• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۳۴۳۷۳
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۷
آذربایجان غربی » اقتصادی
استاندار آذربایجان‌غربی:

زمینه سرمایه گذاری در آذربایجان‌غربی فراهم می‌شود

استاندار آذربایجان‌غربی گفت: زمینه سرمایه گذاری برای سرمایه گذاران در استان فراهم می‌شود.

زمینه سرمایه گذاری در آذربایجان‌غربی فراهم می‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،رضا رحمانی شنبه شب در برنامه تلویزیونی "منظر" صداوسیمای مرکز استان با بیان اینکه حضور در بین مردم آذربایجان‌غربی را برای خود توفیق الهی می‌دانم، افزود: از روز اول اولویت‌های خود را برای توسعه استان مشخص کردیم.

وی همچنین با اشاره به اینکه در این مدت شناخت دقیق و شفاف از استان پیدا کرده است، خاطرنشان کرد: اولویت اصلی ما، وفاق و همدلی در استان است.

استاندار آذربایجان‌غربی با بیان اینکه هم‌مرز بودن با سه کشور، استان را به پایگاه بزرگ صادراتی تبدیل می‌کند، افزود: اقوام و ادیان الهی، موقعیت جغرافیایی، هم‌مرز بودن با سه کشور و ثروت‌های خدادادی از ویژگی‌های استان است.

رحمانی همچنین با اشاره به اینکه از نظر ذخایر معدنی و تنوع مواد معدنی، آذربایجان غربی در کشور بی نظیر بوده و جزو استان‌های برتر کشور است، اضافه کرد: باید برای بهره برداری از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های استان، برنامه ریزی‌های لازم صورت گیرد.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه آذربایجان غربی قابلیت توسعه در حوزه صنایع تبدیلی را دارد، افزود: برای بهره گیری از ظرفیت‌های آذربایجان غربی، نیازمند رشد صنعت در استان هستیم.

استاندار آذربایجان‌غربی با بیان اینکه تکمیل زنجیره‌های ارزش، در اولویت برنامه‌های استان در حوزه سرمایه گذاری است، یادآور شد: در بسیاری از تولیدات کشاورزی از جمله سیب، رتبه اول کشور را داریم ولی از نظر ارزش افزوده محصولات کشاورزی، رتبه ۱۰ کشور هستیم.

رحمانی همچنین با اشاره به اینکه برای افزایش ارزش تولیدات کشاورزی، توجه ویژه‌ای به صنعت سورتینگ و بسته بندی داریم، افزود: کشاورزان استان نتوانسته‌اند بهره لازم را از محصولات تولیدی خود ببرند و نیازمند توجه ویژه هستند.

وی در ادامه آذربایجان‌غربی را از امن‌ترین استان‌های کشور عنوان کرده و بیان داشت: آذربایجان غربی دروازه ورود به ایران اسلامی است و باید نگاه به مرز‌ها عوض شود.

استاندار آذربایجان‌غربی با بیان اینکه مرز‌های استان از مزیت‌های بزرگ برای توسعه است، افزود: بسیاری از کشور‌های منطقه، علاقمند توسعه مراودات تجاری با کشور ما هستند و باید به مرز‌ها به عنوان فرصت توجه ویژه شود.

رحمانی با اشاره به اینکه توسعه صنعت گردشگری، موجب رونق اقتصادی در استان خواهد شد، تصریح کرد: با توجه به وجود کادر درمان حاذق در استان و امکانات پزشکی، آذربایجان‌غربی می‌تواند به قطب گردشگری سلامت در کشور تبدیل شود.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه مردم پای کار هستند و زمینه مشارکت آنها در حوزه‌های مختلف فراهم شود، افزود: شرکت‌های سرمایه گذاری در کنار تولید، محل‌های عرضه محصولات خود را نیز در استان ایجاد می‌کنند.

