• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۸۴۰۳۷
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۰۶:۱۱
بین الملل » تحلیلی

بایدن مجوز حمله به روسیه با سلاح آمریکایی را صادر کرد

دومای روسیه هشدار داد اجازه بایدن به اوکراین برای استفاده از موشک‌های دوربرد آمریکایی علیه روسیه تهدیدی است که به پاسخ سهمگین نیاز دارد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از تلویزیون سی ان ان، همزمان با آخرین ماه‌های حضور جو بایدن در کاخ سفید و با بالا گرفتن نگرانی‌ها از بازگشت ترامپ و سیاست‌های از پیش اعلام شده او در زمینه مسائلی از جمله جنگ اوکراین، دولت بایدن در کنار تلاش برای ادامه جلب حمایت‌ها از اوکراین، به این کشور اجازه استفاده از تسلیحات دوربرد آمریکایی علیه خاک روسیه را صادر کرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
رئیس جمهور بایدن از تغییر عمده‌ای در سیاست در زمینه جنگ روسیه در اوکراین خبر داده است. بایدن به اوکراین در خصوص استفاده از تسلیحات دوربرد آمریکایی ATACMS در داخل روسیه چراغ سبز نشان داده است. مقامات آمریکایی به سی ان ان گفته اند این سلاح‌ها بیشتر به منظور حمله به هدف‌های روسیه در منطقه «کورسک» استفاده خواهند شد؛ این همان منطقه‌ای است که اوکراین دستاورد‌های غافلگیر کننده‌ای را در تابستان علیه روسیه داشت. 
 
بایدن مجوز حمله به روسیه با سلاح آمریکایی را صادر کرد
 
خبرنگار سی ان ان در کاخ سفید گفت: این تصمیم در نهایت پس از صحبت‌های فراوان در درون دولت بایدن گرفته شده است. مقامات به ما گفته اند آنچه باعث شد این تصمیم را بگیرند، ورود اخیر کره شمالی به درگیری‌ها و ارسال هزاران نیرو برای همراهی با نیرو‌های روسیه در میدان نبرد است. این مسئله در نهایت به رئیس جمهور بایدن کمک کرد که به این تصمیم برسد و حال به اوکراین اجازه داده شده است که این تسلیحات و موشک‌های دوربرد آمریکایی را به داخل خاک روسیه شلیک کنند.
 
مقامات آمریکایی اکنون بر این باور هستند که این جنگ، اکنون با حضور ده‌ها هزار نیروی روس در منطقه کورسک، به مقطعی حساس رسیده است؛ آن هم در حالی که «ولادیمیر پوتین» , رئیس جمهور روسیه، درصدد بازپس گیری سرزمین‌های از دست رفته است و نیرو‌های کره شمالی به عنوان مکمل در کنار نیرو‌های روس حضور یافته اند. تردیدی نیست که رئیس جمهور بایدن درصدد فرستادن پیامی به کره شمالی، کیم جونگ اون است.
 
حال، رئیس جمهور بایدن نه تنها از سوی رئیس جمهور اوکراین, «ولودیمیر زلنسکی» برای استفاده از این توانمندی با فشاری فزاینده روبه روست، بلکه از سوی برخی متحدان خود در ناتو نیز زیر فشار فراوانی قرار گرفته است، زیرا آنها باور دارند جلوگیری از شلیک موشک‌های دوربرد از خاک اوکراین به سمت روسیه در واقع بستن دست اوکراینی هاست؛ آن هم در زمانی که آنها پیگیر دستاوردی در میدان‌های نبرد هستند. از اوایل امروز عصر از زبان زلنسکی شنیدیم که از این تصمیم استقبال و حمایت کرده بود. بشنویم آنچه را او گفته است:
 
زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین گفت: طرحی که من در این نشست به متحدان داده ام، طرح پیروزی برای اوکراین است. موشک‌های دوربرد برای ارتش، از جمله موضوع‌های بسیار مهم به شمار می‌آید. امروز صحبت‌های فراوانی در رسانه‌ها درباره صدور مجوز به ما برای شلیک این موشک‌ها مطرح شده است، ضربات با کلمات به دست نمی‌آیند، چنین کار‌هایی به اعلان نیاز ندارند. موشک‌ها قطعا خود زبانی گویا خواهند بود.
 
بایدن مجوز حمله به روسیه با سلاح آمریکایی را صادر کرد
 
خبرنگار سی ان ان گفت: موضوع دیگری که نمی‌توان آن را نادیده گرفت، این است که دونالد ترامپ تا دو ماه دیگر به کاخ سفید باز می‌گردد. رئیس جمهور بایدن و دونالد ترامپ، دیدگاه‌هایی بسیار متفاوت در قبال اوکراین دارند. ترامپ به شدت به ادامه کمک‌های مالی و نظامی آمریکا به اوکراین بدبین است و می‌گوید: می‌تواند این جنگ را در یک روز خاتمه بدهد. البته او نگفته است که این کار را چگونه انجام خواهد داد، اما قطعا چنین کاری نیازمند مصالحه سرزمینی از سوی طرف اوکراینی است، چیزی که زلنسکی گفته که با چنین کاری مخالف است. تردیدی نیست که جنگ اوکراین و بازگشت ترامپ به کاخ سفید در نشست گروه بیست تاثیرگذار بود؛ نشستی که امروز در ریو دو ژانیرو آغاز شد و فردا ادامه می‌یابد.
 
