• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۴۰۹۵۲
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۸
بین الملل » اروپا

بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های انگلیس

بیانات مقام معظم رهبری در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) بنیانگذار انقلاب اسلامی به مانند دیگر کشور‌های جهان در رسانه‌های انگلیس نیز بازتاب گسترده‌ای یافت.

بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های انگلیس

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، بیانات مقام معظم رهبری در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) بنیانگذار انقلاب اسلامی به مانند دیگر کشور‌های جهان در رسانه‌های انگلیس نیز بازتاب گسترده‌ای یافت.

فایننشال تایمز گزارش داده است که رهبر انقلاب اسلامی ایران، آیت‌الله خامنه‌ای، در سخنرانی امروز خود با لحنی تند به پیشنهاد اخیر ایالات متحده درباره برنامه هسته‌ای ایران واکنش نشان داده است. ایشان پیشنهاد آمریکا را «بی‌ادبانه» و «بی‌فکرانه» توصیف کرده‌اند و تاکید کردند که این پیشنهاد در راستای سلب حق حاکمیت ایران بر انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای است.

رهبر ایران تأکید کرده است که توقف غنی‌سازی اورانیوم نه تنها به معنای پذیرش سلطه خارجی است، بلکه موجب از بین رفتن زیرساخت‌های ملی و تضعیف اقتدار جمهوری اسلامی خواهد شد.

به گزارش رویترز، آیت‌الله خامنه‌ای پیشنهاد آمریکا را تلاشی برای تضعیف قدرت ملی ایران دانسته و تأکید کرده‌اند که جمهوری اسلامی ایران به هیچ وجه برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را متوقف نخواهد کرد. ایشان گفتند: «اینکه بگویند ایران غنی‌سازی نکند یعنی تسلیم شویم؛ این شدنی نیست.

رهبر انقلاب همچنین تأکید کردند که پیشنهاد‌هایی که در آن استقلال و قدرت ملی ایران نادیده گرفته شود، از سوی جمهوری اسلامی غیرقابل قبول خواهد بود.

آسوشیتدپرس در تحلیل خود آورده که آیت‌الله خامنه‌ای با وجود انتقاد از پیشنهاد آمریکا، تأکید کرده‌اند که ایران هنوز راه مذاکره را نبسته است. این رسانه می‌نویسد که ایران در شرایط سخت اقتصادی قرار دارد و برخی در داخل حاکمیت معتقدند کاهش تحریم‌ها از طریق مذاکره ضروری است.

با این حال، رهبری ایران اعلام کرده‌اند که هرگونه توافق باید حفظ توانمندی‌های هسته‌ای کشور را تضمین کند.

روزنامه ایندیپندنت نوشت که آیت‌الله خامنه‌ای در سخنرانی امروز خود با تاکید بر اهمیت حفظ انسجام داخلی، خواستار وحدت مردم ایران در برابر فشار‌های خارجی شده‌اند. ایشان پیشنهاد آمریکا را با شعار «ما می‌توانیم» در تضاد دانستند و افزودند: «اگر عقب‌نشینی کنیم، فشار‌ها بیشتر خواهد شد؛ ایستادگی تنها راه پیروزی است.»

بی بی سی نیز گزارش داد، آیت‌الله خامنه‌ای در سخنرانی سالگرد رحلت امام خمینی گفت: «این [پیشنهاد]صد درصد در تضاد با شعار «ما می‌توانیم» است.»

«غنی‌سازی اورانیوم کلید برنامه هسته‌ای ماست و دشمنان بر آن تمرکز کرده‌اند.»

«رهبران گستاخ و متکبر آمریکا بار‌ها خواسته‌اند که ما برنامه هسته‌ای نداشته باشیم. شما کی هستید که برای ایران تعیین‌تکلیف می‌کنید؟»

این سخنان چند روز پس از آن بیان شد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا هشدار داده بود اگر مذاکرات شکست بخورد، ایران ممکن است با اقدام نظامی آمریکا یا اسرائیل روبه‌رو شود.

در توافق سال ۲۰۱۵، ایران متعهد شد که سطح غنی‌سازی اورانیوم را به ۳.۶۷ درصد محدود کند (مناسب برای سوخت نیروگاه‌های برق)، در ازای لغو تحریم‌ها. اما ترامپ در سال ۲۰۱۸ از توافق خارج شد و تحریم‌ها را دوباره اعمال کرد.

ایران بار‌ها تأکید کرده که برنامه هسته‌ای‌اش کاملاً صلح‌آمیز است و هرگز به دنبال ساخت یا دستیابی به سلاح هسته‌ای نخواهد رفت. با این حال، در واکنش به تحریم‌ها، تعدادی از محدودیت‌های توافق ۲۰۱۵ را نقض کرده است.

طبق گزارش اخیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، ایران اکنون بیش از ۴۰۸ کیلوگرم اورانیوم با غنای ۶۰ درصد در اختیار دارد که نزدیک به سطح مورد نیاز برای سلاح هسته‌ای است و می‌تواند برای ساخت ۹ بمب هسته‌ای کافی باشد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کمینه و بیشینه دمای هرمزگان ۱۷ آبان ماه
درخشش بانوی بسیجی کهگیلویه و بویراحمدی در رقابت های جهانی
آغاز ثبت نام وام دانشجویی از امروز
کرمان میزبان سی و هفتمین جشنواره تئاتر
آغاز دومین جشنواره بین‌المللی عکس «ایران جوان» در چهارمحال و بختیاری
هوای آبادان و خرمشهر در وضع ناسالم
لزوم همراهی همه نهاد‌ها و بویژه خانواده‌ها برای تربیت نسل انقلابی
هشدار سازمان بازرسی به شرکت‌های بیمه
تقویم روز و اوقات شرعی هفدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
نوزاد ارسنجانی در اورژانس به دنیا آمد
رویداد ملی ایران جان در ایستگاه پنجم خود به خراسان جنوبی رسید
غوغای شگفت انگیز رنگ‌ها در دره اسپیران مراغه
۱۳ اصفهانی در جمع کاروان اعزامی ایران به ریاض
یادی از شهدای دانش آموز در راهپیمایی ۱۳ آبان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
واکنش سفارت ایران در مکزیک به اتهام جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم پاداشی به صهیونیست‌ها برای جنایاتشان است
پیش‌بینی افزیش غلظت آلاینده در شهر‌های صنعتی
مکزیک ادعای طرح حمله به سفیر رژیم اسرائیل را تکذیب کرد
مخالفت باشگاه پیکان با استعفای سعید دقیقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)