• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۶۹۳۷۱
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۰
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر

ذخیره‌سازی ۱۶ هزار تن میوه و ۱۲۰۰ تن خرما برای شب عید و ماه رمضان

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران از ذخیره‌سازی ۱۶ هزار تن میوه و ۱۲۰۰ تن خرما برای تنظیم بازار شب عید و ماه مبارک رمضان خبر داد.

ذخیره‌سازی ۱۶ هزار تن میوه و ۱۲۰۰ تن خرما برای شب عید و ماه رمضان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با حضور در برنامه میز اقتصاد با اشاره به اینکه مسئولیت تأمین و ذخیره‌سازی میوه برای شب عید و خرما برای ماه رمضان بر عهده سازمان تعاون روستایی قرار دارد، اظهار کرد: بر اساس دستورالعمل ابلاغی، میزان نیاز هر استان به کارگروه‌های استانی واگذار شده است. این کارگروه‌ها با حضور استاندار، مدیران جهاد کشاورزی، تعاون روستایی، صنعت و معدن و سایر مسئولین استان، برآورد‌های لازم را انجام داده‌اند. تا به امروز میزان درخواست استان‌ها برای میوه بین ۱۵ تا ۱۶ هزار تن بوده و برای خرما نیز ۵۰۰ تن درخواست ثبت شده است. این میزان میوه و خرما هم‌اکنون در سردخانه‌های استان‌ها ذخیره شده و آماده عرضه به بازار است.

رئیس سازمان تعاون روستایی درباره عرضه خرما گفت: با توجه به آغاز ماه مبارک رمضان، عرضه خرما به فروشگاه‌های زنجیره‌ای از امروز آغاز شده است و استان‌ها نیز اختیار توزیع را برعهده دارند. علاوه بر ۱۵ تا ۱۶ هزار تن میوه‌ای که بر اساس نیاز استان‌ها تأمین شده، ۶۰۰۰ تن دیگر نیز به عنوان ذخایر احتیاطی در نظر گرفته‌ایم. در صورتی که استانی با کمبود میوه مواجه شود، این ذخایر به سرعت حمل و عرضه خواهد شد. چهار استان کشور، مسئولیت تأمین و ذخیره‌سازی میوه را بر عهده دارند، اما سازمان تعاون روستایی نیز با ذخیره‌سازی میوه به عنوان ذخایر احتیاطی، آمادگی دارد تا در صورت لزوم، عرضه را افزایش دهد.

محمدرضا طلایی افزود: همچنین علاوه بر ۵۰۰ تن خرمای ذخیره‌شده در استان‌ها، ۲۰۰ تن خرمای مضافتی، کبکاب و کلوته نیز ذخیره‌سازی شده که ۲۰۰ تن آن در تهران نگهداری می‌شود. همچنین ۵۰۰ تن خرمای کلوته از باغات منطقه جیرفت تأمین شده که آماده عرضه در بسته‌بندی‌های ۷۰۰ گرمی تا یک کیلویی در صورت نیاز است. در حال حاضر ۷۰۰ تن خرما برای عرضه داریم و ۵۰۰ تن دیگر نیز در سردخانه‌ها در بسته‌های ۷ کیلویی ذخیره شده که در صورت نیاز، در بسته‌بندی‌های مختلف به بازار عرضه خواهد شد؛ بنابراین در مجموع ۱۲۰۰ تن خرما برای بازار شب عید و ماه رمضان ذخیره شده است.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران درباره قیمت مصوب خرما و میوه گفت: تعیین قیمت بر عهده کارگروه‌های استانی است و این کارگروه‌ها بر اساس شرایط بازار و میزان عرضه و تقاضا، قیمت‌گذاری را انجام می‌دهند. با این حال، سازمان تعاون روستایی تأکید کرده است که قیمت‌ها باید بین ۱۵ تا ۲۰ درصد کمتر از قیمت خرده‌فروشی در هر استان باشد. در استان تهران نیز طبق اعلام تنظیم بازار، قیمت هر کیلو خرمای نظافتی ۱۴۸ هزار تومان، خرمای کبکاب ۷۰ هزار تومان و خرمای کلوته حدود ۵۵ هزار تومان تعیین شده است.

محمدرضا طلایی در پایان درباره عرضه میوه شب عید نیز تصریح کرد: با توجه به افزایش قیمت میوه، عرضه باید هرچه زودتر آغاز شود. ما آمادگی کامل داریم و تصمیم‌گیری درباره زمان عرضه میوه شب عید به تشخیص تنظیم بازار استان‌ها بستگی دارد؛ و باید قیمت عرضه ۱۵ تا ۲۰ کمتر از قیمت خرده‌فروشی‌ها باشد. ما آمادگی توزیع این محصولات را داریم و میوه شب عید شامل سیب و پرتقال در سردخانه‌های استان‌ها ذخیره شده و هیچ مشکلی از نظر تأمین این اقلام وجود ندارد. در صورت لزوم، عرضه در روز‌های آینده آغاز خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کمینه و بیشینه دمای هرمزگان ۱۷ آبان ماه
درخشش بانوی بسیجی کهگیلویه و بویراحمدی در رقابت های جهانی
آغاز ثبت نام وام دانشجویی از امروز
کرمان میزبان سی و هفتمین جشنواره تئاتر
آغاز دومین جشنواره بین‌المللی عکس «ایران جوان» در چهارمحال و بختیاری
هوای آبادان و خرمشهر در وضع ناسالم
لزوم همراهی همه نهاد‌ها و بویژه خانواده‌ها برای تربیت نسل انقلابی
هشدار سازمان بازرسی به شرکت‌های بیمه
تقویم روز و اوقات شرعی هفدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
نوزاد ارسنجانی در اورژانس به دنیا آمد
رویداد ملی ایران جان در ایستگاه پنجم خود به خراسان جنوبی رسید
غوغای شگفت انگیز رنگ‌ها در دره اسپیران مراغه
۱۳ اصفهانی در جمع کاروان اعزامی ایران به ریاض
یادی از شهدای دانش آموز در راهپیمایی ۱۳ آبان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
واکنش سفارت ایران در مکزیک به اتهام جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم پاداشی به صهیونیست‌ها برای جنایاتشان است
پیش‌بینی افزیش غلظت آلاینده در شهر‌های صنعتی
مکزیک ادعای طرح حمله به سفیر رژیم اسرائیل را تکذیب کرد
مخالفت باشگاه پیکان با استعفای سعید دقیقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)