• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۷۴۸۷۶
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۵
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

قطب فناوری سلامت در دانشگاه صنعتی امیرکبیر راه اندازی می‌شود

بر اساس تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه صنعتی امیرکبیر و انجمن شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت، قطب فناوری سلامت در این دانشگاه راه اندازی می‌شود.

بر اساس تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه صنعتی امیرکبیر و انجمن شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت، قطب فناوری سلامت در این دانشگاه راه اندازی می‌شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکترعلیرضا رهایی در جلسه امضای تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه و انجمن شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت؛ به استقبال دانشگاه برای توسعه همکاری با صنعت اشاره کرد و گفت: این همکاری با مجموعه‌های ذی نفع از جمله انجمن‌ها، شرکت‌های دانش بنیان یا مجموعه‌هایی که به صورت مستقل با سلامت و شرکت‌های مرتبط دخیل هستند، صورت می‌گیرد تا بر این اساس باب همکاری باز شود.
وی گفت: در موضوع تفاهم نامه فوق نیز مطرح شده است تا افرادی از دو طرف به عنوان نماینده موضوع را پیگیری کنند، دکتر حمید کشوری که از همکاران با سابقه حوزه سلامت هستند و در دانشکده مهندسی پزشکی و پژوهشکده سلامت دانشگاه نیز فعالیت‌های گسترده دارند به عنوان نماینده دانشگاه در این زمینه معرفی می‌شوند و سایر همکاران نیز در کنار ایشان فعالیت خواهند کرد تا تیم فعالی از طرف دانشگاه داشته باشیم.
سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: امیدوارم بتوانیم شرکت‌های دانش بنیانی که در این زمینه فعال هستند را با یکدیگر مرتبط کنیم تا زمینه‌ای برای فعالیت‌های تخصصی گسترده فراهم شود تا اساتید، پژوهشگران و دانشجویان نیز در کنار این جمع قرار گیرند تا یک همکاری نمونه و موثری شکل بگیرد.
رئیس پژوهشکده سلامت دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این مراسم گفت: واقعیت این است که ظرفیت‌های دو طرف برای انجام تفاهم نامه فوق جدی و واقعی است بر این اساس، اگر این ظرفیت‌ها در کنار یکدیگر قرار بگیرند موجب برکات جدی ترمی‌شود. در واقع مدیریت این همکاری بسیار مهم است.
کشوری همچنین یادآور شد: امیدوارم در این دوره، این همکاری به صورت جدی و واقعی‌تر باشد. قطعا ارتباط دانشگاه با شرکت‌های دانش بنیان می‌تواند باعث برکات زیادی شود دانشکده مهندسی پزشکی در این زمینه همکاری‌های خود را به بهترین شکل انجام خواهد داد.
دکتر شاهرخ مهدوی دبیر و عضو هیات مدیره انجمن شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت نیز در این مراسم تاکید کرد: بر اساس این تفاهم نامه، انجمن شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت با کمک دانشگاه صنعتی امیرکبیر می‌تواند قطب فناوری سلامت را تاسیس و اجرایی کند. چرا که تجارب دانشگاه با تجارب صنعت با اهدافی، چون اشتغال جوانان و ارائه طرح‌های فناورانه، نوآورانه به صنعت و رفع نیاز‌های صنعت در حوزه سلامت در کنار هم قرار می‌گیرد.
وی تاکید کرد: بر اساس این تفاهم نامه در یک مدت کوتاه ساز و کار اجرایی همکاری فوق آماده خواهد شد و طبق این برنامه همکاری، قطب فناوری سلامت را با مشارکت طرفین راه اندازی خواهیم کرد.
این تفاهم نامه‌ در راستای سیاست‌های راهبردی کلان و نقشه جامع علمی کشور با هدف توسعه فناوری‌های نوین سلامت و بومی سازی و کمک به فناوران سلامت برای تجاری سازی این محصولات، همکاری برای جذب، رشد و شتاب دهی واحدهای فناور حوزه سلامت بین دکتر علیرضا رهایی رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر و حسین وطن پور رییس هیات مدیره انجمن شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت تهران به امضا رسید.
هدف از انعقاد این تفاهم نامه همکاری مشترک به منظور ایجاد قطب فناوری و نوآوری سلامت در دانشگاه صنعتی امیرکبیر است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، گام مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت، بدل به شهری بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
داستان یک نردبان
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)