پخش زنده
امروز: -
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم دولت سیزدهم با اشاره به خدمات شهید رئیسی در عرصه محرومیتزدایی، از تلاشهای وی برای احیای جهاد سازندگی، توسعه روستاها و نقش محوری اقتصاد روستا در امنیت غذایی و سیاسی کشور سخن گفت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ معاون توسعه روستایی و مناطق محروم دولت سیزدهم در برنامه تلویزیونی با عنوان تراز جمهور، با اشاره به اینکه شهید رئیسی از کودکی طعم محرومیت را چشیده بود، گفت: “جملهای امام راحل دارند که میگویند: آنهایی تا ته کار با انقلاب میمانند که خودشان طعم محرومیت چشیدند. آیتالله رئیسی همین طور بود، کاملاً با پوست، گوشت و استخوان بحث محرومیت را لمس کرده بودند. ”
امیرحسین مدنی افزود: این تجربه باعث شده بود تا ایشان در مسئولیتهای مختلف از جمله تولیت آستان قدس رضوی و ریاست قوه قضائیه، همواره به دنبال محرومیتزدایی باشند.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم دولت سیزدهم با بیان اینکه شهید رئیسی روستاها را مبنای امنیت غذایی و حتی امنیت سیاسی کشور میدانست، گفت: ایشان باور داشتند که اقتصاد روستا باید رونق بگیرد و به دنبال محرومیتزدایی در روستاها بودند. این برگرفته از حرکت و تفکر جهادی ایشان بود.
امیرحسین مدنی با اشاره به اینکه دولت سیزدهم از ابتدا، اقتصاد روستا را به عنوان یک رویکرد اصلی در نظر گرفته بود، تصریح کرد: اقتصاد روستا باعث میشود که روستایی در روستا ماندگار شود. ”
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم دولت سیزدهم همچنین از تلاشهای شهید رئیسی برای احیای جهاد سازندگی و مشارکت مردم در توسعه روستاها گفت.
امیرحسین مدنی با بیان اینکه لقب “سید محرومان” به صورت خودجوش از سوی مردم به شهید رئیسی داده شده بود، افزود: “در انتخابات ۱۴۰۰ در مناطق محروم و روستایی، آن شوری که برای رأی دادن به ایشان ایجاد شده بود، این بود که ایشان سید محرومان است.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم دولت شهید رئیسی، به تلاشهای دولت سیزدهم در راستای توسعه روستاها و مناطق محروم با تغییر رویکرد و احیای تفکر جهادی با مشارکت مردم نیز اشاره کرد.
امیرحسین مدنی با اشاره به پیگیریهای شهید رئیسی برای احیای جهاد سازندگی اظهار داشت: به محض اینکه رئیس جمهور شدند، این موضوع را پیگیری کردند و در سفر به استان کهگیلویه و بویراحمد، درباره احیای جهاد سازندگی توسط وزیر جهاد کشاورزی وقت گفتوگو کردند.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم دولت سیزدهم افزود: شهید رئیسی تأکید داشتند که باید با یک نقشه راه مشخص، احیای جهاد سازندگی را پیگیری کرد و در نهایت با تشکیل شورای عالی جهاد سازندگی، این مسئله را دنبال کردند.
وی با بیان اینکه شهید رئیسی معتقد بودند؛ جهاد سازندگی در ابتدای انقلاب بر اساس حضور خودجوش مردم شکل گرفت، تصریح کرد: “ایشان تلاش داشتند تا با احیای این روحیه، بار دیگر مردم را در توسعه روستاها و مناطق محروم سهیم کنند.
امیرحسین مدنی با اشاره به سفرهای شهید رئیسی به مناطق مختلف گفت:“بسیاری از افرادی که در ابتدا به ایشان علاقه نداشتند، پس از دیدار نزدیک با ایشان، نظرشان تغییر میکرد و ایشان را از جنس خود میدانستند.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم دولت سیزدهم افزود: با همدلی و پیگیری مستقیم رئیس جمهور شهید، ریل جهاد سازندگی در دولت سیزدهم گذاشته شد و نهضتی برای احیای واحدهای اقتصادی راکد به راه افتاد؛ تلاشی که نه فقط چرخ تولید را به حرکت درآورد، بلکه امید را به کارگران و رونق را به مناطق محروم بازگرداند.
به گفته امیرحسین مدنی، شهید رئیسی با جدیت به مشکلات تولیدکنندگان و کارگران رسیدگی میکرد. او شخصاً در جلسات و بازدیدها، به بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و وضعیت کارگران میپرداخت و از نزدیک جویای احوال آنان میشد.