پخش زنده
امروز: -
فرمانده انتظامی استان خوزستان از هلاکت و مجروحیت اراذل و اوباش و سارقان به عنف در شهرستانهای شادگان و خرمشهر خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سردار سید محمود میرفیضی با بیان اینکه یکی از اولویتهای پلیس در سال ۱۴۰۴ برخورد و مقابله با اراذل و اوباش است، اظهار کرد: بامداد امروز (۲۶ فرودین ۱۴۰۴) ماموران پلیس شهرستان شادگان فرد اراذل و اوباش که با سلاح شکاری اقدام به قدرتنمایی و اخلال در نظم عمومی میکرد را شناسایی و طی عملیاتی مقتدرانه با آتش متقابل او را به هلاکت رساندند.
وی بیان کرد: ماموران پلیس در عملیاتی دیگر ۲ سارق بهعنف را حین سرقت در شهرستان خرمشهر شناسایی و در عملیات تعقیب و گریز و قانون بکارگیری سلاح یکی از آنها را مجروح و هر ۲ نفر را دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی استان خوزستان بیان کرد: در مجموع ۲ عملیات از متهمان سلاح شکاری، تعدادی فشنگ، موادمخدر و سلاح سرد کشف شد.
سردار میرفیضی با تأکید بر اینکه پلیس در حوزه تأمین امنیت مردم اهل مماشات نیست، تاکید کرد: پلیس بدون اغماض و طبق قانون با اراذل و اوباش برخورد خواهد کرد.