شکی نیست که رئیس جمهور بایدن با سوال‌های زیادی از سوی سران مختلف کشسور‌های دیگر روبرو می‌شود، کسانی که از وی سوال دارند چهار سال بعدی و دوران دونالد ترامپ دقیقا چه شکلی خواهد داشت. البته روسیه نیز از جمله اعضای گروه بیست به شمار می‌آید که این مسئله بدین معناست که تلاش روی مسئله جنگ در اوکراین الزاما در این نشست ویژه ثمربخش خواهد بود. 
 
چند روز پیش ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه هشدار داد: «اگر اوکراین مجاز به انجام حملات با سلاح های آمریکایی در خاک روسیه باشد، ما این اقدام را ورود موثر کشورهای ناتو در درگیری مسلحانه با روسیه خواهیم دانست.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
 
پوتین تهدید کرد که اگر اوکراین با موشک‌های دوربرد با روسیه بجنگد از سلاح هسته‌ای استفاده خواهد کرد 
پوتین هشدار داد: اگر موشک یا پهپاد انبوه دشمن به سمت روسیه پرتاب شود یا زمانی که این سلاح‌ها وارد خاک روسیه شود، از سلاح‌های هسته‌ای استفاده خواهیم کرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
دومای روسیه هشدار داد اجازه بایدن به اوکراین برای استفاده از موشک‌های دوربرد آمریکایی علیه روسیه تهدیدی است که به پاسخ سهمگین نیاز دارد
 
بایدن مجوز حمله به روسیه با سلاح آمریکایی را صادر کرد
 
 
پسر ترامپ: بایدن با دادن مجوز به اوکراین برای حمله به خاک روسیه به دنبال آغاز جنگ جهانی سوم است
نیویورک پست در گزارشی اعلام کرد پسر دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آتی آمریکا با انتقاد از تصمیم جو بایدن رئیس‌جمهور فعلی این کشور در دادن مجوز به اوکراین برای حمله به خاک روسیه با استفاده از موشک ATACMS گفت، آنها (بایدن) به دنبال آغاز جنگ جهانی سوم پیش از آمدن ترامپ هستند. احمق ها!
 
بایدن مجوز حمله به روسیه با سلاح آمریکایی را صادر کرد
 
 
مشاور ترامپ: بایدن قبل از ترک کاخ سفید جنگ‌ها را تشدید می‌کند
ریچارد گرنل مشاور دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا و سفیر سابق ایالات متحده در آلمان در واکنش به صدور مجوز استفاده اوکراین از موشک‌های دوربرد آمریکایی به منظور حمله به عمق خاک روسیه، تاکید کرد: جو بایدن قبل از ترک کاخ سفید جنگ‌ها را تشدید می‌کند.
 
نماینده ویژه سابق کاخ سفید برای مذاکرات صلح صربستان و کوزوو با اشاره به اینکه تنها دو ماه دیگر به پایان مسئولیت رئیس جمهور آمریکا باقی مانده است در پیامی در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: بایدن قبل از ترک کاخ سفید جنگ‌ها را تشدید می‌کند.
 
ریچارد گرنل پیش از این، بلندپایه‌ترین مقام اطلاعاتی آمریکا در دوره ریاست جمهوری ترامپ و سرپرست ۱۶ نهاد اطلاعاتی آمریکا بود. وی آشکارا همجسنگراست.
 
بایدن مجوز حمله به روسیه با سلاح آمریکایی را صادر کرد
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تنوع کم‌نظیر پرندگان در کیش با ثبت ۲۳۰ گونه
توزیع بیش از ۴ تن علوفه در پناهگاه حیات وحش نیشابور
ایجاد ۲۳۷۹ فرصت شغلی در شهرستان محلات به مناسبت دهه مبارک فجر
شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال از اوجب واجبات است
درخشش تیم ستاره سازان مراغه در مسابقات بسکتبال
توقیف خودروی شوتی سرقتی در محور دره‌شهر
هوای پاک کلانشهر مشهد در ۱۷ بهمن
دشمن به دنبال ضربه زدن به مردم و نظام از درون کشور است
بقای نظام اسلامی، نتیجه عنایت حضرت بقیة‌الله الاعظم (عج) است
۵ مصدوم در حادثه رانندگی در محور مشهد- تربت حیدریه
آغاز دور دوم مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
کمینه و بیشینه دمای هفدهم بهمن ماه در سمنان
برطرف شدن مشکل آبرسانی در روستای تل هوا شوشتر
پیروزی جرکنی در مبارزه نخست
با حضور استاندار زنجان؛ طرح‌های کشاورزی و محیط زیستی استان افتتاح شد
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
پایداری هوای آخرین روز هفته در گیلان
بهره برداری از ۸ طرح در میناب
بهره برداری از ایستگاه جدید آتش‌نشانی شهرکرد تا پایان امسال
جهش ۱۰ برابری تولید انرژی خورشیدی در قزوین؛ بهره‌برداری از ۳۳۳ طرح صنعت برق در دهه فجر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)