• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۷۲۱۶۳
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۷
بین الملل » اروپا

بی اعتنایی پلیس انگلیس به هتک حرمت زنان ایرانی مقابل سفارت

چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران در حوزه انگلیس در حالی برگزار شد که ایرانیان برای استفاده از حق مشارکت در انتخابات و حضور پای صندوق‌های رای باید از دالانی مملو از الفاظ رکیک و فحش‌های ناموسی و کشیدن حجاب از سر زنان مسلمان و بعضا حملات فیزیکی برخی افراد گذر می‌کردند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، افرادی که در برخی حوزه‌های رای گیری عکس‌های سران رژیم پهلوی را در دست داشتند به ویژه بانوان ایرانی را که حجاب برسر داشتند هدف انواع هتاکی‌ها و الفاظ رکیک قرار دادند.

در مرحله نخست چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در انگلیس، بسیاری از این بانوان از پیر تا جوان، هنگامی که وارد حوزه‌های رای گیری می‌شدند از این همه هتاکی و بی شرافتی شوکه بودند. برخی متعجب که چگونه است در برابر دیدگان نیرو‌های پلیس حاضر در محل، عناصر ضد انقلاب، این چنین آزادانه می‌توانند زنان را آزار دهند و به اسلام هراسی و تنفر دینی و اهانت به زنان مسلمان و مردان بپردازند و رفتارشان نیز نادیده گرفته شود. 

این افراد به این هم اکتفا نکردند و هر ایرانی شرکت کننده در انتخابات را پس از خروج از محل رای گیری تعقیب و تهدید می‌کردند.

عناصر ضد جمهوری اسلامی، مردان و زنان ایرانی رای دهنده را پس از خروج از حوزه‌های رای گیری، هدف انواع آزار قرار دادند و در خیابان حجاب از سر برخی زنان ایرانی رای دهنده برداشتند و تصویر آن را با افتخار در صفحه شخصی خود منتشر کردند. 

این افراد با رفتار مشابه در حوزه‌های مختلف رای گیری در لندن و دیگر شهر‌های انگلیس نشان دادند در اقدامی کاملا سازمان دهی شده مبادرت به این کار می‌کنند و پس از کشیدن حجاب از سر زنان مسلمان ایرانی در خیابان، خود را با افتخار «بچه رضا شاه» می‌نامند.

تصاویر منتشر شده از این افراد در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی نشان می‌دهد در اغلب تجمعاتشان پرچم اسراییل را در کنار پرچم شیر و خورشید حمل می‌کنند.

این افراد در حالی هموطنانی را که برای استفاده از حق رای و شهروندی پای صندوق‌های رای حاضرشدند آماج الفاظ رکیک انواع آزار و اذیت و تهدید قرار دادند که پس از آشوب‌ها و اغتشاشات در ایران تاکید می‌کردند اگر ایران را در اختیار داشتند مفهوم آزادی و دموکراسی واقعی را به مردم می‌چشاندند و اکنون شماری از ایرانیان مقیم انگلیس حتی غیر ایرانیان می‌گویند بر ما کاملا آشکارتر شده است که منظور این عناصر از دموکراسی و آزادی بیان، چگونه آزادی و دموکراسی است که در آن از حمله فیزیکی، فحاشی و به کار بردن الفاظ رکیک جنسی علیه مردان و زنانی که امده اند در انتخابات کشورشان شرکت کنند با افتخار یاد می‌شود.

قابل تامل اینکه به گفته مسئولان برگزاری این انتخابات، پلیس انگلیس باوجود درخواست آنان حاضر نشده است این عناصر را از برابر درب ورودی محل‌های حوزه رای گیری دور کند و در برابر فحاشی‌ها و الفاظ رکیک و شرم آور آنان که قابل بیان نیست و نیز حرکات زننده فیزیکی آنان که مفهوم آن کاملا بر پلیس آشکار است صرفا نظاره گر بودند.

تصاویر لو رفته از برخی از عناصر ضد انقلاب از جمله افرادی که روسری بانوان مسلمان ایرانی را در وسط خیابان در لندن از سر ایشان کشیدند فاش کرد که کارمند دستگاه‌های دولتی در انگلیس اند و در تظاهرات و اقدامات حمایت از اسرائیل فعالیت‌های متعددی داشته اند. 

این افراد حتی به کودکان هم رحم نمی‌کردند و با حملات و خشم و فحاشی علیه زنان ایرانی رای دهنده که کودکانشان را همراه داشتند این مادران وفرزندان را دچار شوک و رعب و وحشت کردند. رفتار این عناصر آن هم در برابر دیدگان پلیس حتی خشم و تعجب غیر ایرانیان را نیز برانگیخت.

اکنون علاوه بر رای دهندگانی که هدف حملات و اقدامات غیر قانونی این عناصر قرار گرفته اند، نهاد‌های حقوقی نیز با مشاهده رفتار و تصاویر عناصر هتاک، برای احقاق حقوق آسیب دیدگان وارد کارزار شده اند.

بی اعتنایی پلیس انگلیس به هتک حرمت زنان ایرانی مقابل سفارت بی اعتنایی پلیس انگلیس به هتک حرمت زنان ایرانی مقابل سفارت بی اعتنایی پلیس انگلیس به هتک حرمت زنان ایرانی مقابل سفارت بی اعتنایی پلیس انگلیس به هتک حرمت زنان ایرانی مقابل سفارت بی اعتنایی پلیس انگلیس به هتک حرمت زنان ایرانی مقابل سفارت
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور تیم‌های خراسان رضوی در مرحله دوم لیگ نوجوانان بسکتبال کشور
پیش‌بینی تولید ۷ میلیون تن کنسانتره مس در اردبیل
توقیف ۱۴ دستگاه خودروی شوتی در هرمزگان
زنجان میزبان اردوی انتخابی تیم ملی فوتبال دختران کشور
انتقال آب از جنوب به تهران را تکذیب شد
سمنان میزبان پیکر مطهر شهدای گمنام در ایام فاطمیه
اعلام پایان تب برفکی؛ به زودی
آغاز به کار سی و هفتمین جشنواره تئاتر استانی چهارمحال و بختیاری
زنجان پرچمدار تحول در آموزش و تربیت ملی
تشکیل شورای راهبری ثبت معاملات املاک در لرستان
کنگره ملی ۷ هزار شهید استان ، سال ۱۴۰۶ در کرمان
وزیر راه: چند پروژه ملی تا پایان سال افتتاح می‌شود
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
پیشگیری از دیابت باید از دوران کودکی آغاز شود
از رفع نقاط حادثه خیز در جاد‌ها برون شهری تا نصب سرعت کاه در معابر درون شهری و روستایی
شناسایی ۱۵۰ هزار ویلای پرمصرف گاز در مازندران
اجرای طرح پایش ایمنی در واحد‌های صنعتی شاهین شهر و میمه
۵ میراث ناملموس البرز در فهرست ملی به ثبت رسید
ورود دومین محموله تجهیزات کارخانه طلای خونیک به خراسان جنوبی
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)