخانه نسوز در گلوی مردم دهاقان  (۲ نظر)
خروج اتباع افغانستانی غیرمجاز از مرز دوغارون  (۱ نظر)
ساماندهی خوبی برای خروج اتباع انجام شده است  (۱ نظر)
ضربه کاری نیرو‌های مسلح منجر به درخواست آتش بس شد  (۱ نظر)
معابر شهر به نام‌ «شهدای اقتدار» مزین شد  (۱ نظر)
شبکه تروریستی اینترنشنال به طور کامل هک شد  (۱ نظر)
انفجار گاز در برج پامچال چیتگر با هفت مصدوم  (۱ نظر)
تولید ۲۹۵ فراورده حیاتی با کمک بافت پیوندی  (۱ نظر)