ادعای پرداخت پول در انتخابات فدراسیون فوتبال دردسرساز شد
کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال با صدور اطلاعیهای به ادعای پرداخت پول در انتخابات فوتبال ورود کرد.
به گزارش
گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، در اطلاعیه کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال آمده است: کمیته اخلاق فدراسیون ضمن احضار رئیس هیئت فوتبال یزد به این کمیته، اعلام میدارد با توجه به پخش اخباری مبنی بر اخذ رأی در انتخابات فدراسیون فوتبال با پرداخت وجه، اصولا ادعای مزبور در هر انتخاباتی اعم از فوتبالی و غیر آن امکان طرح دارد به طوری که در قوانین کیفری و همچنین آیین نامه اخلاق فدراسیون فوتبال و فیفا برای آن مجازات پیش بینی شده است.
بر این اساس، کمیته اخلاق در راستای عمل به وظایف قانونی خود نسبت به دعوت از مدعیان و تحقیق در این خصوص و مطالبه مستندات نامبردگان اقدام کرده است.
بدیهی است چنانچه موضوعی محرز شود مطابق مقررات رسیدگی و برخورد قاطع خواهد شد. همچنین درباره طرح ادعای واهی و بدون دلیل و مستندات و واقعیت موضوع از مصادیق تشویش اذهان عمومی و نشر اکاذیب و افترا تلقی میگردد که طرح آن بالاخص بدون استفاده از مجاری قانونی و طرح به صورت عمومی به جهت حفظ و صیانت از حیثیت و اعتبار فوتبال و شخصیت افراد مستوجب مجازات و برخورد قانونی خواهد بود.