• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۱۸۹۱۷
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۷
خوزستان » اجتماعی

تاکید امام جمعه موقت اهواز بر کاهش قطع برق در این کلانشهر

امام جمعه موقت اهواز گفت: با توجه به شرایط خاص آلودگی هوا و گرمای شدید در خوزستان، انتظار می‌رود قطعی برق در این استان به حداقل ممکن برسد.

تاکید امام جمعه موقت اهواز بر کاهش قطع برق در این کلانشهر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، حجت‌الاسلام و المسلمین مهدی اخوان صباغ در خطبه‌های نماز جمعه این هفته اهواز که در محل مصلای مهدیه امام خمینی (ره) برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به گرمای هوا و شرایط آلودگی، انتظار می‌رود قطعی برق در استان خوزستان به حداقل برسد. همچنین از مردم درخواست می‌شود با صرفه‌جویی در مصرف برق و پرهیز از اسراف، از بروز مشکل در این حوزه جلوگیری کنند.

وی افزود: استان خوزستان در ۲ سال گذشته در مصرف بهینه آب و برق، به الگویی در سطح کشور تبدیل شده و امید است امسال نیز در نقاط مختلف استان شاهد رعایت الگوی مصرف باشیم.

خطیب جمعه اهواز در ادامه به یکصدمین سالگرد تأسیس حوزه علمیه در کشور اشاره کرد و گفت: از نخبگان و علما انتظار می‌رود پیام رهبر معظم انقلاب در خصوص این مناسبت بزرگ را با دقت مطالعه کنند؛ چرا که معظم‌له تأکید کرده‌اند حوزه علمیه باید مجاهد فرهنگی و نوآور تربیت کند، چرا که جامعه امروز به چنین روحانیونی نیاز دارد.

وی تصریح کرد: به فرموده مقام معظم رهبری، روحانیت همواره در تمام صحنه‌ها در کنار مردم حضور داشته و در شکل‌گیری امت اسلامی به‌عنوان هویتی جهادی، نقش‌آفرین بوده است.

اخوان صباغ با گرامیداشت هفته بسیج سازندگی و جمعیت هلال احمر گفت: این مناسبت فرصتی برای بازخوانی یکی از نقاط قوت درخشان نظام جمهوری اسلامی است؛ یعنی ایمان عملی و خدمت بی‌منت. خدماتی که بسیج سازندگی و هلال احمر ارائه می‌دهند، خالصانه و در راستای رضای الهی است.

امام جمعه موقت اهواز همچنین با اشاره به شعار سال عنوان کرد: نگاه رهبر معظم انقلاب بر پایه اقتصاد مقاومتی، تکیه بر توان متخصصان داخلی و حمایت از تولید داخل است. این شعار نقطه عطفی برای تبدیل این باور به عمل است و لازمه آن، فراهم‌سازی بستر‌های مادی و حقوقی مناسب برای مردم جهت ورود به عرصه سرمایه‌گذاری است.

وی تسهیل نظام بانکی و اصلاح قوانین آن را از مهم‌ترین راهکار‌های تحقق این هدف دانست و اظهار کرد: مردم از عملکرد برخی بانک‌ها گلایه‌مند هستند و سخت‌گیری‌های بانکی، تولیدکنندگان را با مشکل مواجه کرده است.

حجت‌الاسلام و المسلمین اخوان صباغ خاطرنشان کرد: باید مشوق‌های مالیاتی برای سرمایه‌گذاری در تولید تعریف شود تا مردم احساس امنیت اقتصادی داشته باشند. تجربه تلخ سرمایه‌گذاری در بورس در سال‌های گذشته نشان داد که این اعتماد به‌آسانی از دست می‌رود و باید بازسازی شود.

وی فرهنگ‌سازی، تغییر نگاه عمومی نسبت به سرمایه‌گذاری، و راه‌اندازی تعاونی‌ها و شبکه‌های مردمی را از دیگر نیاز‌های مهم در مسیر حمایت از تولید برشمرد.

امام جمعه موقت اهواز در بخش دیگری از سخنان خود به مسائل جهان اسلام اشاره کرد و گفت: اصلی‌ترین مسئله امروز دنیای اسلام، بحران غزه است. رژیم صهیونیستی در حال ارتکاب نسل‌کشی است و بدون هیچ واهمه‌ای این جنایات را ادامه می‌دهد؛ در حالی که جامعه جهانی نیز واکنش قاطعی نشان نمی‌دهد.

وی افزود: اسرائیل بداند که کشتار مردم بی‌دفاع پیروزی نیست و نیرو‌های مقاومت در غزه، لبنان، یمن و عراق روز به روز قدرتمندتر می‌شوند. این جنگ‌ها به‌واقع فرصتی برای تقویت جبهه مقاومت هستند.

اخوان صباغ تأکید کرد: رژیم صهیونیستی در این نبرد شکست خورده است و این شکست‌ها در نهایت به نابودی این رژیم غاصب به دست جوانان آزاده جهان، به‌ویژه از یمن، منجر خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی دهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
نخستین شکست تیم هندبال بانوان نفت وگاز گچساران
بازگشت اعضای تیم فوتسال کمتر از ۱۷ سال به ایران
فعالیت ۲۲۵ صلح یار در مساجد کرمان
اطلاعیه خاموشی برق در بهمئی و دنا
کتاب «فقه خبر» امروز رونمایی می‌شود
شهرداری چلیچه در مرحله پلی آف
آلودگی هوا در ۱۲ شهر خوزستان
روزی برای ناشنوایان
تجلیل از ملی پوش آباده‌ای اعزامی به المپیک آسیایی
یک برد ویک تساوی برای نمایندگان کرمان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
صعود شاهین گرداب سفلی به تیم اول گروه A
کاهش تصادفات جاده ای نیازمند فرهنگ سازی است
میدان امیر چخماق یزد
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (دهم آبان ۱۴۰۴)
آسمانی صاف در بیشتر مناطق کشور
نخستین شهید محراب، مرزبان فقاهت و جهاد
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۰ آبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تأکید امام جمعه ساری بر تزریق نگاه بصیرتی به نسل جوان
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
با توجه به نوع تهدید، پدافند غیرعامل بازآرایی می‌شود
توافق چین و آمریکا از منظر رسانه انگلیسی
رای گیری کم سابقه دو حزبی بر ضد ترامپ در سنای آمریکا
ساپینتو: به تیمم افتخار می‌کنم، عالی بودیم
ثابت کردید برای رسیدن به قله‌ها، مانعی وجود ندارد
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ  (۳ نظر)
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
نخستین جشنواره حجاب بانوی ایرانی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)