• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۹۲۲۶۳
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۴
خوزستان » اقتصادی

تاکید فرماندار اهواز بر حل مشکلات کشت پاییزه

فرماندار اهواز با تاکید بر لزوم تعیین تکلیف سریع شبکه فاضلاب و دفع آب‌های سطحی گفت: آب‌گرفتگی باید به حداقل برسد در ایامی که بحران نیست باید چاره اندیشی و تلاش شود تا نارضایتی ایجاد نشود.

تاکید فرماندار اهواز بر حل مشکلات کشت پاییزه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سید احمد موالی زاده در نشست شورای اداری اهواز اظهار کرد: تفکر بسیجی در کار‌ها باید نهادینه و در خدمت کردن به مردم نگاه بسیجی‌وار داشته باشیم، بسیج است که ما را در صحنه‌های مختلف نجات می‌دهد.

وی افزود: احساس امنیت باید برای مردم ملموس باشد اگر احساس عدم امنیت ایجاد شود لطمه‌های جبران ناپذیری خواهد داشت، ناحیه مقاومت بسیج امام علی (ع) و امام حسین (ع) در حال اجرای طرح‌هایی برای افزایش احساس امنیت و ضریب امنیت هستند و باید به این دو ناحیه کمک شود.

فرماندار اهواز اضافه کرد: متأسفانه به دلایلی در اهواز مشکل آب‌گرفتگی داریم. این مسائل تلنبار شده است، هر چند اقدامات و پیشرفت‌ها در رفع آب‌گرفتگی قابل توجه بوده، اما باز نارضایتی است و باید برطرف شود.

موالی‌زاده با تاکید بر لزوم تعیین تکلیف سریع شبکه فاضلاب و دفع آب‌های گفت: نبود شبکه فاضلاب در حاشیه اهواز دردناک است و در این مناطق جوی‌های روباز وجود دارد. کسی نباید بگوید این مردم اینجا را تصرف کرده‌اند. همه مردم ما هستند و توقعات حداقلی مانند آب سالم، شبکه فاضلاب و خدمات اولیه را می‌خواهند. خدمت رسانی به این مردم برکت زندگی و کار ما خواهد بود.

وی با اشاره به برگزاری مانور ۶۰ هزار نفری الی بیت‌المقدس گفت: این مانور اقتدار ما در کشور را نشان داد و همه متوجه شدند خوزستان آماده و اقتدار خود را به دشمنان و صهیونیست نشان دادیم و متوجه شد کاری به خوزستان نداشته باشد. وای به حال صهیونیست اگر می‌خواهد به خوزستان یا کشور ما دست درازی کند.

فرماندار اهواز با تاکید بر برگزاری شورای اداری در دستگاه‌های اجرایی مختلف به منظور ایجاد همدلی بیشتر گفت: یکی از موضوعات مهم خوزستان کشاورزی است. مشکلات زیادی در خصوص کشت پاییزه توسط دستگاه‌های اجرایی برطرف شد، اما باز هم مسائل کشاورزان زیاد است و باید بتوانیم خدمت رسانی به این عزیزان چه امنیت غذایی خوزستان و کشور را تأمین می‌کنند، افزایش دهیم.

موالی‌زاده با اشاره به رتبه نخست خوزستان در تولید گندم عنوان کرد: کشاورزان نباید دغدغه‌ای جز تولید داشته باشد، باید همه مسائل آنها را برطرف کنیم و نه اینکه بگوییم مشکل بذر یا کود دارند.

وی افزود: آب‌گرفتگی باید به حداقل برسد در ایامی که بحران نیست باید چاره اندیشی و تلاش شود تا نارضایتی ایجاد نشود. اهواز شهر بزرگی است و از نظر وسعت سومین و از نظر جمعیت پنجمین شهر است. مسائل آن زیاد است، اما باید با تفکر بسیجی و جهادی برای رفع نارضایتی و ایجاد رضایتمندی تلاش شود.

فرماندار اهواز با تاکید بر لزوم افزایش میز خدمت ادارات و پاسخگویی به مردم گفت: سرشماری کشاورزی موضوع کلیدی و مهم او مبنای آمار و برنامه‌ریزی است. در گذشته به هر دلیلی در این سرشماری اشتباه شد در حالی که در مرکز میزان سوخت بر مبنای محصولات زیر کشت تخصیص می‌یابد بنابراین با یک اشتباه در عدد محصولات زیرکشت، مشکلت زیادی ایجاد کرد و کشاورزان اعتراض کردند و نارضایتی ایجاد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف نقطه حادثه‌خیز و اصلاح طرح هندسی محور ورودی شهرستان فرخشهر
اجلاس جهانی تغییر اقلیم در برزیل
ذوب‌آهن در خانه گل‌گهر سیرجان پیروز شد
نجات جان ۳۰ نفر در حادثه آتش‌سوزی یک مجتمع مسکونی زنجان
گرامیداشت یاد شهدای پایگاه بسیج و مسجد امام حسن عسکری (ع) علی‌آباد کتول
کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در لارستان
تشییع پیکر مادر شهید کاظمی در تبریز
سمنان؛ پیشتاز در اهدای مستمر خون در کشور
برپایی اردوی جهادی پزشکی در پیشوا
دیدار وزیر علوم با دانشجویان سیستان و بلوچستان
تجلیل از برترین‌های جشنواره فانوس در تبریز
بررسی راهکار‌های قضایی برای تسریعِ ترخیص وسایل نقلیه رسوبی در گیلان
اختتامیه مرحله استانی نخستین جشنواره ملی هنری «نسل امید» در مشهد
راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌برداری می‌رسد
اجرای ۱۵۰ طرح مطالعات آبخیزداری در آذربایجان‌غربی
توافق نامه ساخت مدرسه ۱۵ کلاسه در ورامین امضاء شد
اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال یارانه برای مطبوعات کشور
از مرمت حسینیه امینی‌ها تا راهیابی آثار هنرمند قزوینی به جشنواره آوای صلح و فیلم شهر
برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت در ایزدخواست
 نسل امروز، ادامه‌دهنده راه ایستادگی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)