استاندار آذربایجان‌غربی با بیان اینکه مناطق مرزی باید به آبادترین مناطق استان تبدیل شود، اظهار داشت: منطقه ویژه اقتصادی سرو یک فرصت کم نظیر برای آذربایجان غربی بوده و پایانه مرزی کوزه رش با توافق دو کشور ایجاد می‌شود و مقدمات کار نیز فراهم شده است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه صنایع پیشران باید در آذربایجان غربی شکل گیرد، افزود: توسعه سرمایه گذاری و ایجاد صنایع پیشران، باید به مطالبه مردمی تبدیل شود و در حوزه صنعت و خدمات، ارزش افزوده تولیدات افزایش یابد.

استاندار آذربایجان‌غربی با بیان اینکه رشته‌های جدید دانشگاهی در استان بر پایه توسعه سرمایه گذاری شکل خواهد گرفت، ادامه داد: دولت بستر سرمایه گذاری در استان را فراهم کرده و تسهیلات لازم را تخصیص می‌دهد و مدیران و کارکنان دولت با روی خوش از سرمایه گذاران و ارباب رجوع استقبال کنند.

رحمانی در ادامه با اشاره به اینکه مردم استان فضای فرهنگی و اجتماعی را برای حضور سرمایه‌گذاران فراهم کنند، افزود: بسیاری از سرمایه گذاران برای حضور در استان نیازمند همراهی مردم و مسئولان هستند و روند سرمایه گذاری در آذربایجان غربی باید تسریع شود.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه تمامی شرایط برای حضور سرمایه گذاران در استان فراهم است، یادآور شد: از کشور‌های مختلف از جمله آسیای میانه، برای حضور در استان و سرمایه گذاری اعلام آمادگی شده و برای محصولات تولیدی استان در خارج از کشور متقاضی‌های مختلف وجود دارد.

استاندار آذربایجان غربی با بیان اینکه مقام معظم رهبری فرمودند که یکی از اصول اقتصاد مقاومتی، مردمی بودن است، افزود: جاذبه‌های گردشگری آذربایجان غربی در منطقه بی نظیر بوده و باید از این ظرفیت برای جذب گردشگر بیشتر استفاده کرد.

رحمانی همچنین با اشاره به اینکه سیاست دولت کاهش حضور در ادارات بوده و مجوزها باید از طریق درگاه های الکترونیکی صادر شود، اضافه کرد: نهضت بزرگ سرمایه‌گذاری در استان باید شکل گیرد و تمام مردم آذربایجان غربی می توانند در این نهضت نقش آفرینی کنند.

وی در ادامه اظهار داشت: برای افزایش ارزش افزوده محصولات، باید برندسازی کنیم و محصولات تولیدی استان با برند و تجاری سازی به فروش برسد.

استاندار آذربایجان غربی در پایان با یادآوری اینکه در کشورهای موفق در حوزه اقتصادی، می توان مشار‌کت مردم را دید، افزود: از  اقشار مختلف مردم استان دعوت می کنیم در کنار دولت باشند و برای تسریع در روند سرمایه گذاری کمک کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ورود لاریجانی به پاکستان
برگزاری یادواره شهدای روستای چیر در استان زنجان
اجتماع ۱۵ ساله عزاداران البرزی در میدان فاطمیه کرج
صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا در البرز
برگزاری جلسه شورای پدافند غيرعامل لرستان
عزاداری مردم لرستان در سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
برگزاری یادواره شهدای انتظامی در سلسله
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
تمدید مهلت انتخاب صادرکنندگان برگزیده استانی سال ۱۴۰۴
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
در روزهای آلودگی هوا مایعات زیاد مصرف کنید
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۴ آذر
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تجلیل از خانواده معظم شهدا در خرم آباد
قتل یک استاد دانشگاه به‌دست قاتلان اجاره ای در گتوند
حال و هوای این روزهای مدینه منوره
برگزاری یادواره شهدا در دورود
استمرار آلودگی هوا در سمنان
همه مراکز آموزشی لرستان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
فرار رئال از شکست
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
تمامی مقاطع تحصیلی استان‌تهران بجز فیروزکوه غیرحضوری شد
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت مرتضی رضیعی
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
مدارس سراسر استان سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
مدارس سیستان بلوچستان در روز‌های پایانی هفته غیرحضوری شد
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
آمریکایی‌ها التماس کردند ایران آتش‌بس را بپذیرد
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)